Doktor bana sirkeli suyla taharetlenebilirsin dedi ama bahsettiğin gibi birşey demedi sen yine de öle bişey yapma bana kalırsa yani içeri vermek bi tuhaf sirke sonuçta. bende fitil kullanmıştım.
Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Vajinal mantar enfeksiyonu olmuşum doktorun önerisi ile fitil kullandım. Fakat internette üzüm sirkesiyle vajinanın temizlendiğini duydum ve bir şırınga ile suyla karışık üzüm sirkesini vajina içine boşalttığını duydum kullanan varmı veya fikri olan duyan varmı ? Eşimle çocuk planlarına yavaştan başladık bu sorunun ortadan kalkmasını istiyorum. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler...
Kuzum vagihex kullandım doktorumun yönlendirmesiyle ve bu sorundan kurtuldumArkadaşlar merhaba öncelikle konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Vajinal mantar enfeksiyonu olmuşum doktorun önerisi ile fitil kullandım. Fakat internette üzüm sirkesiyle vajinanın temizlendiğini duydum ve bir şırınga ile suyla karışık üzüm sirkesini vajina içine boşalttığını duydum kullanan varmı veya fikri olan duyan varmı ? Eşimle çocuk planlarına yavaştan başladık bu sorunun ortadan kalkmasını istiyorum. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler...
Ev yapımı yoğurtta iyi geliyor canım. İçerisinde faydalı probiyotik bakteriler olduğu için genital bölgedeki zararlı bakterileri yok etmekte oldukça faydalı. Ben de mantar değil ama kaşıntı ve idrarda yanma şeklinde olmuştu yaptım ve faydasını gördüm.
Makyaj temizleme pamuğuna bir miktar ev yapımı yoğurt sürüp vajinanın ağzına çok hafif parmağınla bastirip koyuyorsun üstüne iç çamaşırını giyip 2 saat beklet. Sabah akşam günde iki defa uygula faydasını görürsün canım en azından gün içerisinde kaşıntını alır rahatlatır ama tamamen geçirmeyebilir mantar bu sonuçta tedavi edilmesi şart..
Bu arada mantarken çocuk düşünme eşinle(ki oldukça zor zaten). Mümkünse ilişkiye de girmeyin senden ona geçerse hiç bitmek bilmeyen nur topu gibi bir mantarın olur senden ona ondan sana gezer durur.
Kuzum vagihex kullandım doktorumun yönlendirmesiyle ve bu sorundan kurtuldum
Sirke ile temizlenebilir ama iceri enjekte etmek cok mantiksiz.
Banada öyle geldi cnm fakat internette o kadar çok yayılmış bie konu ki herkes bunu yazınca insan acabamı diyor :)
Bende de şu anda aynı sorun varda sirkeli su fayda etti mi canım ?Fitil bir haftalıktır muhtemelen canım onu kullan bitir hemen geçmez heralde ben mantar değil de yoğun sarı akıntı için gitmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?