Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Öncelikle 6 ve 11 düsük riskli grup canım belki yanlış yazmıssındır siğil yapan tip benimde girişte siğilkerim vardı ve ilişki esnasında sadece kanama oldu ama ondan mıydı bilemiyorum mantar çıktı smear da oda kanama yapabiliyormuş onlar kolay kanayan bişey değil bence belkide senin icin durum farklıdır ben dış bölgede ki siğilleri aldara ile geçirdikten sonra girişteki siğilimi 1 hafta önce eğitim araştırma hastanesinde koterle aldırdım ve 1 hafta sonra o kısmada aldara ıygulamamı söyledi doktor bence sende yakınında bi eğitim araştırma hastanesi bul doç dr arastır o hastanedeki ve git hemen aldır zaten görüyor doktor işlem uyguluyor kolposkopi yaparken de aldırabilirdin kuzum benimkini o esnada aldı doktor
Benim vajina içindeydi yaktırdım kartal eğitim araştırmada. Siz istanbulda mısınız hangi eğitim araştırmaya gittiniz doktor öneriniz var mı

Benim vajina içindeydi yaktırdım kartal eğitim araştırmada. Siz istanbulda mısınız hangi eğitim araştırmaya gittiniz doktor öneriniz var mı
Ben bursa Dayım canım ama senin icin o hastanede bakayım kim var İstanbul da doçent dr yazayım sana burdan

Hahah siz nasıl tedavi uyguluyosunuz 😄
Canım ben beslenmeme dikkat ediyorum ve zor biliyorum ama ilişki yaşamamaya çalısıyorum en azından bi kaç ay eşimde sağolsun destek oluyor suanda kolposkopi sonucumu bekliyorum 5 hafta sonra çıkıcakms unutmam inşallah o süre zarfında 😂 sonuca göre ya takip verecek yada leep işlemi falan yapılır eğer kolposkopi temiz çıkarsa hemen aşı olmayı düşünüyorum fazla kasmayın yani benim annem rahim kanserini atlattı deli gibi sigara içtiği halde allah ömür verdiği sürece yaşayacağız kontrolü aksatmayın sende siğillerini bir an önce eğitim araştırmada koterle yaktır 2 hafta en az ilişki yaşama siğil olmayınca insan unutuyor zaten 😇

Canım ben beslenmeme dikkat ediyorum ve zor biliyorum ama ilişki yaşamamaya çalısıyorum en azından bi kaç ay eşimde sağolsun destek oluyor suanda kolposkopi sonucumu bekliyorum 5 hafta sonra çıkıcakms unutmam inşallah o süre zarfında 😂 sonuca göre ya takip verecek yada leep işlemi falan yapılır eğer kolposkopi temiz çıkarsa hemen aşı olmayı düşünüyorum fazla kasmayın yani benim annem rahim kanserini atlattı deli gibi sigara içtiği halde allah ömür verdiği sürece yaşayacağız kontrolü aksatmayın sende siğillerini bir an önce eğitim araştırmada koterle yaktır 2 hafta en az ilişki yaşama siğil olmayınca insan unutuyor zaten 😇
Kolposkopi sonucumu 5 hafta sonra çıkacak
🙄

Evet canım maalesef özelde 3500 isteniyor 5 dakikalık bi işlem ve bi anda fiyatı 2500 e düşürdü banada güven vermedi suan icin problem yok doktor acele edilecek bişey olmadığını söyledi zaten 22 yaşındayım illaki atacak vücûd bunu 🤷🏻‍♀️

Back
X