Vajinal mantar borik asit

Merhabalar bahsettiğiniz ilaç hangisi acaba ? Bende de beyaz kremdi kokusuz kaşintisiz akinti var sebebi nedir bilmiyorum , mantardan şüpheleniyorum ama kaşimti yanma yok . Sizden ricam özelden yada buradan kullandiginiz ilaci yazabilirmisiznş

kokusuz kaşıntısız akıntınız varsa o sağlıklı bir akıntı, mantar olunca kötü bir koku hatta zamanla beyaz akıntı yeşile ve balık kokusuna dönüyor kaşıntı yapıyor ve eğerki partneriniz varsa ilişki sırasında o beyaz peynirimsi şeyleri peniste görüyosunuz en berbatıda o. Sex mex kalmıyor utanıyo insan evli olmama rağmen. Yani hiçbişey kullanmayın bozmayın floranızı. Arada probiyotik için mikrobiyotanız sağlam kalsın @kizilimsi

Merhaba
Son durumunuz nedir? Benim de 3 yıllık candida savaşım sonrası 1 senedir de vajinamın dudak iç kısımları kaşınıyor yanıyor beyaz beyaz pamukçuk gibi oluyor. Ocak ayından beri borik asitle vajina içi akıntılarım bitti, ama iç dudaklardaki şikayetim asla geçmedi. Cildiyeye de gittim fayda etmedi. Bu hafta artık kadın doğum doktoru biopsi istedi aynı zamanda yakacak o bölgeyi, önümüzdeki ay başı da tüp bebeğe başlayacaktım engel olmasından biopsinin kötü gelmesinden korkuyorum açıkçası

Ben doktora anlattım kadın doğumcuya olabilir normal bir durum nasıl bazı bölgelerimiz tahriş olur oralar daha fazla kaşınır bu da öyle bir şey dedi benim ki ara ara geçiyor sonra hop tekrar başlıyor

Ben doktora anlattım kadın doğumcuya olabilir normal bir durum nasıl bazı bölgelerimiz tahriş olur oralar daha fazla kaşınır bu da öyle bir şey dedi benim ki ara ara geçiyor sonra hop tekrar başlıyor
Evet asla geçmiyor, 2 gün iyiyse 5 gün kötü, biyopsi yaptıracağım artık mecbur.

Nasıl normal allah aşkına. Bana da bi doktor şey demişti “mantar senin vücudunu seviyor yapacak bişey yok” profesördü bunu diyen. Bıktım bu doktorların ilgisizliğinden

Batikon tentürdiyotlu gazli bez hazirlayip iceriyi temizleme olayını bi araştırın bi yerden duymuştum mantar şikayetiyle gidince bunu yapan doktorlar hemsireler de varmış bi soruşturun belki care olur en kisa zamanda carenizi bulursunuzz insallah kadin olmak zor

Ben lazer yaptırdım ama tel seans 8 ay sonra tekrar etti şimdi borik asit fitil kullanıyorum bakalom sonrasonda tekrar edecek mi

Neymiş peki bu ilaç

kültür yaptırıdnızmı?

Merhaba saf borik asit kullandım bende aynı dertten muzdariptim çok korkarak kullandım ilk başta ama başka çarem kalmamıştı. Sadece 3 gün kullandım ilk gün kaşıntım gitti 3.gün akıntı vs hiçbir şey kalmadı katarin kapsülün içini boşaltıp borik asit koydum genital girişine yerleştirdim fitil vs hiç fayda etmedi bana çareyi borik asitte buldum. Araştırarak kullanabilirsiniz bende yan etki olmadı ama sizde de olmayacağı anlamına gelmiyor çok geçmiş olsun

Merhaba. Saf borik asiti nerden alabiliriz. Az miktarda satılıyor mu

Merhaba. Saf borik asiti nerden alabiliriz. Az miktarda satılıyor mu
Hepsiburadadan almıştım trendyolda da bulunuyor 200 gr şeklinde almıştım ben hafif kaşıntım olduğunda da silerek kullanıyordum yaklaşık 7-8 aydır hiç kullanmadım diyebilirim

`