uff Allahım sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
bugün gittim kontrole,benim doktor apandist ameliyatı olmuş.:bbo:
pztsiye kadar raporluymuş
hadi benim alttan muayene yine kaynadı ama doğum olursa bu zamana kadar nolcak bilmiyorum..
başka doktor girecek mecburen..
neyse vardır bunda da bir hayır...
aaa hayırlısı olsun tabi vardır bir hayır
pazartesi hemen git dr una canım
seni kime emanet etmişler rasgele mi olacak yoksa belirlenen biri olacak mı:uhm:
belli bir doktor varmış onun yerine bakan ama bugün yoktu..
ben de başka bir doktora gittim kontrole..
bebeğim iyiydi,o yeter bana..
walla anladım herşey kader,hiç bir şey elimizde değil...
nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz...
en son muayenede doktora sordum doğumu tetikler diye yapmıyolarmış, anladığım kadarıyla olmazsa olmaz bi iş değil...
uff Allahım sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
bugün gittim kontrole,benim doktor apandist ameliyatı olmuş.:bbo:
pztsiye kadar raporluymuş
hadi benim alttan muayene yine kaynadı ama doğum olursa bu zamana kadar nolcak bilmiyorum..
başka doktor girecek mecburen..
neyse vardır bunda da bir hayır...
canım doktorun elif hanımmı? benim doğumuda o yaptı bugün aradım kendisini test sounucumu sorcaktım ameliyat olmuş p.tesi gelcekmiş ordan tahmin ettim aynı doktor olabilir diye
en son muayenede doktora sordum doğumu tetikler diye yapmıyolarmış, anladığım kadarıyla olmazsa olmaz bi iş değil...
aa evet elif hanım benim doktorum...
hayırlısı olusn da ben cok istiyordumonun girmesini doğuma...
canım hiç merak etme p.tesiye kadar doğurmazsan mutlaka geliyor doğuma ben gece 1de gitmiştim durumum acil değildi hemen aradılar ve saat 4-5 gibi geldi hatta aynı gece ayla ve fatma hanımda geldi onlarında hastalarıda doğuma gelmişlerdi o yüzden için rahat olsun hepsi kendi hastası için gecede gündüzde geliyor ayrıca elif hanım 10 numara bir doktor kendini ona teslim et gerisine karışma vajinal muayene 2-3 saniye sürüyor hiçbişicik olmuyor korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?