Vajinadaki tüyler cinsellikte sorun olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ilay_23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım her gün banyo yapçan evlenince, her gün jiletle alırsın kaymak gibi olur takma kafana

valla canım her gün banyo yapçan evlenince, her gün jiletle alırsın kaymak gibi olur takma kafana

aynen katılıyorum
boşuna canınızı yakmayın
kafayada cok takmayın
taktığınııza deymiceni anlıcaksınz evlenince kaydirigubbakcemile3

vallahi ben tüyleirmi kocam için almıyorum kendi temizligim için bu bekar oldugumda da gecerli ben agda yapıyorum zaten kökten alınca 1 ay idare ediyo cok cılız cıkıyo o sebepten sende cesaretini topla bi defa agda yap ohhh tertemiz o zaman bu sorunu ayda bir kafana takarsın
ayrıca mutluluklar diliyorum canım evliliginde

benim düğün de yaklaştı. karınca yumurtası yağı kremine başlamayı düşünüyorum. denemedim daha ama çıkma süresini uzattığını ve incelttiğini söylüyorlar.

kesinlikle geç çıkartıyo bende biraz azalma oldu ama geç çıkardıgı kesinn

jiletle alıyo diye kimse kimseyle dalga geçecegini sanmıyorumm..
ayrıcaa benimde işim 10dk bitiyo ama ben agdayla alıyorumm hiçte uğraşmıyorumm..
agda ile alınıyo diye tuhaf olunuyosaa evet çok tuhafımmm...

yok kızmadımm sadece tuhaf olayına takıldımm..
neyse herkesin kendi tercihi..
ama herkes agdaya başlamalıı tamam başlarda sıkıntı yaratır ama ilerki dönemlerde acıyı hissetmezsiniz bile kökleri inceldiği içinn..

bünyeye göre değişiyo sanırm kökten koparak alınca cok kıl dönmesi oluyo rahatsız ediyo acı veriyo

bünyeye göre değişiyo sanırm kökten koparak alınca cok kıl dönmesi oluyo rahatsız ediyo acı veriyo

benimkide acırdıı içimden 3e kadar sayınca çekiyim derdim 3derdim kalırdım sırnaşık şey
sonra öyle öyle alıştımm..
tabi karınca yağınında etkisi olduu..
evlenince rahat edicem en azındann

arkadasim biraz mantikli olalim lütfen öle degil kesinlikle killar sertleisiyor ve daha çok alana yayiliyor renk koyulasiyor ve çok kisa sürede tekrar çikiyor(bigün sonra batmaya basliyor yani) kisa sürede yapmanin neresi avantaj anliyamadim zaten ha bide bizim burasi degil yurt disini ilk defa görenler bi tuhaf oluyo nedense sengözlerimebaksanab:enbuyukkk:

öncelikle tartışma haline getirmeyelim bence konuyu
arkadaş yurt dışını örnek verirken kötü anlamda vermedi yanlış anlasıldı cok dert etmiyolar anlmında söyledi o sözü ..yani ben yanlış bişi anlamadım bundan sizi bilemicem
neysee

bunun mantıkla felan bi alakası yok bünye ve kıl yapısı ile alakası var
ben her iki yöntemide denemiş biriyim

ağda,makina,eldiven vs ile aldığınız zaman 2 hafta tertemiz olunuyo ama cıkarken acayip kaşıntı acı hatta kıl dönmesi yapıyo bazıları çıbana dönüyo dktrluk olan tanıdığım biri var bu sebebpten
hee aman yapmayın vs diyen yok sadece herkes nasıl rahatsa onu söylüyo

jilet devamlı kullanıldığında cilt alışıyo..
kıllarrın sertleşmesi yayılması renginin koyulaşması kıl yapısı ile alakalı vede cok kıllı iseniz zaten pekte rahat olmaz

yani ağda yapıcam off canım aciycak vs diye tasalanan arkadaşalra kolaylık olsun diye söyledi arkadaş

Benim de bildiğim kadarıyla ar yerlerinde buğday tanesini bile geçmemeli kılların boyu..

