Doktora gitmedim henüz, bu ay regli atlatınca gitmeyi düşünüyorum çünkü son dönemde dayanılmaz bi hal aldı.canım doktora gittinmi?
bekar mısın? değilsen muayene etse doğru teshisi koyar ..
Merhaba canım
Bende çok çektim mantardan . antibiyotik kullandığımda olur bende de çok . Yeni ergenliğe girmiş erkek çocukları gibi kaşıya kaşıya gezerim :)
Ben evli olmadığım için alttan muayene olmamıştı .
Sıkıntılarımı anlatmıştım krem vermişti geçmişti .
Kendine eziyet etme hiç . Git kadın doğuma
Doktora gitmedim henüz, bu ay regli atlatınca gitmeyi düşünüyorum çünkü son dönemde dayanılmaz bi hal aldı.
tamam doktora git cnm
reg nasıl dayanılmaz,sancılı mı ?
Yok canım, kaşıntılar arttı ondan bahsediyordum.
Son 3,5 aydır başımın belası... Bugün 6. Kutu fitili verdi doktorum, özellikle gebelikte bi yerleşti mi geçmiyo malesef. Eğer denemek istersen kaynamış, soğutulmuş bir bardak suya bir meşrubat kapağı kadar sirke koy, pamuğu batırıp silerek taharetlen. Anında kaşıntıyı kesiyor. Bunu bana profesör olan doktorum söyledi, kulaktan dolma bilgi değil yani. Bir de mantarın en büyük özelliği açık yeşil akıntıdır. En kısa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim, çünkü burdaki bütün öneriler geçici çözümler. İlaçla tedavi olursan hemen geçecektir. Allah kolaylık versin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle tasvip etmem ama ben de doktora gitmeye çekinince direkt eczaneden ilaç aldım.
Önce belirtileri kesinleştirdim tabii.
Ilk kullanımda rahatlattı.
Doktora gitmeniz daha iyi olacaktır tabii.
canm büyük ihtimalle vajinal enfeksiyon yada mantardır seni inan o kadar çok iyi anlıyorum ki anlatamam bu kışın feci şekilde yaşadım. travacort diye krem var iyi geliyo bide zlain diye ben dr gitmek istemıyodum burda abla var sağolsun her derdime koşar buna da koştu çok faydasını gördüm. çok zor oluyo otursa oturamıyosun yrürsen ayrı bi kaşıyınca mahvoluyosun zaten
MerhabaKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şu sıralar derdim bu.
Açıkçası bir teşhis konulmadı, yani henüz doktora gidemedim cesaret edip de. Mantar mı bilmiyorum ama özellikle geceleri çok fazla kaşıntım oluyor birkaç aydır. Son dönemde de vajina girişine yakın bir iki yerde sivilce gibi bir şey çıkmaya başladı, özellikle oralar çok kaşınıyor. Doktora gideceğim ama her seferinde regl dönemi geçsin, ağdam geçsin falan diye erteliyorum. Bir de henüz 20 yaşındayım, çekiniyorum birazcık. Napmak gerek, direkt kadın doğuma mı gideceğim? Bir de tedavi şekli nasıl, muayene etmesi şart mı, tahlille falan olmuyor mu? :18::18:
Ben de evli değilim ama hani muayene etmem gerek derse diye çekiniyorum, biraz tuhaf yani. Ne bileyim.
Umarım bir an önce geçer benim de, çok zor oluyor çünkü.
Annem bir ara acile git anlat onlar bile yardımcı olur demişti ama kadın doğuma mı gitmek gerekiyor?
Ben onu 2 yaşımdan beri çekiyorum acilen doktora gitmeniz lazım. Kadın doğum uzmanına gidin ve söyleyin zaten belli yaştan sonra açıp bakmıyorlar siz istemediğiniz sürece krem ve hap verirler büyük ihtimal düzelirsiniz hemen çektiğinize değmez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bazen uykumda engel olamayıp kaşıyorum ve su değdiğinde bile yanıyor o zaman. O bahsettiğim sivilce gibi şeyler özellikle. Sirkeden korkuyorum o yüzden.En iyisi doktora gitmek tabii, en kısa zamanda gideceğim.
Bir ara akıntım da çoktu ama şu ara akıntım azaldı kaşıntılarım arttı.
Ben de böyle düşünüyorum, şimdiye kadar hep erteledim ama son 2 haftadır inanılmaz derecede zorluk çekiyorum ve gerçekten buna değmez.En kısa zamanda gideceğim. Çok sağolun cevaplar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?