Detaylı kültür testi yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız yaptırın başka bir enfeksiyon tetikliyor olabilirMerabalar bundan 6 ay önce kullndıgım ilaçlar nedeni ile mantara yaklndım ve 6 aydr kullnmadığım fitil içmediğim ilaç krem kalmadı eczaneye harcadım para hesabı yok içtipim probiotikler hat safada hatta konyada bi eczaneye borik asitli fitil yaptırdım ama fayda etmiyo bu iletten tamamen kurtulabilen varsa lütfen söylesin
Ama sirkedir yoğur camasrını kaynat fln demyin bunlrın hepsini denedim
Kefr içtim yoğurt yedim bitkisel ürünler kullndım
Jeller kullndım faydası olmadı
Yani 2 ayda bir smear yaptryorum ama anlm veremedim yapıştı resmen bnaDetaylı kültür testi yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız yaptırın başka bir enfeksiyon tetikliyor olabilir
Bnde artık şeker hastalığım oldugunu düşünür hale gldim yeni çamasr alıcam kullndıgım deterjan bile farklı ama yok bi yanlışlık var onu öözmem lazımÖncelikle temizleme jeli kullanmayın, özel bölgenizi sadece su ile temizleyin (dış tarafı), mutlaka KURU tutun. İç çamaşırlarınız mutlaka pamuklu olsun, iç çamaşırını kaynatmaktan ziyade yıkadıktan sonra Ağ kısmını mutlaka ütüleyin. Beslenme çok önemli... Şeker ve karbonhidrat içeren şeylerden uzak durun, bunlar tetikliyor. Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanırken ilişki yaşamayın mümkünse mantar bitene kadar yaşamayın (zira partnere bulaşıyor ondan tekrar size vs). Ayrıca diyabet için doktora uğramanızı tavsiye ederim uzun soluklu mantar enfeksiyonlarının nedeni diyabet de olabiliyor.
Dediğim gibi smear de her bakteri, parazit vs gözükmez. Kültür testi yaptırmanız gerekiyorUy
Yani 2 ayda bir smear yaptryorum ama anlm veremedim yapıştı resmen bna
bende çok kullandım 10 senedir mantarla uğraşıyorum resmen en son borik asitli fitil kullandım ama bana kadın eczacı yani kesin çözüm ded sabah akşam 60 tane kullandım düzenli 2 ay oldu şükür iyileştim acaca sizn fitlde yapımı mı yanlış iyi değil miydi kesin çözüm demimiydi size alırken kullanan herkese de mantar bitmiş çünkü 700 TL ye aldım pahalı baya siznkide ölemiydi ben bilmem ki mantarsız bi günüm olsun yıllardır gitmediğim doktor kalmadıMerabalar bundan 6 ay önce kullndıgım ilaçlar nedeni ile mantara yaklndım ve 6 aydr kullnmadığım fitil içmediğim ilaç krem kalmadı eczaneye harcadım para hesabı yok içtipim probiotikler hat safada hatta konyada bi eczaneye borik asitli fitil yaptırdım ama fayda etmiyo bu iletten tamamen kurtulabilen varsa lütfen söylesin
Ama sirkedir yoğur camasrını kaynat fln demyin bunlrın hepsini denedim
Kefr içtim yoğurt yedim bitkisel ürünler kullndım
Jeller kullndım faydası olmadı
gizli şeker smer kültür ne varsa yaptırdım yok geçmiyodubende çok kullandım 10 senedir mantarla uğraşıyorum resmen en son borik asitli fitil kullandım ama bana kadın eczacı yani kesin çözüm ded sabah akşam 60 tane kullandım düzenli 2 ay oldu şükür iyileştim acaca sizn fitlde yapımı mı yanlış iyi değil miydi kesin çözüm demimiydi size alırken kullanan herkese de mantar bitmiş çünkü 700 TL ye aldım pahalı baya siznkide ölemiydi ben bilmem ki mantarsız bi günüm olsun yıllardır gitmediğim doktor kalmadı
Merhaba fatih eczanesinde yapılan borik asitler jel şeklinde mi yoksa kapsül içinde toz mubende çok kullandım 10 senedir mantarla uğraşıyorum resmen en son borik asitli fitil kullandım ama bana kadın eczacı yani kesin çözüm ded sabah akşam 60 tane kullandım düzenli 2 ay oldu şükür iyileştim acaca sizn fitlde yapımı mı yanlış iyi değil miydi kesin çözüm demimiydi size alırken kullanan herkese de mantar bitmiş çünkü 700 TL ye aldım pahalı baya siznkide ölemiydi ben bilmem ki mantarsız bi günüm olsun yıllardır gitmediğim doktor kalmadı
Jel şeklinde dışı gliserinliMerhaba fatih eczanesinde yapılan borik asitler jel şeklinde mi yoksa kapsül içinde toz mu
Sipariş verilince hemen geliyor mu ben canpark tan aldım ama direk kapsülü içine toz koymuşlar kullanmaua korkuyorumJel şeklinde dışı gliserinli
fitil şeklinde ama benim tekrarladı 2 ayın sonundaMerhaba fatih eczanesinde yapılan borik asitler jel şeklinde mi yoksa kapsül içinde toz mu
Ya ben evliyim ve gebe kalamıyorum bir süre bile geçse şükür edicemfitil şeklinde ama benim tekrarladı 2 ayın sonunda
enebende çok kullandım 10 senedir mantarla uğraşıyorum resmen en son borik asitli fitil kullandım ama bana kadın eczacı yani kesin çözüm ded sabah akşam 60 tane kullandım düzenli 2 ay oldu şükür iyileştim acaca sizn fitlde yapımı mı yanlış iyi değil miydi kesin çözüm demimiydi size alırken kullanan herkese de mantar bitmiş çünkü 700 TL ye aldım pahalı baya siznkide ölemiydi ben bilmem ki mantarsız bi günüm olsun yıllardır gitmediğim doktor kalmadı
tekrarladı bende 2 ayın sonundaNereden aldınız fitili ??yardımcı olut musunux
ene
Hangi eeczane acaba nerden bulabilirimHayır ben Fatihteki eczaneden aldım kargoyla kapsül fln değil jelibon gibiydi
Fitli nerede bulabililirm acabatekrarladı bende 2 ayın sonunda
tekrarladı bende 2 ayın sonunda
Habgi eczane acaba paylaşırmısınız nereden alacağımı bilemiyorumHayır ben Fatihteki eczaneden aldım kargoyla kapsül fln değil jelibon gibiydi
Öztürk eczanesi fatihHabgi eczane acaba paylaşırmısınız nereden alacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?