Özel hastaneye mi gitmem lazim bu testi yapmaları içinÇoğu hekim yapmıyo bu işlemi ama %90 dediğim testte çıkacak tır sorun.
Op. Dr Emre Karatekelioğlu. Doktorum diye demiyorum ama hastası için elinden geleni operasyonda yapar, zarar verecek gereksiz hic bir islem yapmaz. Ben tüpüm icin ameliyata girdim ameliyatta ne sorunlar ne sorunlar gördü hepsine müdahale etmeden
Bende de koku lu sarı akıntı vardı hep ve adetlerim çok sancılı geçerdi hatta adet kanım iğrenç kokardı devlet Hastanesi'nde smear testi verdim bakteriyel enfeksiyon çıktı ve mantar da vardı iki hap bı fitil bı krem kullandim çok şükür koku moku kalmadı ama o ilaçları üniversite deki doktor verdi şimdi ara ara akintm oluyor ama eskisi gibi koyu kıvamlı değil hatta bazen hiç olmuyrSarımsak bende yutamam birde sarımsak başımı ağrıtıyor .. soğan suyu kürünu yaptım onunda faydası olmadı
İç çamaşırlarını zi utulemeden kullanmayın hergun iç çamaşırı değiştirin ben ped kullanmiyrz eski usul beyaz pamuklu bez kullanıyorum zaten ne yapıyor sa o pedler yapıyor ilişkiden sonra hemen idrarinizi yapın çünkü o da enfeksiyon yapıyorÜniversite hastanesinde gittim kan tahlili idara tahlili verdim enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım değişen bişey olmdi tekrar gel gecmezse dedi yine gittim doktor covid olmuş muayene olmadan geri geldim
Gebe kalamiyordum sol tupten rahme enfeksiyonlu sivi aktigi icin kimyasal gebelik olarak sonlanıyordu hamileliğim, sol tüpü bağladi ( keske aldirsaydim sonrasinda basima neler geldi bu konudan), Yaygın karın zarı yakışıklıkları ayrıldı, açık olan sağ tüpünün üstünde kist olmuş geçişi engelleyecek şekilde karından alamayınca alttan rahmi yukarı kaldırıp kisti patlatarak aldı, rahmin duglas kısmında miyom oluşmuş saplı aldı. Yaygın karın zari yakışıklığini ilk ameliyatımın raporundan biliyordu, laporoskopi aletlerini farklı yerlerden girdi, mide altından girdi sol ve sağ kasığın biraz yukarısından girdi. Çok iyi bi doktordur işinin ehlidir.Merhabalar bu hafta bende gıdecegım sıkayetınız neydı acaba amelıyatta baska neler gorundu cok cok gecmıs olsun
Çok geçmiş olsun neler yasamissiniz öyle Allah'ım bize bı rahim vermiş kadınların bütün derdi de ordan kaynaklı Allah şifa versin hepimizeGebe kalamiyordum sol tupten rahme enfeksiyonlu sivi aktigi icin kimyasal gebelik olarak sonlanıyordu hamileliğim, sol tüpü bağladi ( keske aldirsaydim sonrasinda basima neler geldi bu konudan), Yaygın karın zarı yakışıklıkları ayrıldı, açık olan sağ tüpünün üstünde kist olmuş geçişi engelleyecek şekilde karından alamayınca alttan rahmi yukarı kaldırıp kisti patlatarak aldı, rahmin duglas kısmında miyom oluşmuş saplı aldı. Yaygın karın zari yakışıklığini ilk ameliyatımın raporundan biliyordu, laporoskopi aletlerini farklı yerlerden girdi, mide altından girdi sol ve sağ kasığın biraz yukarısından girdi. Çok iyi bi doktordur işinin ehlidir.
İyi bi hekim bulun sizi dogru yönlendirecek, oyalamayacak biri olsun.
İlişkiden sonra idrar yapmak gerektigini yeni öğrendim.İç çamaşırlarını zi utulemeden kullanmayın hergun iç çamaşırı değiştirin ben ped kullanmiyrz eski usul beyaz pamuklu bez kullanıyorum zaten ne yapıyor sa o pedler yapıyor ilişkiden sonra hemen idrarinizi yapın çünkü o da enfeksiyon yapıyor
Valla bende kocamın kisalan atletlerin yaptımİlişkiden sonra idrar yapmak gerektigini yeni öğrendim.
Bende eski usul bez kullanıyorum. Cocuklarimin eskiyen atletlerini bez yaptım bendime, pamuklu olduğu için nemide emiyor cok sağlıklı.
İlişkiden sonra mesaneyi boşaltma k hem idrar yolu enfeksiyonu nu engeller hem de vajinal enfeksiyonlar iİlişkiden sonra idrar yapmak gerektigini yeni öğrendim.
Bende eski usul bez kullanıyorum. Cocuklarimin eskiyen atletlerini bez yaptım bendime, pamuklu olduğu için nemide emiyor cok sağlıklı.
