Vajinal mantar

Bende de aynı sorun vardı bekarım ve ailemle yaşıyorum bu konuyu anneme maya utandım.topladım cesaretimi kadın doğuma gittim.hemde bayan drda randewu bulamaynca erkek dra aldım sağolsn sıcak ve iyi bi de geldi.sadece şikayetlerimi anlattım merhem ve iki tane hap verdi çok şükür ilaçlarımı kullanmaya baslar baslamaz kaşıntı beyaz akıntı azaldı zamanlada iyileşti gece uykumdan uyanırdm ayrıca idrar yaparken acırdı.toplayın cesaretnizi ve dra gidin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu evli-bekar değil aslında ya. Ben ağdaya gitmeyi de bu yüzden erteleyip iyi-kötü kendim yapıyorum hep.

Hayır evlendikten sonra gerçekten bi mahcupluk gidiyo sanki birde bir kere gittin mi doktora alışıyosun artık bak senin mahcubiyet işine yaramış en azından kendi koşullarınla temiz hijyenik bir şekilde alabiliyorsun çünkü her kuaförlere güzellik bakım merkezine güvenilmez bence :)

Iphone dan gönderildi

4-5 sene önce de bende de olmuştu ped değişikliinden dolayıydı benimkisi. uzun süre çekindiim için gitmedim doktora ama bi gece dayanamadım ertesi sabah soluğu doktorda aldım şikayetlerimi dinledi muayene etmedi iki tane krem verdi bir hafta kullandım geçti allaha şükür. o gün bu gün şikayetim yok.

Cnm eğer süt kesiği gibi yada yoğurt parçaları gibiyse mantardır doktora git sor anlat sonucta doktor seni zorla o sandalyeye oturtmayacak değil mi :) evdeki çözümlere halledemeZsin

Iphone dan gönderildi

kesinlikle doktora git bak sakin ihmal etme. i kasimamaya calis. ayni duygulari yasamisiz bende ilk doktora gidemiyordum cekiniyordum ama korkulacak bisey yok eger bekarsan ultrosondan bakiyorlar bide idrar tahlili yapiyorlar bence idrar yollarindan enfeksiyon kapmis olabilirsin muhakkak git doktora.

Cnm eğer süt kesiği gibi yada yoğurt parçaları gibiyse mantardır doktora git sor anlat sonucta doktor seni zorla o sandalyeye oturtmayacak değil mi :) evdeki çözümlere halledemeZsin

Iphone dan gönderildi

Tesekkür ederim, evet aynen yazdiginiz gibi süt kesigi gibi . Cok cekiniyorum ama baska carem yok galiba, ramazandan sonra gideyim ben :18:

canim bende de aynisi var su anda doktorumu arayip sordum telefonda bana 2 tane ilac verdi ve gecti sayilir kasinti yapiyosa zaten o mantardir trosdy krem al uzerine sur bide funit 4 luk tablet al sabah 2 aksam 2 kullan o kadar butun bayanlarda oluyo zaten bu ilaclar bana ii geldi

Tesekkür ederim, evet aynen yazdiginiz gibi süt kesigi gibi . Cok cekiniyorum ama baska carem yok galiba, ramazandan sonra gideyim ben :18:

Valla cnm mantar cok can sıkıcı birşey bende cok cok cok yaşadım o kadar temizliğime önem vermeme rağmen hatta gelecek hafta bende randevu alcam tekrar başladı bu illet kadın olmak cok zor İnan :)bence sende erteleme erteledikce ertelersin çünkü

Iphone dan gönderildi

Kızlar da haklı... Bekarken regl sancılarımdan dolayı doktora gitmiştim, 4 kere üst üste 'bakire misin bak alttan muayene edicem değilsen' diye sormuştu. En sonunda kadına bayağı sert çıkmıştım 'bakire olmasam söylerim ne diye ısrarla soruyosunuz' diye. Doktoruna göre değişiyo işte kızlar, korkmayın. Eğer muayene olmak istemiyosanız da zorla yapamaz ya, karşı çıkın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla hepiniz haklısınız hanımlar, ertelemeye gelmiyor. Şimdi randevu almak için baktım da (bayan doktor bakıyorum özellikle ) 4 ağustos boş görünüyor. Biraz daha araştırıp randevu alıp gideceğim. Başka türlü olmayacak.

Evde kendi başıma bir şeyler yapmak da istemiyorum. Riske atamam, daha kötü olur falan Allah korusun.

Son düzenleme:

Alttan muayene olmamda bir sakınca yok da işte doktora bile gitmedim daha önce. Sadece kadın doğum değil herhangi bir doktora da gitmedim. O yüzden mi yoksa utançtan mı bilemiyorum, çekiniyorum. :))

Siz de tam denk gelmişsiniz, doktor bile olsa arada böyle düşüncesizleri çıkıyor işte.

Canım evli olmayanları alttan muayene etmiyorlar.. En kisa zamanda git doktora

bu aralar bende bu dertten muzdaribim.
gece demeden,gündüz demeden hep kaşınıyordu.şimdilik geçti.ben aşırı sıcak suyla yıkıyordum ve bir krem vardı (ismini unuttum) onu sürdüm 1 gün içinde geçti çok şükür.işin garip tarafı yıkarken affedersiniz ama benden beyaz orta boy peynir gibi birşey geliyordu ve her yıkamada geliyor bu.mantarmış meğer.şuanlık aşırı kaşıntı yok.artık sıcak su mu iyi geldi yoksa krem mi bilemiycem.sizde doktora gidin.biraz tedavi yazsın size.geçer inşallah.

Allah yardimcin olsun cok zor bir durum...bende yaşadım...doktora gitmeye gerek duymadim çünkü mantar oldugunu biliyodum aynayla baktigimda beyaz beyaz seyler vardi eczaneye gittim evli oldugum icin fitil verdi kaşıntı kremi verdi ( cok iyi geldi) icinde iki tane haptan olusan ilac verdi iki günde düzeldim...eger utaniyosan sende bi eczaneye sor canim

Kremin adi travazol :) reklamlar :)
Sicak su daha beter ediyo kız cogaltiyo
Mantar eger zamaninda tedavi olmazsa sürekli tekrarlarmis

kadın doğumluk bir durum olduğunu sanmıyorum. bende de ara ara oluyor, sağlık ocağına gidiyorum doktora diyorum hocam sanırım mantar oldum diye, kadın hiç sormuyor bile hemen krem yazıyor:) bir arkadaş yazmış, travazol. ondan veriyor bizim doktor da:) zaten kullanmaya başladıktan 4 ,5 gün sonra şikayetlerim bitiyor, normale dönüyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende de mantar olmuştu. Doktora gittim şikayetlerimi anlattım ve büyük ihtimalle mantar ama biz yine tahlile gönderelim ne var ne yok öğrenelim demişti. Bekarım ben de ama alttan muayene etmişti muayene derken sadece örnek aldı. Sonra bir krem ve bir gün kullanılan hap vermişti. Ama en azından tahliller sonucunda mantardan başka bir enfeksiyon olmadığını görmüş olduk. Bence sizin de gitmenizde fayda var çünkü vajinal mantarların da farklı çeşitleri var. Doktor farklı bir mantar çeşidiyse ona göre ilaç verir. Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…