Vajinal mantar

Ya bir de bahsettiğim sivilce gibi şeyler çıktığı için 2-3 yerde, tedirginim.

Çok teşekkür ederim. Sivilce gibi, sert ama sivilceden biraz daha büyük şeyler çıktığı için mantar olsa bile başka bir türü ya da başka bir şey daha var sanırım. Yani şimdiye kadar mantar olan birinin böyle bi şey söylediğini duymadım. O yüzden gidip muayene olmam şart. Siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?

bekarlarda doktor soruyor
evlimisin?
bakıre mısın?
bazı cınslerde elle muayene edebilir miyim bu cevaplara rağmen :)
sen istemedıgın surece muayene edemez cekınme bir krem yazıyor. joshson firmasının intim temızleme jelide kasıntıya cok iyi geliyor tavsiye ederim. 3-4 günde düzelir en fazla 1 hafta fazla ilerlemeden git bırde mumkun olduğunca kuru tut :) daha cok detay var aslında ütülü camasır gibi de doktorun sana yapman gereknleri söyler canım

Bende sivilce tarzı bir şey olmamıştı ben kaşıntı ve yoğun akıntı şikayetiyle gitmiştim doktora. Belki kaşıdığınız için tahriş olmuş olabilir ya da başka bir şey olabilir. Sonuçta çok hassas bir bölge ihmal edilmemesi gerekir. Bir an önce tedavi edilirse siz de rahat bir nefes almış olursunuz.

Bu sitede birinin pedlerin mantar mi egzama mi ne yaptigini okumustum.Bende oyle biraktim ped kullanmayi sagligimdan onemli mi. disari cikarken kullaniyorum bi tek o da ilk gunlerdeyse bulasma ihtimali varsa onun disinda bez kullniyorum
belki ped sebep olmus olabilir mantara

Cinselliğn varsa sperme karşı alerjin olabilir belki, tahrişten dolayı da olabilir. Tahlille anlaşılır. Ben ishalim için flagyl kullanıyodum içindeki madde vajinal mantarımı da iyileştirdi bi taşla iki kuş vurdum

canım arkadasımda boyle olmuştu çok kaşınıyomuş ve yanıyomuş
20 yaşındayız bızde
kadın dogum uzmanına gıttı doktor bakmamış
anlatmış arkadaşım ona gore krem vermıştı onu kullandıktan sonra gectı

geçmiş olsun sana da

İnşallah ben de kısa zamanda gideceğim canım sağol cevabın için.

Dün regl oldum, biter bitmez doktorun yanındayım.

Canım sana kesinlikle Ketoral Krem öneriyorum. fiyatı da çok uygun 5-6 tl falan bende de aylarca süren bir kaşıntı ve akıntı vardı. Kaşıdıkça rahatlıyodum ama kanatıyodum resmen toplum içinde de başıma gelince artık yetti dedim ve gittim aldım inan 2 günde geçti inanamadım ve koca bir tüp öyle dopdolu duruyor inanılmaz mucizevi birşey şiddetle tavsiye ediyorum

Canm bende cok cektim bundan ama ilaç hap olarak hiç kullanmadm doktora gitmeni önerrm tbki ama mantar oldgu kesnse zalain denilen bi krem kullanyrm ve anında geçryo aksam sürüldgnde ertsi gün geçtgni blyrm tavsye ederm ama tbki ilk bi dktora gitmeni önerrm

Arkadaşlar tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim ama ben doktora gitmeden ilaç kullanmak istemiyorum. Hassas bir bölge, belki bir şeye alerjim vardır falan tedirginim yani. Bi doktora gideyim, kendim koymayayım teşhisi. Ne olduğu da belli gibi ama yine de bilene danışmakta fayda var. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…