Vajinal enfeksiyon

İyi bı doktor a gidin geçmeyen akıntım daki koku neden oluyor diyin size hangi ilaçları verdiler
Ben bı çok fitil kullandım isim olarak hatrlmiyorm ama 3 lü olan fitil vardi 7 olan vardı onları kullandım sonra krem olanı kullandım enjektörlü ona sıkıyordum kremi öyle kullanıyordum.. kullandığım sürede o kdr koku olmuyordu ama bittikdem sonra tekrar eski haline geliyodu... ben DHA bu koku ve akinti yüzünden iç çamaşırıni peçete koymadan giyemiyorum

Enjektör lu olan mantar için

Akintinizin rengi ne sarı mi ve iç çamaşırı niza değdiği de yikadiktan sonra çıkmıyorsa yani çamaşır suyu değmiş gibi renk değiştiriyor mu iç camasirinz

Akintinizin rengi ne sarı mi ve iç çamaşırı niza değdiği de yikadiktan sonra çıkmıyorsa yani çamaşır suyu değmiş gibi renk değiştiriyor mu iç camasirinz
Evet akıntım sarı Ama ben hep peçete koyuyorum yani iç çamaşırıni peçete koymadan giyemiyorum çok kötü oluyo ve kokuyo sonuçta

Tüpten rahme enfeksiyon aktıgı basıl anlasılfı çok gecmıs olsun

Tüpten rahme enfeksiyon aktıgı basıl anlasılfı çok gecmıs olsun
Benim hikayem cok uzun rahim filminde ortaya çıktı.

Fakat bana verdiği rahatsızlığa gelecek olursak durum cok ileri bi düzeydeydi tüp tüplükten çıkıp birde bağırsağıma yapışmıştı. Gün icinde sol tarafta bağırsağımda hareket olurdu ve bana hissettireck düzeydeydi ve baya gaz sorunum vardı.Ve hayatımı etkiliyordu. Akıntı sorunumda vardı ama konu sahibinin gibi sorunlarım yoktu sadece yeşil sarı akıntı olurdu.
Tüpüm oğlumun doğumunda alındı. Ne gaz sorunu kaldı ne de akıntı sorunu.
Allahıma hamd ediyorum yeminle, çok zordu…

Çok ama çok geçmiş olsunn çok zor durum doktorunuz kımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…