- 30 Kasım 2024
- 15
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi saracallon
-
tesekkur ederim yanitlariniz icin maalesef yedigim her seyde seker bulunuyor ama deneyecegim. sirke icin direkt vajinaya uygulamam şuan nasıl tepki verir endişeliyim yakar mı diye. ben de su bardağına sirke karıştırıp içilmesi faydalı diye okumuştum. sizde tepkime verdi mi acabaEvet seker tuketimi mantari artirirmis, bir sure onu kesmek iyi olacaktir
Biraz yakiyor ama kasintisini dindiriyor canım mutlaka dene sirkeyi birde sürekli tekrarlıyorsa güzel bir uzman bulup işlem yaptır tam adını bilmiyorum ama lazerle bir işlem yapıyorlar çok iyi geliyor diye duydumtesekkur ederim yanitlariniz icin maalesef yedigim her seyde seker bulunuyor ama deneyecegim. sirke icin direkt vajinaya uygulamam şuan nasıl tepki verir endişeliyim yakar mı diye. ben de su bardağına sirke karıştırıp içilmesi faydalı diye okumuştum. sizde tepkime verdi mi acaba
Benim de vardı hacı şakir sabunuyla yıkadım yandıkça ve yoğurt yedim bol bol su içtim pamuklu iç çamaşır giydim geçti şükürler olsunkızlar benim asla geçmeyen vajinal candida mantarım var. birkaç gün önce kaşıntı akıntı vs yapmaya başladı tekrar. travazol krem ve gynoflor flora düzenleyici fitil kullandım fakat işe yaramadılar. bugün çok kötüyüm inanılmaz yanma, kaşıntı, batma şişlik kızarıklık yaşıyorum. dün gece gynomax xl tedavisine başladım. gün içinde gynolomexin krem sürüyorum. vajinama soğuk buz kompress yaptım o derece. soğuk duşa girdim her şeyi yaptım ağlayacak duruma geldim yürürken bile sürtünmeden dolayı canım çok yanıyor. evdeyim çamaşır giymiyorum bu arada. en hızlı çözümünüz nedir aynı şeyi yaşayan var mı? ölmek istiyorum ya suan ozur dılerım. bu arada daha önce hiç bu kadar azmamıştı mantarım sadece koku ve akıntı sıkıntısı çekiyordum fitille idare ediyordum ama bu seferki mahvetti
Sabunlar kuruluk yapıp daha fazla pH bozabilir o yüzden pek öyle şeyler yapmasanız daha iyi evet yoğurt iyi geliyor ama ilerlemiş olana değil daha erken fark edilince canım sen sirkeyi kullan suanlik en kısa zamanda da doktora git bi fitille rahatlarsınBenim de vardı hacı şakir sabunuyla yıkadım yandıkça ve yoğurt yedim bol bol su içtim pamuklu iç çamaşır giydim geçti şükürler olsun
Merhaba bende 6 ay kadar candidayla uğraştım. 2 ay antibiyotik, fitil, borik asit hepsini denedim çözüme varamadım. Bende katı diyet olayına girdim. Gluten şeker karbonhidrat ne varsa kestim. Bi anda kestiğim için vücudum yorgun düştü. 2 hafta da toparlandım gücüm yerine gelmeye başladı yaklaşık üç ay yaptım bu diyeti.. sebze ağırlıklı beslendim. yiyorum 1 saat sonra acıkıyordumkızlar benim asla geçmeyen vajinal candida mantarım var. birkaç gün önce kaşıntı akıntı vs yapmaya başladı tekrar. travazol krem ve gynoflor flora düzenleyici fitil kullandım fakat işe yaramadılar. bugün çok kötüyüm inanılmaz yanma, kaşıntı, batma şişlik kızarıklık yaşıyorum. dün gece gynomax xl tedavisine başladım. gün içinde gynolomexin krem sürüyorum. vajinama soğuk buz kompress yaptım o derece. soğuk duşa girdim her şeyi yaptım ağlayacak duruma geldim yürürken bile sürtünmeden dolayı canım çok yanıyor. evdeyim çamaşır giymiyorum bu arada. en hızlı çözümünüz nedir aynı şeyi yaşayan var mı? ölmek istiyorum ya suan ozur dılerım. bu arada daha önce hiç bu kadar azmamıştı mantarım sadece koku ve akıntı sıkıntısı çekiyordum fitille idare ediyordum ama bu seferki mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?