Nasıl yani vajina kıllı kıllı mı gezmek lazım..-tatlicadiarzu-

Valla ben bekarken de dikkat ederdim ,bir şekilde temizlerdim..Çünkü o şekilde gezemem..Hala da dikkat ediyorum..Ayrıca ne kadında ne erkekte hoşlanmıyorum o bölgede kıllı gezilmesinden....:dilcikar:

vala eşler ne düşünür bilmem ama bence temiz olmak lazım eşler açısından bakmamak gerek konuya sadece,
sonuçta bizim o bölgemiz temiz olmak zorunda kadın sağlığı açıcısndanda,
ha almak için bi önerim var,
ağda müthiş can yakıyor malum,
alanada aldıranada günah olduğundan kendim alıyorum güzellik salonu vs. gitmiyorum,
(hemen biri günah haram vs. demesin tamamen şahsi fikrimdir,ben herkese saygı duyuyorum saydı bekliyorum en azından bu tip eleştiri yapmamanızı rica ediyorum)

ameliyat eldiveniyle alıyorum ben hem azaldı baya kökten çektiğinden hemde uzun sürde geri çıkıyor,sertte değil
hemen hemen ayda bir alıyorum çünkü ancak uzuyor,
hem öle çok uazmasına gerekte yok almak için eldiven pudralı olduğundan kolayca tutuluyor,ve en geç 10 dk da hem koltuk altı hem o beölge tertemiz oluyor,
bende önce jiletle alıyordum ilk zamanlar kanıyordu sivilce oluyordu zamanla geçiyor...

yani sorun etme
tertemiz olmasından hoşlanmıyo hem herkes :)

bunu ben de duydum. evli bi tanıdıgımın eşi orayı tam temiz olsun istemiyomuş
o ne öle çocuk gibi diyomuşkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
lazeri düşünenler biraz daha düşünsün sırnaşık şey

Demekki adamın fantazileri varmış.....-tatlicadiarzu-

sir ağda yaptırıyorum,4 hafta sonra tekrarlıyorum,memnunum çünkü kendimi temiz hissediyorum ayrıca eşimde memnun bu durumdan çünkü temiz ve pürüzsüz olmasını istiyor,bende öyle istiyorum ve haklı buluyorum...

bende jiletle alıyorum evlendiğim zamanlarda ilk zamanlar ağda yapıyodum ama ölüyodum resmen ve hemen batmaya başlıyodu hemen uzuyodu bende şimdi jiletle alıyorum napım kolay oluyo belim çok ağrıyo yaparken eşimden yana bir sıkıntım yok olsada napım ya o acıyı acaba o çekermiydi benim için

ya vallaaa keşke alabilcek kadarrr az ve ince tüylerim olsada agdayla alsamm..ama sakal gibiler ve çoklar ondan agdaya dayanamadım kaç kez denedim aglamaktan maffoldum valla...jiletle alıyorum ama oda sorun iki günde bir banyo yapıyorum kışınn 2.ci gün çok az çıkmış oluyo almasam batıyo alsam zor oluyoo kanıyo f sert oldugundan..artıkkk lazere gitcem en kötü ihtimalle bikini kısmıma yaptırcam utanmazsamda heryeri yaptırcam..

ahh canım ya gene yanlış anlamışsınız vajinayı lazer yapmak caiz değilse hiç almayacan dememişimki tabiki temizleyecen orayı başkasına göstermek caiz

bi de kzlar sadece vajina bölgesin de değil makat bölgesinde de çıkıo orayı nasıl alıosunuz ????? :1shok: -tatlicadiarzu-

pudralı eldivenler var ya onlarla alabilirsin.ama sana pratik bi yol söyleyeyim eldivenin tamamını kullandığın zaman belli bi süre sonra takmakta zorlanıyorsun.ben parmaklarını kesiyorum.sadece işaret ve baş parmağa takıp alıyorum hem rahat hemde eldivenin bütün parmaklarında yararlanıyorsun.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…