"Vajinal muayene"

ay kizlar hakikaten ne kiymetli seyleriniz varmis ölekaydirigubbakcemile3

siz bizim burda olsaydiniz kimbilir ne yapardiniz ben her doktora gidisimde alttan bakiyor basindan beride oyleydi ilk defa bu hafta gittigimde acidi kasma kendini rahat ol dedi doktor valla benim yerimde olsaniz nasil yapardiniz diye merak ettim simdik bide her iki haftada bir temizligi var bunun dusunun artik allahtan almanlar killara onem vermiyorlar bende zaten bakmadan raskele aliyom az kaldi ya sabir

kızlar benimde yarın kontrolüm var alltan bakacak bi arkadaşım çok acıdığı için baktıramamış umarım bende bi sorun nçıkmadan hallederim

ilahii kizlar :)))alemsiniz ..

Benim ikinci cocugum biliyorsunuz ...ilkinde boyle bir tecrube yasamistim ...
hayir acimiyor(kasmayin kendinizi kasarsaniz aci hissedersiniz ;rahat olun ) ama insan ister istemez utaniyor tabii ..
utanmamak lazim doktordan utanilir mi ?bu O'nun isi .

yaw bende utanmakla beraber şu kıl konusunu da düşünüyom öncedende kıllı bişey değildim aydan aya zor uzardı alamazdım bide seyrekti şimdi hiç çıkmıyı nerdeyse 40 gün oldu çok az alsam alamam almasam rahat edememdoktor bişey demedi ama birden aç derse ne ederim bilmem jilettende çook tırsıyom ilk kullandığımda bacağımı boydan boya yardım acısı hala aklımda
ööööffffff sağlıkla doğsalar inş

kizlar bence de bu kadar korkmayin...ben de doktora her gittigimde once alttan bakiyor sonra karnimdan ultrason yapiyor...yaptigi da biryandan iyi aslinda cunku eger onu yapmasaydi mesela benim rahimdeki iltihabi goremeyecekti...hic agrimiyor sadece baski hissi oluyor...kendinizi rahat birkairsaniz acimaz...

bu hafta da yırttın yani bhk cim... bende haftaya persembe gidecegim doktora 36 olacagiz.. Herhalde nst ye bağlar ama çatı muayenesi yapar mi dersin?

bu hafta da yırttın yani bhk cim... bende haftaya persembe gidecegim doktora 36 olacagiz.. Herhalde nst ye bağlar ama çatı muayenesi yapar mi dersin?

ever yırttım yinekaydirigubbakcemile3

çatı muayenesi için cok erken 36. hafta.
yapmaz bence..
hatta duyanlar bana 38 bile erken demişti.
doğumu tetikleme ihtimalinden dolayı..
sen rahat rahat gidebilirsin:jeyyar:

ever yırttım yinekaydirigubbakcemile3ı

yapmaz bence..

ok canım sagol bende oyle tahmin etmiştim
bakarsin çati muayenesi gelmeden sancilar gelir şayet bana sorarsa, seçimi bana bırakırsa ben yaptirmayi düşünmüyorum...
çok spontene bir insanımdır çatım dar mi geniş mi dogum anında yasayıp görmek istiyorum, böyle işin heyecanı kaçiyor diyecegim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ever yırttım yinekaydirigubbakcemile3

yapmaz bence..

doktoruna göre değişiyor sanırım. bana 36. haftamda yapıldı çatı muayenesi

doktoruna göre değişiyor sanırım. bana 36. haftamda yapıldı çatı muayenesi

aslında öle galiba..
dün nst de yanımda 39. haftasında olan bir bayan vardı.
ona da yapmamış mesela doktor.
hiç bişey de sölememiş.
heralde doğum öncesi yapıcak...

bhk bizimki de yapmıcak herhalde.. bana söyleyeli kaç hafta oldu hala bişiy demedi.. ben de sesimi çıkarmıyorum.. işin garibi sadece son mesajları okuyan biri vajinal muayeneye amma da meraklı kadınlarmış diycekler.. cık cık

he walla,pek meraklıyız:icecream:

bana hic yapılmadı neden ki acepCADIARZU

alla alla dogumun son ayında 3 doktor degıstım.:CüvCüv:. kimse bişe demedi de, yapmadı da:uhm:

kızlar bugğn ben oldum o an için allahtan bişey hissetmedim ama sonra aklıma gekdikçe tuhaf oldum. bi an elinin heosini içine soktu sandım. yalnız şu bi gerçek korkulacak büyütüleck kadar değilmiş. sadece kendini kasmıcaksın bide benim gibi yüzünüzü kapatım:) heycandan yüzümü kapatmışım.
en fazla 1 dk sürüyo artık ben bu deveden atladım sıra sizde

gazan mubarek olsun bacım.. darısı bekleyen ve utananların başınaşakkıdı

sezeryan olacağımız için böğle bi sorunumuz yok

yada bizim ki daha mı kötü acaba:asigim:

anam gerçekten de böyle mi oluyo sezeryan yahu.. neyse sormayayım nasıl oldugunu sezeryan olma ihtimalim olursa kafam karışmasın.. ya da sezeryan yapacak arkadaşların gözü korkmasın:1no2:

kızlar normal doğumda sezeryanda mutlaka malum yerlerimiz görünecek. birinde ayık olcaz birinde baygın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…