"Vajinal muayene"

38+0 haftamdayım. Salı günü doktordaydım.Hiç öyle bi talepte bulunmadı. Sancın olursa doğuma gel, sancın olmazsa haftaya tekrar kontrole gel dedi....

slm kızlar. doktorum haftaya izinli olacağı için bugun sondan 1 önceki kontrol deyip pelvis muayenesi yaptı. zor oldu benim için duygusal açıdan fakat acı filan yoktu.. zaten dedikleri gibi 10 15 sn bişiy sürdü.. bunlar dışında başından beri söylüyordu normal doğurmaya çok müsaitmişim.. tabi inşallah herşer yolunda giderse. bizim hanım doğum kanalına girmemiş henüz. yani aşşağıya inmemiş.. daha var yani doğuma neyse hayırlısı artık. yedek doktorumuzu da ayarladık çok şükür..

oh oh hadi gözün aydın fascım...

ben de birazdan annecimle doktora gidicem,şu meşhur muayene için..
duygusal açıdan ben de pek bi hoşlanacak mıyım bakalım...
gitmişken doğursam ne güzel olur :jeyyar:

uff Allahım sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
bugün gittim kontrole,benim doktor apandist ameliyatı olmuş.:bbo:
pztsiye kadar raporluymuş
hadi benim alttan muayene yine kaynadı ama doğum olursa bu zamana kadar nolcak bilmiyorum..
başka doktor girecek mecburen..
neyse vardır bunda da bir hayır...

aaa hayırlısı olsun tabi vardır bir hayır
pazartesi hemen git dr una canım
seni kime emanet etmişler rasgele mi olacak yoksa belirlenen biri olacak mı:uhm:

aaa hayırlısı olsun tabi vardır bir hayır
pazartesi hemen git dr una canım
seni kime emanet etmişler rasgele mi olacak yoksa belirlenen biri olacak mı:uhm:

belli bir doktor varmış onun yerine bakan ama bugün yoktu..
ben de başka bir doktora gittim kontrole..
bebeğim iyiydi,o yeter bana..
walla anladım herşey kader,hiç bir şey elimizde değil...

nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz...

en son muayenede doktora sordum doğumu tetikler diye yapmıyolarmış, anladığım kadarıyla olmazsa olmaz bi iş değil...

evet canım öyle
benim dr da hamile aralık sonuna kadar var sonra izne ayrılacak birde bayramda olmayabilir
pazartesi belli olacakmış
10 günlük tatile gelirse benim doğumu da başkası yaptıracak
allahım hayırlısını versin
herşey kısmet

en son muayenede doktora sordum doğumu tetikler diye yapmıyolarmış, anladığım kadarıyla olmazsa olmaz bi iş değil...

doğum öncesi şart değil tabi canım
ama sancılandığın zaman şart çünkü normal yapıp yapamayacağını söylüyorlar ona göre
bana da erken doğum tehdidinde baktılar sonra bakmadılar tetikler diye
sancılanana kadar bakmayacağız dediler:dance:

canım doktorun elif hanımmı? benim doğumuda o yaptı bugün aradım kendisini test sounucumu sorcaktım ameliyat olmuş p.tesi gelcekmiş ordan tahmin ettim aynı doktor olabilir diye

canım doktorun elif hanımmı? benim doğumuda o yaptı bugün aradım kendisini test sounucumu sorcaktım ameliyat olmuş p.tesi gelcekmiş ordan tahmin ettim aynı doktor olabilir diye

aa evet elif hanım benim doktorum...
hayırlısı olusn da ben cok istiyordumonun girmesini doğuma...

sevimcim ben de doktora dedim ki bu muayene doğumu tetikliyormuş, ne dersiniz bu konuda? o da biraz hınzırca gülümsedi ve tamamen tesadüfi böyle şeyler dedi.. belkim de beni korkutmamak strese sokmamak için öyle söylemiştir.. biliyor ne kadar pimpirik oldugumu:1shok:

aa evet elif hanım benim doktorum...
hayırlısı olusn da ben cok istiyordumonun girmesini doğuma...

canım hiç merak etme p.tesiye kadar doğurmazsan mutlaka geliyor doğuma ben gece 1de gitmiştim durumum acil değildi hemen aradılar ve saat 4-5 gibi geldi hatta aynı gece ayla ve fatma hanımda geldi onlarında hastalarıda doğuma gelmişlerdi o yüzden için rahat olsun hepsi kendi hastası için gecede gündüzde geliyor ayrıca elif hanım 10 numara bir doktor kendini ona teslim et gerisine karışma vajinal muayene 2-3 saniye sürüyor hiçbişicik olmuyor korkma

walla bi dahaki randevu önümüzdeki perşembe,
yani ben o zaman 39+6 olucam:bbo:
yani artık vajinal muayene falan kalır mı bilmem :))

elif hanımı ben de cok seviyor ve güveniyorum..
Allah hayırlısını versin inş..
bekliyoruz bakalım...

arkadaşlar 38 hafta 4 günlük hamileyim çok korkuyordum bikaç tane video izledim daha çok korktum fakat korkulacak bişey yok size anlatayım bir ilaç sürüyor kırmızı kan gibi ama kan değil tentürdiyot gibi birşey sanırım.yakmıyor acı vermiyor. doktor işaret parmağı orta parmağı ve yüzük parmağıyla vajinaya parmaklarını sokuyor çocuğun kafasına kadar parmaklarını sokuyor işte orada biraz acı hissedebilirsiniz. ama kendinizi kalçanızı kasmayın daha az acı hissedersiniz. size zaten söylüyor şukadar açıklığın var parmaklarını aşağı yukarı oynatıyor kemiklerinizi kaslarınızı kontrol ediyor çok değil ama biraz can yakıcı birşey. sadece kendinizi kasmayın çok kısa sürüyor zaten benim 3 dk sürdü veya sürmedi. biraz kanama olabiliyor o da normalmiş bide daha sonrasında biraz kasılmanız olabilir o da normalmiş önemsenicek bişey değil. korkup kafanıza takmayın sakın. çok basit bi muayene aslında bide sizin acı eşiğinize bağlı kimi insan hiç hissetmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…