- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi merialiscata
-
Annemde aynı sorunu yaşıyordu endokrin solgarın cranberry tavsiye etti.Girlsss fikir lazım tavsiye lazım . Çok yoğun bir vajinal mantarım vardı canım çok yanıyordu doktorumun verdiği funit hap , gynomax fitil ve zalain ile kurtulmuştum . Simdi yazın deniz sezonu yine başladı yine aynü tedaviye başladım . Asıl soru şu ; ilaçları alırken eczanede D mannoz ve , kızılcık extresi ve bilimum faydalı vitamin içeren bir takviye gördüm. Bu tarz vitamin içerikleri enfeksyonların tekrarlamaması için çok faydalı . Sorum şu kullanan deneyimleyen var mı ve bana marka konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz
O çok sıkıntılı bir süreç sürekli tekrarlıyor Ornisid tablet gymor florası için verdi onları içinde geçti hele kaşıntı bemde 1 yıl boyunca olduGirlsss fikir lazım tavsiye lazım . Çok yoğun bir vajinal mantarım vardı canım çok yanıyordu doktorumun verdiği funit hap , gynomax fitil ve zalain ile kurtulmuştum . Simdi yazın deniz sezonu yine başladı yine aynü tedaviye başladım . Asıl soru şu ; ilaçları alırken eczanede D mannoz ve , kızılcık extresi ve bilimum faydalı vitamin içeren bir takviye gördüm. Bu tarz vitamin içerikleri enfeksyonların tekrarlamaması için çok faydalı . Sorum şu kullanan deneyimleyen var mı ve bana marka konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz
Hpv testi verin birde sağlık ocağındaGirlsss fikir lazım tavsiye lazım . Çok yoğun bir vajinal mantarım vardı canım çok yanıyordu doktorumun verdiği funit hap , gynomax fitil ve zalain ile kurtulmuştum . Simdi yazın deniz sezonu yine başladı yine aynü tedaviye başladım . Asıl soru şu ; ilaçları alırken eczanede D mannoz ve , kızılcık extresi ve bilimum faydalı vitamin içeren bir takviye gördüm. Bu tarz vitamin içerikleri enfeksyonların tekrarlamaması için çok faydalı . Sorum şu kullanan deneyimleyen var mı ve bana marka konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz
Sizde çıktı mıHpv testi verin birde sağlık ocağında
Girlsss fikir lazım tavsiye lazım . Çok yoğun bir vajinal mantarım vardı canım çok yanıyordu doktorumun verdiği funit hap , gynomax fitil ve zalain ile kurtulmuştum . Simdi yazın deniz sezonu yine başladı yine aynü tedaviye başladım . Asıl soru şu ; ilaçları alırken eczanede D mannoz ve , kızılcık extresi ve bilimum faydalı vitamin içeren bir takviye gördüm. Bu tarz vitamin içerikleri enfeksyonların tekrarlamaması için çok faydalı . Sorum şu kullanan deneyimleyen var mı ve bana marka konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz
Ben de sık sık yaşamaya başadım.ilaç tedavisiyle geçiypr ama sonra yine tekrarlıyor.Nasıl kökten geçecek bilmiyorum belki bize yardımcı birileri olur.(Girlsss fikir lazım tavsiye lazım . Çok yoğun bir vajinal mantarım vardı canım çok yanıyordu doktorumun verdiği funit hap , gynomax fitil ve zalain ile kurtulmuştum . Simdi yazın deniz sezonu yine başladı yine aynü tedaviye başladım . Asıl soru şu ; ilaçları alırken eczanede D mannoz ve , kızılcık extresi ve bilimum faydalı vitamin içeren bir takviye gördüm. Bu tarz vitamin içerikleri enfeksyonların tekrarlamaması için çok faydalı . Sorum şu kullanan deneyimleyen var mı ve bana marka konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz
Hangi ilaç tedavisi ile geçiriyorsunjzBen de sık sık yaşamaya başadım.ilaç tedavisiyle geçiypr ama sonra yine tekrarlıyor.Nasıl kökten geçecek bilmiyorum belki bize yardımcı birileri olur.(