I
ilay_23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilay_23
-
tatlım utancak bişi yok bi cesaret git yaptır.bende utanıodum ilk öncebende aslında ağdacıya aldırmayı düşünüyorum ama açmaya utandığım için evde kendim makineyle alıyorum...E buda tüylerin içe doğru büyümesin neden oluyo..Kötü bir görüntü oluyor..Ben nasıl gitcem ağdacıya ya
bende aslında ağdacıya aldırmayı düşünüyorum ama açmaya utandığım için evde kendim makineyle alıyorum...E buda tüylerin içe doğru büyümesin neden oluyo..Kötü bir görüntü oluyor..Ben nasıl gitcem ağdacıya ya
ya kızlar yaza ewleniyorum tüğlerim az ama vajina malum orda çokdenedim aldıktan sonra 3 gün ömrü var kılların -tatlicadiarzu-hemen uçları beliriyo diken gibi oluyo sık sık alsam kıl dönüyo oraya lazer yapamıyorum (caiz deilmiş) sadece koltuk altıma yapıyorum.eşler sorun yapıyomu özellikle kocası titiz olanlar napıyolar eşler soğuyomu nolur yardım edin.bioder almayı düşünüyorum oda nekadar iş yerar bilmiyorum
Lazer yapmak caiz değil dememişim vajinayı yapmak caiz değil oda orasını başka biri gördüğü için.yoksa koltuk altımı yaptırıyorum şuan.bi kaç arkadaşta kendin için temiz olmalısın demiş şuan bekarım ve çok titizim o konuda temiz tutuyorum herzaman. benim demek istediğim belirginleştiği zaman görüntüde kötü oluyo onu sorun yaparlarmı.ayrıcada sordum nişanlımalazer yaptıramıyorum oraya caiz olmadığından dolayı senin için sorun olurmu die oda herkes nasılsa sende ölesin dedi :asigim:ama insan yinede aklına kötü şeyler getiriyo
Lazer yapmak caiz değil dememişim vajinayı yapmak caiz değil oda orasını başka biri gördüğü için.yoksa koltuk altımı yaptırıyorum şuan.bi kaç arkadaşta kendin için temiz olmalısın demiş şuan bekarım ve çok titizim o konuda temiz tutuyorum herzaman. benim demek istediğim belirginleştiği zaman görüntüde kötü oluyo onu sorun yaparlarmı.ayrıcada sordum nişanlımalazer yaptıramıyorum oraya caiz olmadığından dolayı senin için sorun olurmu die oda herkes nasılsa sende ölesin dedi :asigim:ama insan yinede aklına kötü şeyler getiriyo
bu kısmı anlamadı
herkes nasılmışkı
herkesin nasıl olduğunu nişanlın nerden biliyor :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?