Vajinal mantar

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
Merhaba Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şu sıralar derdim bu.

Açıkçası bir teşhis konulmadı, yani henüz doktora gidemedim cesaret edip de. Mantar mı bilmiyorum ama özellikle geceleri çok fazla kaşıntım oluyor birkaç aydır. Son dönemde de vajina girişine yakın bir iki yerde sivilce gibi bir şey çıkmaya başladı, özellikle oralar çok kaşınıyor. Doktora gideceğim ama her seferinde regl dönemi geçsin, ağdam geçsin falan diye erteliyorum. Bir de henüz 20 yaşındayım, çekiniyorum birazcık. Napmak gerek, direkt kadın doğuma mı gideceğim? Bir de tedavi şekli nasıl, muayene etmesi şart mı, tahlille falan olmuyor mu? :18::18:

canım doktora gittinmi?
bekar mısın? değilsen muayene etse doğru teshisi koyar ..

Merhaba canım

Bende çok çektim mantardan . antibiyotik kullandığımda olur bende de çok . Yeni ergenliğe girmiş erkek çocukları gibi kaşıya kaşıya gezerim :)

Ben evli olmadığım için alttan muayene olmamıştı .
Sıkıntılarımı anlatmıştım krem vermişti geçmişti .
Kendine eziyet etme hiç . Git kadın doğuma

Ben de evli değilim ama hani muayene etmem gerek derse diye çekiniyorum, biraz tuhaf yani. Ne bileyim.

Umarım bir an önce geçer benim de, çok zor oluyor çünkü.
Annem bir ara acile git anlat onlar bile yardımcı olur demişti ama kadın doğuma mı gitmek gerekiyor?

Son 3,5 aydır başımın belası... Bugün 6. Kutu fitili verdi doktorum, özellikle gebelikte bi yerleşti mi geçmiyo malesef. Eğer denemek istersen kaynamış, soğutulmuş bir bardak suya bir meşrubat kapağı kadar sirke koy, pamuğu batırıp silerek taharetlen. Anında kaşıntıyı kesiyor. Bunu bana profesör olan doktorum söyledi, kulaktan dolma bilgi değil yani. Bir de mantarın en büyük özelliği açık yeşil akıntıdır. En kısa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim, çünkü burdaki bütün öneriler geçici çözümler. İlaçla tedavi olursan hemen geçecektir. Allah kolaylık versin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle tasvip etmem ama ben de doktora gitmeye çekinince direkt eczaneden ilaç aldım.
Önce belirtileri kesinleştirdim tabii.
Ilk kullanımda rahatlattı.

Doktora gitmeniz daha iyi olacaktır tabii.

Ya bazen uykumda engel olamayıp kaşıyorum ve su değdiğinde bile yanıyor o zaman. O bahsettiğim sivilce gibi şeyler özellikle. Sirkeden korkuyorum o yüzden. En iyisi doktora gitmek tabii, en kısa zamanda gideceğim.

Bir ara akıntım da çoktu ama şu ara akıntım azaldı kaşıntılarım arttı.

Kesinlikle tasvip etmem ama ben de doktora gitmeye çekinince direkt eczaneden ilaç aldım.
Önce belirtileri kesinleştirdim tabii.
Ilk kullanımda rahatlattı.

Doktora gitmeniz daha iyi olacaktır tabii.

Başlangıçta olsa belki ben de krem falan deneyebilirdim ama şu aşamada yanlış bir şey yapıp daha da kötü bi hale sokmak istemiyorum. Doktor farz oldu.

canm büyük ihtimalle vajinal enfeksiyon yada mantardır seni inan o kadar çok iyi anlıyorum ki anlatamam bu kışın feci şekilde yaşadım. travacort diye krem var iyi geliyo bide zlain diye ben dr gitmek istemıyodum burda abla var sağolsun her derdime koşar buna da koştu çok faydasını gördüm. çok zor oluyo otursa oturamıyosun yrürsen ayrı bi kaşıyınca mahvoluyosun zaten

Ya benim daha önce de olmuştu, o zaman biraz daha küçüktüm tabi bundan 4-5 yıl önceydi. Ama bu kadar uzamadan o bahsettiğiniz yeşilli kremden kullanmıştım, halam demişti bende de oluyor bu iyi gelir diye. Geçmişti, ara ara tekrar ediyordu. Ama bu kez dayanılacak gibi değil, kendimle savaşıyorum resmen. Regl dönemim yaklaştığı için güvenemiyorum ama yakın zamanda doktora gideceğim.

Ben onu 2 yaşımdan beri çekiyorum acilen doktora gitmeniz lazım. Kadın doğum uzmanına gidin ve söyleyin zaten belli yaştan sonra açıp bakmıyorlar siz istemediğiniz sürece krem ve hap verirler büyük ihtimal düzelirsiniz hemen çektiğinize değmez

Evlenince öyle bi alışıyosun ki cnm :) çok normal geliyo artık :)

Iphone dan gönderildi

Ben de böyle düşünüyorum, şimdiye kadar hep erteledim ama son 2 haftadır inanılmaz derecede zorluk çekiyorum ve gerçekten buna değmez. En kısa zamanda gideceğim. Çok sağolun cevaplar için.

Cnm dikkat et herpes olabilir kışın bende oldum aynı dediğin 1-2 sivilce sonra bir yanma o sivilceler patlayınca çok kötü oluyosun bence regli bekleme git doktora sonra diceksin ki keşke daha önce gitseydim de bu ağrıları yaşamasaydım

Iphone dan gönderildi

Merhaba arkadaşlar, benimde bir sorum var. Yeni konu açmaya bile utanıyorum, o yüzden buraya yazmak istedim. Bende kaşıntı yok, ama baya akıntı var. Bazen akintilar hatta sivi degil daha katı oluyor. Bekar olduğum için doktora gitmekten çok çekiniyorum. Ve ara ara belim ağrıyor. Bazen geçiyor, sonra tekrar başlıyor ama alttan muayene etmek ister diye çok çekiniyorum doktordan. Banada tavsiye edebileceğiniz bir sey var mı? (( düzenli adet görüyorum

Ben de böyle düşünüyorum, şimdiye kadar hep erteledim ama son 2 haftadır inanılmaz derecede zorluk çekiyorum ve gerçekten buna değmez. En kısa zamanda gideceğim. Çok sağolun cevaplar için.

Gidene kadar ılık suyla yıkayın az da olsa rahatlatır sabun sakın sürmeyin ve sürekli iç çamaşırınızı değiştirin. Bir de orayı ıslak bırakmamaya özen gösterin. ve mümkünse günlük ped falan kullanıyosanız kullanmayın hava almalı pamuklu çamaşırlar giyin bi nebze rahatlatır belki bunlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…