Vajinadaki tüyler cinsellikte sorun olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilay_23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kendini neden bukadar uzun açıklama yapmak zorunda hissetinki?

çünkü yaram var da gocundum..:roflol:
kendimi aklama gereği duydum..:roflol:
şimdi ulaştığınız sonuç da bu mu..kaydirigubbakcemile3
ne yaparsanız yapın ya
üff

Biraz dikkat et sözlerine burada kimse cahil cühela değil...Gereksiz ve uzun açıklamalarda bulunmuşsun....delikafadulden

Emin ol ki bir çok erkek bunlara kafa yoruyor..Eksik bilgi edinmisşin...

Bu arada komik olan bu uzun açıklamaya gerek duyduğun için bizzat sensin ....

tencere kapak olayı..:CüvCüv:
demek ki sizin kocalarınız bunlara kafa yoruyor..
pardon bu noktayı kaçırmışımkaydirigubbakcemile3
kadın kadının düşmanıdır işte örnek..

benimde bir cevabım var senbekarsın farkındaysan evlen öy gel bu siteye herkes yapıyorsa kocası için başka birisi için yapmı

tencere kapak olayı..:CüvCüv:
demek ki sizin kocalarınız bunlara kafa yoruyor..
pardon bu noktayı kaçırmışımkaydirigubbakcemile3
kadın kadının düşmanıdır işte örnek..

Sen kafa yormayanı bul...kaydirigubbakcemile3Kocalarımız ister kafa yorsunlar ister yormasınlar..Kişi kendini temiz hissetmek istiyorsa kendisi için yapar bazı şeyleri..Bu arada sana abla tavsiyesi bir şeyler teori de farklı uygulamada farklıdır..Değilse çok yanılırsın...Böyle çok bilir gibi sonsuz tecrube sahibiymişsin de diğer insanlar cahilmiş gibi atıp tutmaman yararına olur...üslubun çok yanlış....Kafanın dikine giden biri olduğunu seziyorum Yaşa ve gör..İşkembeyi kübradan atmakla olmuyor bazı şeyler....

evlen de öyle gel demiş bu siteye ya ne garipsiniz....sen yarın ne olacaksın bakalım bunu bilebilirmisin.çok büyük laf etmişsin çok.
siz bilirsiniz....nası istiyosanız öyle yasayın ya. yazdıklarımı tam okuyup anlayın..ben zaten kendi temizliği için yapanlara amenna demişim..bunu kocasını düşünerek yapanlara sölüyorum..
anlamanızı beklemek çook sacma zatenn..
dediğim gibi siz bilirsiniz.....-tatlicadiarzu-

Yazık..Anlamayan sensin..Anlamadığımızı sanıyorsun...kaydirigubbakcemile3

Burada kimseye aptal muamelesi yapamazsın...

Yazdıklarını gayet iyi anlıyoruz..Gayet kaba bir tabirle ben bilirim siz anlamazsınız yazdığımı anlamıyorsunuz diyorsun..Buradaki bütün kadınlar senin sandığından da zeki...Bunu tartışmaya dönüştürdüğün için sen biraz düşün bazı şeyleri....Kocasını düşünmek kötü bir şey değil..Elin adamları için değil kocası için...Kocalar da eşlerinin hoşuna giden şeyleri yaparlar..Bunları eleştirmen çok gereksizce....

ay canim napiyim cok aciyo yaa:çok üzgünüm:
yeni yetisen kuzenlerime falan kesinlikleeeeee jilet yapmayin diyorum ama hani bizler büyüdük falan ya ondan dedim,ah keske alabilsemde baska yöntemlerle alsam...bu konuda anneme cok kiziyorum,yengem kuzenimi 14-15 yaslarinda agdaya,eldivene alistirmisti,ben aciyo diye jilete dayanmistim,halada cekiyorum iste acisini(
valla kizlar eger cok seyrekse,kökleri cilizsa,dagilmamissa jilat vurmayin ama zaten is isten coktan gecipte kil olmaktan cok odun gibiyse jilet diyorum ben:çok üzgünüm:

Ayrıca bu günle ne alakası var..Olsa olsa Allah korusun bu gün evliyken yarın boşanma durumu ya da dul kalma durumu olur..Ama yine de başından bir evlilik geçmiş biri olacağım için fikir sahibi olmamda sakınca olmaz...saçma bir gelecekle ilgili konuşma...Büyük konuşan yok ayrıca..Çünkü herhangi bir aşağılama yok kimseyi..Bizden yana....yerimseniben

guzelim iyide yapanlarda kocasi icin yapiyo evliligi renklensin diye yapiyo anlamadigim sanane de bu konuya lop diye atliyon onu anlamis degilim neyse ya sen evlenince killi killi gezersin artik baska yapicak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…