Vajinal Genişleme ??..

Vajinal Genişleme Oldu mu ?

• Evet, genişleme oldu

OY: 22 48,9%
  • Hayır, genişleme olmadı

OY: 23 51,1%

• Ankete Katılan
    45

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
Arkadaslar emınım benım gıbı bır cok dogum yapacak arkadas ta bu sorunun cevabını merak edıyordur..
tecrubeli arkadaslar sizden merakla cevap beklıyorum..

Doğum sonrasında ''Vajinal Genişleme'' oldumu ? olmadı mı?
Doğum yuzunden eşiyle cinsel hayatı kötüye giden yada tam tersine düzelen var mı?..

(Not: arkadaslar anket bolumune acacaktım yanlıslık oldu mumkunse tasınabılır mı)

Son düzenleme:
ben hiç doğum yapmadım ve hamile değilim ama inanın bende bu konuyu çok merak ediyorum. yani normal doğumdan sonra ne derece eski haline döner acaba.

Arkadaslar emınım benım gıbı bır cok dogum yapacak arkadas ta bu sorunun cevabını merak edıyordur..
tecrubeli arkadaslar sizden merakla cevap beklıyorum..

Doğum sonrasında ''Vajinal Genişleme'' oldumu ? olmadı mı?
Doğum yuzunden eşiyle cinsel hayatı kötüye giden yada tam tersine düzelen var mı?..

(ya arkadaslar anket bolumune acacaktım yanlıslık oldu mumkunse tasınabılır mı)
:roflol::roflol: allah seniii açtığı konuya bak delüüüüü:roflol:

ama tabi bole endişe duyan cookk:)))

yok kız hiç sanmıyorum ole genişleme olacagını heee genısleyecek tabıkıde e cocuk cıkacak ordan betüşcüümmm sonra eskı halını alacak hep yazıyorlar ya dogumdan sonra vajinada kasılmalar agrılar olabılır cunku vajina eskı halını almak ıcın hılzı bır sekılde kendını toparlamaya calısıyor dıye bırsuru yazılar var cnmcımmm

bak sana bir link atıyorum ordanda detaylı bir sekılde dınleyebılırsın tatlımmmmm:1hug:kaydirigubbakcemile5

http://www.uzmantv.com/normal-dogum-vajinada-genislemeye-neden-olur-mu

:roflol::roflol: allah seniii açtığı konuya bak delüüüüü:roflol:

ama tabi bole endişe duyan cookk:)))

yok kız hiç sanmıyorum ole genişleme olacagını heee genısleyecek tabıkıde e cocuk cıkacak ordan betüşcüümmm sonra eskı halını alacak hep yazıyorlar ya dogumdan sonra vajinada kasılmalar agrılar olabılır cunku vajina eskı halını almak ıcın hılzı bır sekılde kendını toparlamaya calısıyor dıye bırsuru yazılar var cnmcımmm

bak sana bir link atıyorum ordanda detaylı bir sekılde dınleyebılırsın tatlımmmmm:1hug:kaydirigubbakcemile5

http://www.uzmantv.com/normal-dogum-vajinada-genislemeye-neden-olur-mu

nediyim merak işte.. :utangac:
kocişimle eski günlerimiz mazide kalsın istemiyorum.. :asigim:
daha cok genciz yahu... kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook

saol canımcım ama bunu ızlemıstım cok cok tatmın edıcı bır yorum degıl kı yanı ıyımı olur kotumu onu anlayamamıstım.. :bbo:

Betülcüm benim netten araştırdığıma göre herkeste olmayabilirmiş ama normal doğumda vajinal genişlemeye rastlanır diyor hatta bazen kötü sonuçlar doğuruyomuş ama şimdiden kendimizi kötü şeylere odaklamayalım bilemiyorum sonuçta doğum yapmadığımız için herşey sonradan belli olucak bende normal istiyorum ama normalinde böyle durumları var işte,umarım böyle bi sorunla karşılaşmayız

aney :1shok: neden ki.... :bbo:

ya benim vajina girişim küçük.doktorlar bile bakire sanıyorsa beni ben normal değilim demekki.zaten ilk sırada biraz acı da hissediyorum.genişlese o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum.
biliyorum şimdi diyeceksiniz ki seninki psikolojik.belki de öyle ama beynimi kontrol etmem lazım o anda.hayat böyle geçmez dimi?oooofffffffffffff

nediyim merak işte.. :utangac:
kocişimle eski günlerimiz mazide kalsın istemiyorum.. :asigim:
daha cok genciz yahu... kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook

saol canımcım ama bunu ızlemıstım cok cok tatmın edıcı bır yorum degıl kı yanı ıyımı olur kotumu onu anlayamamıstım.. :bbo:

o sıkıntı bendede var yanı kocişle eskı gunlere donecekmıyız dıye ama sanmıyorum ole cok genısleme olacagını anneme sordum sacmalama ben 3 tane yaptım genısleme olsa baban 3 tane cocuktan sonra hala benı istermıydı dıyo sapık karuu:roflol::roflol:

e dusun artık demekki bizim kocıslerle eskısı gıbı olabılecegızzzzz:teytey:

hay Allahh!! doğum yapanlar için sormuşsun
ben de dikkat etmedim soruya sazan gibi atlayıp cvp verdim olmadı diye..beni kaale almayın :roflol:
ben evlendikten sonra sanmıştım :lepi:

