ya hala dogurmadımKayınvalıdem de bugun dıyor kızım sen bu gıdısle sezeryan olcan dıye sunı sancı verılcek 8ınde. Hıc tık yok nabıcam bılmıyorum. Moralım bozuldu olumlu olmaya calısıyorum ama
canım suni sancı ile nasıl oluyor ya? hep merak etmişimdir. sancı yokken gidiyosun sancı verdiklerinde açılmalar başlıyomu? ya açılma olmazsa? boşunamı çekmiş olucaz o sancıyı??????? bende normal yapıcam çünkü nasipse. başlıcağıda yok doğumun....
bozma moralini allah sağlık versin herşey geçer bebeğinin cinsiyeti nedir?
canım bende arkadaşımdan biliyorum onun açılması yoktu günü geçmişti bebek aşağı inmedi açılmasıda olmadı mecburen sezeryana aldılar. serumla veriliyo benim açılmam var yumuşamada var ama sancım yok ve bebek çok kilo alıyo şeker testi yaptırdı tekrar doktor bişi de çıkmadı suyumda biraz fazlaymış artık alalım dedi doktor 40 doldurmasını beklememize gerek yok dedi zaten ben çok ağırlaştım yürüyemiyorum yatamıyorum.
kızacılma olmazmı acaba carsambaya kadar ne yapmam lazım acılması ıcın yahu :44:
kızacılma olmazmı acaba carsambaya kadar ne yapmam lazım acılması ıcın yahu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?