Ouvvv neler gecırmıssınız oyle cok cok gecmıs olsun allah bır daha yasatmasın bende kendjsıne gıdecegımGebe kalamiyordum sol tupten rahme enfeksiyonlu sivi aktigi icin kimyasal gebelik olarak sonlanıyordu hamileliğim, sol tüpü bağladi ( keske aldirsaydim sonrasinda basima neler geldi bu konudan), Yaygın karın zarı yakışıklıkları ayrıldı, açık olan sağ tüpünün üstünde kist olmuş geçişi engelleyecek şekilde karından alamayınca alttan rahmi yukarı kaldırıp kisti patlatarak aldı, rahmin duglas kısmında miyom oluşmuş saplı aldı. Yaygın karın zari yakışıklığini ilk ameliyatımın raporundan biliyordu, laporoskopi aletlerini farklı yerlerden girdi, mide altından girdi sol ve sağ kasığın biraz yukarısından girdi. Çok iyi bi doktordur işinin ehlidir.
İyi bi hekim bulun sizi dogru yönlendirecek, oyalamayacak biri olsun.
Çok doğru dediniz Allah kimseye göstermesin tabiki, başa gelince de uğraşıyorsun işte.Çok geçmiş olsun neler yasamissiniz öyle Allah'ım bize bı rahim vermiş kadınların bütün derdi de ordan kaynaklı Allah şifa versin hepimize
Cok iyi oldu öğrendiğimİlişkiden sonra mesaneyi boşaltma k hem idrar yolu enfeksiyonu nu engeller hem de vajinal enfeksiyonlar i
Emre bey çok iyi seçimdir.Ouvvv neler gecırmıssınız oyle cok cok gecmıs olsun allah bır daha yasatmasın bende kendjsıne gıdecegım
Iyı oldu bana da soyledıgınız umarım bende sıfa olurum kendısı ıle konusmutum daha onceden gercekten konusması bıle doktor beyın cok rahatlarıcıydı cok naıf bır doktorEmre bey çok iyi seçimdir.
Ben arkadasima git tup bebegi Emre beyde dene dedim.
Gitti baska doktorlara neler oldu.
En sonunda dinledi beni gitti.
Öyle güzel süreci yönetti, yumurtalarini geliştirdi, dogru tedavi uygulayarak.
En iyi embriyoyu transfer etti.
Gebe kaldi.
İlk zamanlar cok ilgilendi, arkadasim annesinin yanina gitti baska bi şehre orda iyi bi hekime yönlendirdi Emre bey.
Su an 7 aylik bi oglu var.
Doktorlugu sonuna kadar hakeden bi insandır.
Hastasını para icin oyalamaz.
Allah razı olsun hep dua ederim.
Bütün sorunlari giderdi, ameliyattan bi kac ay sonra ogluma da kizimada dogal yolla gebe kaldım.
Muayene ücreti nedir pekiEmre bey çok iyi seçimdir.
Ben arkadasima git tup bebegi Emre beyde dene dedim.
Gitti baska doktorlara neler oldu.
En sonunda dinledi beni gitti.
Öyle güzel süreci yönetti, yumurtalarini geliştirdi, dogru tedavi uygulayarak.
En iyi embriyoyu transfer etti.
Gebe kaldi.
İlk zamanlar cok ilgilendi, arkadasim annesinin yanina gitti baska bi şehre orda iyi bi hekime yönlendirdi Emre bey.
Su an 7 aylik bi oglu var.
Doktorlugu sonuna kadar hakeden bi insandır.
Hastasını para icin oyalamaz.
Allah razı olsun hep dua ederim.
Bütün sorunlari giderdi, ameliyattan bi kac ay sonra ogluma da kizimada dogal yolla gebe kaldım.
Muayene ücretini bilemiyorum.Muayene ücreti nedir peki
Bende de koku lu sarı akıntı vardı hep ve adetlerim çok sancılı geçerdi hatta adet kanım iğrenç kokardı devlet Hastanesi'nde smear testi verdim bakteriyel enfeksiyon çıktı ve mantar da vardı iki hap bı fitil bı krem kullandim çok şükür koku moku kalmadı ama o ilaçları üniversite deki doktor verdi şimdi ara ara akintm oluyor ama eskisi gibi koyu kıvamlı değil hatta bazen hiç olmuyr
İlişkiden sonra mesaneyi boşaltma k hem idrar yolu enfeksiyonu nu engeller hem de vajinal enfeksiyonlar i
Bende de koku lu sarı akıntı vardı hep ve adetlerim çok sancılı geçerdi hatta adet kanım iğrenç kokardı devlet Hastanesi'nde smear testi verdim bakteriyel enfeksiyon çıktı ve mantar da vardı iki hap bı fitil bı krem kullandim çok şükür koku moku kalmadı ama o ilaçları üniversite deki doktor verdi şimdi ara ara akintm oluyor ama eskisi gibi koyu kıvamlı değil hatta bazen hiç olmuyr
Bende çok kullandım fitil benim akıntım ve koku neden gecmiyo Allah'ım ya nasıl çare bulacamBende de koku lu sarı akıntı vardı hep ve adetlerim çok sancılı geçerdi hatta adet kanım iğrenç kokardı devlet Hastanesi'nde smear testi verdim bakteriyel enfeksiyon çıktı ve mantar da vardı iki hap bı fitil bı krem kullandim çok şükür koku moku kalmadı ama o ilaçları üniversite deki doktor verdi şimdi ara ara akintm oluyor ama eskisi gibi koyu kıvamlı değil hatta bazen hiç olmuyr
Çok doğru dediniz Allah kimseye göstermesin tabiki, başa gelince de uğraşıyorsun işte.
İyi bı doktor a gidin geçmeyen akıntım daki koku neden oluyor diyin size hangi ilaçları verdilerBende çok kullandım fitil benim akıntım ve koku neden gecmiyo Allah'ım ya nasıl çare bulacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?