"Vajinal muayene"

Kötü bir niyetle yazdığınızı düşünmedim. İlk hamileliğim ve şüphelerim, korkularım oluyor ister istemez. O yazıyı okuyuncada etkilendim ve kırıcı konuştum belki kusuruma bakmayın.... Allah size, bize, hepimize kolaylık versin, inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
bhk kız elleştinizmi merak ettimm:jeyyar:

yok kız daha gitmedim doktura.
cmtsi gidicem,aslında perşembeydi tam zamanı..
kaçtıkça kaçıyorum bakalım..
elleşme maceralarımı ilk sana anlatcam söz-tatlicadiarzu-

bu hafta bana da yapması gerekiyordu.. ama unuttu galiba. ben de sesimi çıkarmadım hatta muayeneden sonra sohbet ederdik biraz kalkalım dedim eşime kaş göz işaretiyle.. yazılanları okuduktan beri ben çok utanmıyorum aslında. korkmuyorum da.. ama ne biliyim içimden yaptırmak gelmiyo.. çatın dar sezeryana alıcam seni filan der diye korkuyom heralde.. aman ne biliyim deli bi kadın oldum zaten..

eyvahlar olsun..:1shok:
doktorumu aradım cmtsi gelsem olur mu diye..
yarın sabah gel dedi..
ühüüüüüüü:a015:

eyvahlar olsun..:1shok:
doktorumu aradım cmtsi gelsem olur mu diye..
yarın sabah gel dedi..
ühüüüüüüü:a015:

Bhk üzme kendini nasılsa olacaktı bu iş. Bari erken olsun da kafanda taşımaktan kurtul. Zaten yeterince stresimiz var. Bir de bunun için daha fazla stres yapıp kendini yıpratmamış olursun. Sana şimdidengeçmiş olsun a.s.

bişi olmaz canım ya dusun ordan 3 kg ustu bebegin çıkacak
bence kendini rahat birak, kasma; sen hayırlısıyla ustesinden gelirsin bu işin!

bişi olmaz canım ya dusun ordan 3 kg ustu bebegin çıkacak
bence kendini rahat birak, kasma; sen hayırlısıyla ustesinden gelirsin bu işin!

ayy saolun tabi de utangaçlık başa bela işte..
olup kurtulucam inş yarın..
yoksa inanın acı duymak vs hiç derdim değil,ki ben aşırı dayanıksızımdır acıya..

neyse anlatırım yarın neler olduğunu..

bhk kız ben sana ne dedim :mymeka:
doktora elleş ama gösterme demedimmikaydirigubbakcemile
annem öyle söyledi de sen:jeyyar:

kızlar bu muayene 37 den sonramı yapılıo benim drum kadın uyy ben bile utandım bak şimdi ne kıymetli şeylerimiz varmıs ayol:asigim:

bhk kız ben sana ne dedim :mymeka:
doktora elleş ama gösterme demedimmikaydirigubbakcemile
annem öyle söyledi de sen:jeyyar:

doktora bakma diyemeyeceğime göre sanırım ben onun yüzüne bakmama yoluna gidicemkaydirigubbakcemile3

kızlar bu muayene 37 den sonramı yapılıo benim drum kadın uyy ben bile utandım bak şimdi ne kıymetli şeylerimiz varmıs ayol:asigim:

en erken 38. haftada yapılıyor demişti bana doktorum..
cidden ne kıymetliymiş yaw-tatlicadiarzu-

benim doktorum bu konu hakkında erhangi bişey demedi 22 kasımda kontrolüm var bi süprizle karşılaşmam inşallah

Cidden pek kıymetliymiş şeylerinizkaydirigubbakcemile3
En azından sizin doktorlarınız sonradan tanıdığınız yabancılar.Benim doktorum küçüklüğümden beri amca dediğim bir aile dostumuz:bbo:Bir de benim açımdan düşünün ve durumunuza şükredin kızlar.

selam kızlar,

ayın 18 inde çatı muayenesi oldum ben de kafamçokkarıştı
benim canım yandı, ne yalan söyleyeyim, biraz oflayıp pufladım..
çatı muayenesi olacağıma sekis hayatıma devam etseymişim dedim kaydirigubbakcemile3

doktorum muayene sonucunda hergün en az 45 dakka yürümemi, hiç bir yumuşamanın olmadığını, böyle giderse normal doğum yaparken zorlanacağımı söyledi.

off bo doktor da sinir etti beni..
gittim bugün,haftaya vajinal muayene yapıcam dedi.
tövbe tövbeee..:bbo:
gecen hafta da öle demişti.
ben de sesimi cıkarmadım artık..

bi de nstde orta derecede sancım cıktı.
ama ben hissetmedim.
anlamadım noluyor:)

yaa insan her türlü hazırlıklı gidiyo ah bu drlar haftaya aynı stres yine sana bhk bide işin temizlik yönü var bu aralar okadar buyuk dertki bana napacağmı şaşırdım valla temizlik konusunda

aah ah sorma, hem de ne zorluk..
doğumdan sonra kesin lazere gidicem ben.
tak etti canıma -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…