kadın doğumluk bir durum olduğunu sanmıyorum. bende de ara ara oluyor, sağlık ocağına gidiyorum doktora diyorum hocam sanırım mantar oldum diye, kadın hiç sormuyor bile hemen krem yazıyor:) bir arkadaş yazmış, travazol. ondan veriyor bizim doktor da:) zaten kullanmaya başladıktan 4 ,5 gün sonra şikayetlerim bitiyor, normale dönüyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende de mantar olmuştu. Doktora gittim şikayetlerimi anlattım ve büyük ihtimalle mantar ama biz yine tahlile gönderelim ne var ne yok öğrenelim demişti. Bekarım ben de ama alttan muayene etmişti muayene derken sadece örnek aldı. Sonra bir krem ve bir gün kullanılan hap vermişti. Ama en azından tahliller sonucunda mantardan başka bir enfeksiyon olmadığını görmüş olduk. Bence sizin de gitmenizde fayda var çünkü vajinal mantarların da farklı çeşitleri var. Doktor farklı bir mantar çeşidiyse ona göre ilaç verir. Allah acil şifalar versin.
bekarlarda doktor soruyorÇok teşekkür ederim.Sivilce gibi, sert ama sivilceden biraz daha büyük şeyler çıktığı için mantar olsa bile başka bir türü ya da başka bir şey daha var sanırım. Yani şimdiye kadar mantar olan birinin böyle bi şey söylediğini duymadım. O yüzden gidip muayene olmam şart. Siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?
Çok teşekkür ederim.Sivilce gibi, sert ama sivilceden biraz daha büyük şeyler çıktığı için mantar olsa bile başka bir türü ya da başka bir şey daha var sanırım. Yani şimdiye kadar mantar olan birinin böyle bi şey söylediğini duymadım. O yüzden gidip muayene olmam şart. Siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?
MerhabaKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şu sıralar derdim bu.
Açıkçası bir teşhis konulmadı, yani henüz doktora gidemedim cesaret edip de. Mantar mı bilmiyorum ama özellikle geceleri çok fazla kaşıntım oluyor birkaç aydır. Son dönemde de vajina girişine yakın bir iki yerde sivilce gibi bir şey çıkmaya başladı, özellikle oralar çok kaşınıyor. Doktora gideceğim ama her seferinde regl dönemi geçsin, ağdam geçsin falan diye erteliyorum. Bir de henüz 20 yaşındayım, çekiniyorum birazcık. Napmak gerek, direkt kadın doğuma mı gideceğim? Bir de tedavi şekli nasıl, muayene etmesi şart mı, tahlille falan olmuyor mu? :18::18:
canım arkadasımda boyle olmuştu çok kaşınıyomuş ve yanıyomuş
20 yaşındayız bızde
kadın dogum uzmanına gıttı doktor bakmamış
anlatmış arkadaşım ona gore krem vermıştı onu kullandıktan sonra gectı
geçmiş olsun sana da
İnşallah ben de kısa zamanda gideceğim canım sağol cevabın için.
Dün regl oldum, biter bitmez doktorun yanındayım.
MerhabaKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şu sıralar derdim bu.
Açıkçası bir teşhis konulmadı, yani henüz doktora gidemedim cesaret edip de. Mantar mı bilmiyorum ama özellikle geceleri çok fazla kaşıntım oluyor birkaç aydır. Son dönemde de vajina girişine yakın bir iki yerde sivilce gibi bir şey çıkmaya başladı, özellikle oralar çok kaşınıyor. Doktora gideceğim ama her seferinde regl dönemi geçsin, ağdam geçsin falan diye erteliyorum. Bir de henüz 20 yaşındayım, çekiniyorum birazcık. Napmak gerek, direkt kadın doğuma mı gideceğim? Bir de tedavi şekli nasıl, muayene etmesi şart mı, tahlille falan olmuyor mu? :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?