- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Ben bı çok fitil kullandım isim olarak hatrlmiyorm ama 3 lü olan fitil vardi 7 olan vardı onları kullandım sonra krem olanı kullandım enjektörlü ona sıkıyordum kremi öyle kullanıyordum.. kullandığım sürede o kdr koku olmuyordu ama bittikdem sonra tekrar eski haline geliyodu... ben DHA bu koku ve akinti yüzünden iç çamaşırıni peçete koymadan giyemiyorumİyi bı doktor a gidin geçmeyen akıntım daki koku neden oluyor diyin size hangi ilaçları verdiler
Enjektör lu olan mantar içinBen bı çok fitil kullandım isim olarak hatrlmiyorm ama 3 lü olan fitil vardi 7 olan vardı onları kullandım sonra krem olanı kullandım enjektörlü ona sıkıyordum kremi öyle kullanıyordum.. kullandığım sürede o kdr koku olmuyordu ama bittikdem sonra tekrar eski haline geliyodu... ben DHA bu koku ve akinti yüzünden iç çamaşırıni peçete koymadan giyemiyorum
Evet akıntım sarı Ama ben hep peçete koyuyorum yani iç çamaşırıni peçete koymadan giyemiyorum çok kötü oluyo ve kokuyo sonuçtaAkintinizin rengi ne sarı mi ve iç çamaşırı niza değdiği de yikadiktan sonra çıkmıyorsa yani çamaşır suyu değmiş gibi renk değiştiriyor mu iç camasirinz
Tüpten rahme enfeksiyon aktıgı basıl anlasılfı çok gecmıs olsunGebe kalamiyordum sol tupten rahme enfeksiyonlu sivi aktigi icin kimyasal gebelik olarak sonlanıyordu hamileliğim, sol tüpü bağladi ( keske aldirsaydim sonrasinda basima neler geldi bu konudan), Yaygın karın zarı yakışıklıkları ayrıldı, açık olan sağ tüpünün üstünde kist olmuş geçişi engelleyecek şekilde karından alamayınca alttan rahmi yukarı kaldırıp kisti patlatarak aldı, rahmin duglas kısmında miyom oluşmuş saplı aldı. Yaygın karın zari yakışıklığini ilk ameliyatımın raporundan biliyordu, laporoskopi aletlerini farklı yerlerden girdi, mide altından girdi sol ve sağ kasığın biraz yukarısından girdi. Çok iyi bi doktordur işinin ehlidir.
İyi bi hekim bulun sizi dogru yönlendirecek, oyalamayacak biri olsun.
Benim hikayem cok uzun rahim filminde ortaya çıktı.Tüpten rahme enfeksiyon aktıgı basıl anlasılfı çok gecmıs olsun
Çok ama çok geçmiş olsunn çok zor durum doktorunuz kımdıBenim hikayem cok uzun rahim filminde ortaya çıktı.
Fakat bana verdiği rahatsızlığa gelecek olursak durum cok ileri bi düzeydeydi tüp tüplükten çıkıp birde bağırsağıma yapışmıştı. Gün icinde sol tarafta bağırsağımda hareket olurdu ve bana hissettireck düzeydeydi ve baya gaz sorunum vardı.Ve hayatımı etkiliyordu. Akıntı sorunumda vardı ama konu sahibinin gibi sorunlarım yoktu sadece yeşil sarı akıntı olurdu.
Tüpüm oğlumun doğumunda alındı. Ne gaz sorunu kaldı ne de akıntı sorunu.
Allahıma hamd ediyorum yeminle, çok zordu…
Nasıl yıkıyorsunuz makinada mı yoksa kazanda mıValla bende kocamın kisalan atletlerin yaptımpedler çok zararlı
Önce kaynar suda bekletiyorum bı saat kadar elimde bı ağız yıkıyor um sonra makinede 60 derecede yıkıyor um sonra yüksek derecede buharlı ütü yapıyor um tertemiz iç rahatlığıyla kullaniyrmNasıl yıkıyorsunuz makinada mı yoksa kazanda mı
Çok sağolun, pamuklu bez alsam o da olur değil mi ? Atlet pek yok daÖnce kaynar suda bekletiyorum bı saat kadar elimde bı ağız yıkıyor um sonra makinede 60 derecede yıkıyor um sonra yüksek derecede buharlı ütü yapıyor um tertemiz iç rahatlığıyla kullaniyrm
Tabi ki olur ben eşime kısa gelen atletleri yaptım olmasaydı pamuklu beyaz bez alacaktımÇok sağolun, pamuklu bez alsam o da olur değil mi ? Atlet pek yok da
TeşekkürlerTabi ki olur ben eşime kısa gelen atletleri yaptım olmasaydı pamuklu beyaz bez alacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?