BurcuTemur,inan ki kimseyi korkutmak niyetinde değilim.Şu ana dek 2. yaşayan,şu zamana dek ilerleyen hamileliğim olmasına rağmen senin gibi veya diğer ilk hamileliğini yaşayan arkadaşlar gibiyim.Kötü bir niyetle yazmadım,kesinlikle böyle bir hadsizliği yapamam,yapmam.O yaşadıklarım yüzünden sezaryen düşünsem de normal doğumun faydalarını bildiğim için son ana dek ısrarla normal doğum istiyorum.
Burada yaşadıklarımızı,yaşayacaklarımıza karşı olan duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımıza göre ben de yaşadığımı ve yaşayacağıma karşı da duygu ve düşüncelerimi yazdım.Sorun olmasına gerek yok.ALLAH(CC)herkeslere kolaylık versin inşallah(amin). Sevgiler.a.s.[/COLOR][/B]
bhk kız elleştinizmi merak ettimm:jeyyar:
eyvahlar olsun..:1shok:
doktorumu aradım cmtsi gelsem olur mu diye..
yarın sabah gel dedi..
ühüüüüüüü:a015:
Bhk üzme kendini nasılsa olacaktı bu iş. Bari erken olsun da kafanda taşımaktan kurtul. Zaten yeterince stresimiz var. Bir de bunun için daha fazla stres yapıp kendini yıpratmamış olursun. Sana şimdidengeçmiş olsun a.s.
bişi olmaz canım ya dusun ordan 3 kg ustu bebegin çıkacak
bence kendini rahat birak, kasma; sen hayırlısıyla ustesinden gelirsin bu işin!
bhk kız ben sana ne dedim :mymeka:
doktora elleş ama gösterme demedimmikaydirigubbakcemile
annem öyle söyledi de sen:jeyyar:
kızlar bu muayene 37 den sonramı yapılıo benim drum kadın uyy ben bile utandım bak şimdi ne kıymetli şeylerimiz varmıs ayol:asigim:
benim doktorum bu konu hakkında erhangi bişey demedi 22 kasımda kontrolüm var bi süprizle karşılaşmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?