ya benim vajina girişim küçük.doktorlar bile bakire sanıyorsa beni ben normal değilim demekki.zaten ilk sırada biraz acı da hissediyorum.genişlese o zaman daha rahat olurum diye düşünüyorum.
biliyorum şimdi diyeceksiniz ki seninki psikolojik.belki de öyle ama beynimi kontrol etmem lazım o anda.hayat böyle geçmez dimi?oooofffffffffffff

mandal tak :roflol::roflol:

tobe tobee şaka cnm alınma sakın hee:)) benımde dardı acı hıssedıyordum ama sımdı maşşallahı var sırnaşık şey zamanla alısırsın cnm bıde ben cok tırtıgım ıcın psıkolıgman kendımı kasıyordum genıslemesıne ızın vermıyordum dedıgın gıbı beyınle alakalı cok kasma kendını bacım rahat oll relaxxxxkaydirigubbakcemile2

hay Allahh!! doğum yapanlar için sormuşsun
ben de dikkat etmedim soruya sazan gibi atlayıp cvp verdim olmadı diye..beni kaale almayın :roflol:
ben evlendikten sonra sanmıştım :lepi:

:roflol::roflol: anacım bende daha dogum yapmadım ama bak bizde yazıyoruz:))))

zatii farkındaysan dogum yapanlar yaziii hiiiççç:kızgın::dilcikar::dilcikar:

huu annişlerr bizlere bilgi verın bariiiiiimirmirmirmir

Hayır, genişleme olmadı keske olsaydı hala ılışkı sırasnda acı cekıyorum

ya oncesınde ve sonrasında da bu sorunu yasıyorsun demekkı sende hıc farketmemıs..:1rolleyes:
hala acı cekıyorum dıyorsun.. demekki hıc farketmeyenlerde var.. kendı adıma buna sevındım ınsallah senınkı gıbı hıc fark olmaz.. :utangac:
ama senın ıcın yapılacak bırsey muhakkak vardır arkadasım.. acı cekerek ılıskı yasamak kotu olsa gerek... :teselli:

mandal tak :roflol::roflol:

tobe tobee şaka cnm alınma sakın hee:)) benımde dardı acı hıssedıyordum ama sımdı maşşallahı var sırnaşık şey zamanla alısırsın cnm bıde ben cok tırtıgım ıcın psıkolıgman kendımı kasıyordum genıslemesıne ızın vermıyordum dedıgın gıbı beyınle alakalı cok kasma kendını bacım rahat oll relaxxxxkaydirigubbakcemile2

olayların %20 sinde bişi hissetmiyorsam %80 inde hissediyorum.aslında benimki psikilojik biliyorum ama bir de bunu tam kendime kabul ettirsem de şu vajina girişim niye böyle diye düşünmesem.ama yavaş yavaş oluyor.tabii biraz hızlanmam lazım.kaplumbağa hızıyla gidiyorum çünkü..

:roflol::roflol: anacım bende daha dogum yapmadım ama bak bizde yazıyoruz:))))

zatii farkındaysan dogum yapanlar yaziii hiiiççç:kızgın::dilcikar::dilcikar:

huu annişlerr bizlere bilgi verın bariiiiiimirmirmirmir

meraklı garılarmışız demekkiikaydirigubbakcemile5

ya doğumda zaten dikiyolardı kı genişse biraz daa diksinler daracık olur
yannış mı biliyom :utangac:

olayların %20 sinde bişi hissetmiyorsam %80 inde hissediyorum.aslında benimki psikilojik biliyorum ama bir de bunu tam kendime kabul ettirsem de şu vajina girişim niye böyle diye düşünmesem.ama yavaş yavaş oluyor.tabii biraz hızlanmam lazım.kaplumbağa hızıyla gidiyorum çünkü..

:))) işte dusunmeyeceksın aynen bende hep oflar vahlar cektım kendı kendıme gercı eşim hiiiiç bişey demedı saolsun ama ben cok kuruntu yapıyordum sonra zamanla aştım ve takmamaya basladım sımdı coookk rahatım sukur o yuzden sende takmamaya calıs cnmmm yıne ii gıdıyorsun%80 hıssetmekte başarmanın tamamıdır o yuzden kasma rahat ol fantazi yarat kendıne eşine aklında eşin ve sen ol ve inan sorun kalmayacak:icecream::1hug:

meraklı garılarmışız demekkiikaydirigubbakcemile5

ya doğumda zaten dikiyolardı kı genişse biraz daa diksinler daracık olur
yannış mı biliyom :utangac:

:roflol: hay allahım dikince daralıyomuymus :roflol:
kız alemsınız yahuuuu

ayyy doguran gacılar yokmuuu kendı kendımıze yorum yapıyoruz yanlıs bılgılenıyoruzz bacılarr yardım yardımmmm:lepi:

:roflol: hay allahım dikince daralıyomuymus :roflol:
kız alemsınız yahuuuu

ayyy doguran gacılar yokmuuu kendı kendımıze yorum yapıyoruz yanlıs bılgılenıyoruzz bacılarr yardım yardımmmm:lepi:

yahu bende dıyorum kendımce dıkısı fazlaca yapsınlar o zaman daralmaz mı.. :roflol: :utangac:
heyy analarr nirdesiniz... :sm_confused:

yaw beni deli etmeyin dikince daralıyo da
bebiş olunca sezeryan yaptırcaksınız zorla hee psıkıkokomu bozmeyın

Back
X