merhaba arkadaşlar. 10 gün kadar önce doktorumun beni bütün hastalıklar bendeymiş gibi davranarak korkuttuğunu sizlere anlatmıştım. O korkuyla bana olan oldu. Zona oldumKarın bölgemde ve sırtımda bir sinir kuşağı boyunca yaralar çıktı. Bazen kendime keşke herşeyi oluruna bıraksaydım. hiç doktora gitmeseydim siğil tedavisi için bile diyorum Hastane fobim başladı. İnanın zona ağrısı çekerken doktora gitmekten kaçtım. Zar zor gittim. Allah hepimize yardım etsin. Ben kendimi çok üzdüm. siz sakın üzmeyin. geçecek bu zoruklar birgün.
selammm kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum.birbiriize verdiğiniz moral ve dayanışmanız süper.
ben 37+4 günlük hamileyim 3 ay önce vajinamın girişinde iç dudak mı derler oraya tam bilmiyorm oranın renginde böyle et beni gibi 2 tane bişey var siğile benzemiyo. SİZCE ACABA NEDİR haftaya çatı muayenem var ozaman dr a sorcam neymiş bakalım.
buarada 3 ay önce fark etmiştim ya sonra takmadım siğil sede tedavisini olurum geçer dedim eşimde çok destekledi bu konuda umursamadım 2 gün önce bi bakayım dedim 1 tanesi yok 1 tane kalmış galiba takmamak en iyisi.allah beterinden saklasın insanlar ne hastalıklar la uğraşıyorlar
ne kanserler ne tümörler. siğilde neymiş
kızlar bu yazıyı ben yazmıştım ama kimse cevaplamamış sizce nedir acaba bana yardım edermisiniz
Canım sanırım düşük riskli bunlar değil mi? En azından yüksek riskli olmaması sevindirici bitanem. Ama yinede tabikide sık kontrol. Kal sağlıcakl...
efudixi vajina içine sıkan varmı dr öle söledide nasıl kullanıyorsunuz?
aşı yaptıran var mı? nerde yaptiriyorsunuz? 2 tane aşı var hangisini yaptirdiniz?
merhaba kızlar ben siğillerimi 1 ay içerisinde 2 kez yaktırdım .ikinci yaktırışım daha bir hafta oldu ve diğer taraflarda tekrar siğiller çıkmaya başladı.sizlerde böyle arka arkaya tekrarlama olan var mı?çok kaşıntı yapıyor kaşıntıyı nasıl kesiyorsunuz yada nasıl dayanıyorsunuz?kantoron yağı kullananan var mı siğillerin üzerinde etkisi ne derece acaba?acil cevap bekliyorum benim gbi yaşayan bayanlardan.allah kurtarsın bizi şu siğillerden....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?