şu söylediklerimi orasından anlayıp şu noktaya getirebildiniz ya pess......
orası temiz diye takdir gören,aldatılmayan kadın var mı ki..
tabii ki yok.
kendisi için yapanlara, kendi temizliği için yapanlara amenna..saygı duyarım.
amaaaaaaaa vay kocam beğenirmi, vay gözüne güzel görünür mü,,
komik olmayın yaaa
şu erkekleri bu kadar da merkezinize oturtmayınn.
erkeklerin üye olduğu forumları bi dolaşın.
ya maç konuşurlar yada diğer hobilerini.elektronik eşyaları..vay karım beni beğenirim, şuramı şölemi yapsam diye tek bir konuya kafa yorduklarını göremezsiniz..
ayrıca kimseye bilip bilmedn dil uzatmayın..birtakım seyleri, erkeklerin birtakım konulara yaklaşımını bilme için onlarla medenice oturup her konuda sohbet edbilmek yeterlidir..böylece bodoslama dalmazsınız erkeklere kocayı buluverince ok mi, hayat görüşünüz oluşur, insanları daha iyi tanırsınız..kendinize güveniniz olur böyle konularla güzel kafanızı yormazsınız..
kendi değerinizi bilirsiniz.. öyle bekar diye birileriyle cinsellik yaşıyor ki bunları biliyor, tecrübeli diye insanlara etiket yapıştırıvermezsiniz..ama size göre bi kız bekarsa cinsellik konusunda aptal olmalı, kocasına kadar hiçbşy bilmememli ,eğer biliyosa kesin bşyler yaşıyodur birileriyle dimi.. zaten ben üniversite mezunu değilim..istediğim kitabı okuyup bilgi edinemem, seminerlere katılamam..bu konuda istediğim bilgiye literatürden ulaşamam, anca bi erkekle bşyler yaşarsam öğrenirim, çünkü o kadar acizimdir, çünkü devir o cehalet devridir öyle değilmi.. yani siz evli, cinsellikte sınıf atlamış çok değerli tecrübelere sahip yüce bayanlara göre ...
üzülüyorum halinize
doğru söylediğimi biliyonuz da işte muhalefet olmak için sırf..
nese banane devam edin sizhihoyyyt
şu söylediklerimi orasından anlayıp şu noktaya getirebildiniz ya pess......
orası temiz diye takdir gören,aldatılmayan kadın var mı ki..
tabii ki yok.
kendisi için yapanlara, kendi temizliği için yapanlara amenna..saygı duyarım.
amaaaaaaaa vay kocam beğenirmi, vay gözüne güzel görünür mü,,
komik olmayın yaaa
şu erkekleri bu kadar da merkezinize oturtmayınn.
erkeklerin üye olduğu forumları bi dolaşın.
ya maç konuşurlar yada diğer hobilerini.elektronik eşyaları..vay karım beni beğenirim, şuramı şölemi yapsam diye tek bir konuya kafa yorduklarını göremezsiniz..
ayrıca kimseye bilip bilmedn dil uzatmayın..birtakım seyleri, erkeklerin birtakım konulara yaklaşımını bilme için onlarla medenice oturup her konuda sohbet edbilmek yeterlidir..böylece bodoslama dalmazsınız erkeklere kocayı buluverince ok mi, hayat görüşünüz oluşur, insanları daha iyi tanırsınız..kendinize güveniniz olur böyle konularla güzel kafanızı yormazsınız..
kendi değerinizi bilirsiniz.. öyle bekar diye birileriyle cinsellik yaşıyor ki bunları biliyor, tecrübeli diye insanlara etiket yapıştırıvermezsiniz..ama size göre bi kız bekarsa cinsellik konusunda aptal olmalı, kocasına kadar hiçbşy bilmememli ,eğer biliyosa kesin bşyler yaşıyodur birileriyle dimi.. zaten ben üniversite mezunu değilim..istediğim kitabı okuyup bilgi edinemem, seminerlere katılamam..bu konuda istediğim bilgiye literatürden ulaşamam, anca bi erkekle bşyler yaşarsam öğrenirim, çünkü o kadar acizimdir, çünkü devir o cehalet devridir öyle değilmi.. yani siz evli, cinsellikte sınıf atlamış çok değerli tecrübelere sahip yüce bayanlara göre ...
üzülüyorum halinize
doğru söylediğimi biliyonuz da işte muhalefet olmak için sırf..
nese banane devam edin sizhihoyyyt
tencere kapak olayı..:CüvCüv:
demek ki sizin kocalarınız bunlara kafa yoruyor..
pardon bu noktayı kaçırmışımkaydirigubbakcemile3
kadın kadının düşmanıdır işte örnek..
evlen de öyle gel demiş bu siteye ya ne garipsiniz....sen yarın ne olacaksın bakalım bunu bilebilirmisin.çok büyük laf etmişsin çok.
siz bilirsiniz....nası istiyosanız öyle yasayın ya. yazdıklarımı tam okuyup anlayın..ben zaten kendi temizliği için yapanlara amenna demişim..bunu kocasını düşünerek yapanlara sölüyorum..
anlamanızı beklemek çook sacma zatenn..
dediğim gibi siz bilirsiniz.....-tatlicadiarzu-
jileetmi sakın hee cahil olmayın kızlar jiletle alınca daha çok çıktığını sanırım hepimiz biliyoruz, bir sürü seçenek var herkese göre ben epilasyon aletiyle ve agdayla alıyorum ama eldivenide denedim oda güzel ama jiilet kesinlikel hayır yazık olur adama bir gün ormanla karşılaşabilir hoş olmaz yani :)
allah muhafaza
üst tarafta bırakma işine gelincede neden olmasın
evlen de öyle gel demiş bu siteye ya ne garipsiniz....sen yarın ne olacaksın bakalım bunu bilebilirmisin.çok büyük laf etmişsin çok.
siz bilirsiniz....nası istiyosanız öyle yasayın ya. yazdıklarımı tam okuyup anlayın..ben zaten kendi temizliği için yapanlara amenna demişim..bunu kocasını düşünerek yapanlara sölüyorum..
anlamanızı beklemek çook sacma zatenn..
dediğim gibi siz bilirsiniz.....-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?