vajinal mantar çok kötüyüm

Teşekkür ederim çok fazla değil hafta da 2 3 defa sürüyorum. Ama sürmemeye gösteririm. Kendi geçti fiziken. Ruhu hala benimle

Canım geçmiş olsun hiç endişe etme favronun cisti-fav takviyesini kullan sonra bana dua et Allah bir evlat nasip etsin Diye

Canım zalain krem kulan o çok iyi bende senin gibiyim garanti kremi kullanınca hafifliyor derim geçmiş olsun

Merhaba ben de 2-3 yıldır şiddetli bir şekilde kronik vajinal enfeksiyonu yaşıyorum.Gitmediğim doktor içmediğim ilaç ve takviye kalmadı.Ben de hpv çıktı araştırmalarıma göre hpv olan kişilerde sık enfeksiyon oluyormuş ve flora bozuluyormuş.Ben de acayip bir yanma oluyor,ben bu yanma için karbonatlı su içiyorum hemen yanmayı hafifletiyor .Tavsiye ederim.Başka sormak istediğiniz bir şey varsa mesaj da atabilirsiniz

q
merhaba ben de hpv pozitifim. doktorum da aynı şeyi söylemişti. benim yanmam geçti ama akıntı ve koku gibi problemlerim oluyor. sürekli ilaç tedavisi görüyorum bakalım nereye gidicek. cok gecmis olsun size

Doktor adı nedir?

turşu iyi geliyormuş,bi doktorun videosunda dinlemiştim,kendim uygulamıştım,isterseniz deneyin,en azından zararı yoktur turşunun

Test vermeden önce herhangi bir şey kullandınız mı akıntıyı azaltması ve doktorun test yapabilmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…