Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sana bir yontem soyluyorum bunu kesin uygula ve kesin cozum Hergun gece disk makyaj pamuguna sirke dok ve bir buzdolabi posetini iccamasirina koyduktan sonra sirkeli pamuklari ona diz ve iccamasirini giyin. Bu sekilde uyu ilk bas koyulasacaklar sonra kaybolacaklar. Degisimi goreceksin biraz yaniyor ama sabret ve sonucu gor kesin cozum canim ve cok dusunme agdadan jiletten uzak dur

Çıkıyor canım ozellikle cikan sigillere o yuzden dokunmamak gerekiyor yada dokununca ellerini 20 saniye kuraliyla yikamak gerekiyor
yaa :(( ben eczanede bir yağ karışımı hazırlattım siğillere iyi geldiği için o yüzden sürmek zorunda kaldım temas etmemeye çalışıyorum fazla ama işte bi yandan da korkuyorum. iyice yıkıyorum . siğille uğraşmak ne zor şey :(

Sana bir yontem soyluyorum bunu kesin uygula ve kesin cozum Hergun gece disk makyaj pamuguna sirke dok ve bir buzdolabi posetini iccamasirina koyduktan sonra sirkeli pamuklari ona diz ve iccamasirini giyin. Bu sekilde uyu ilk bas koyulasacaklar sonra kaybolacaklar. Degisimi goreceksin biraz yaniyor ama sabret ve sonucu gor kesin cozum canim ve cok dusunme agdadan jiletten uzak dur
teşekkürler

Kizlar merhaba, ben buraya sorayim dedim simdi bugun ilk defa aldara krem kullandim bende tahris etme yanma olmadi ama sabah bakinca sigillerin belirginlestigini gordum. Ve benim yok sandigim sigiller yani 2-3 sigilim var saniyordum. Aslinda baya bi sigilim oldugunu fark ettim. Bu sekilde belirginlesmeleri normal mi sizce? Ve krem yakmadiysa etkisini gostermedi demek mi oluyor. Bir de sey sorucaktim doktor aldara ise yaramazsa yakicaz dedi. Yakmak cok maliyetli mi ekstra ucret aliniyor mu muayene disinda ve acitiyor mu?

yaa :KK43:( ben eczanede bir yağ karışımı hazırlattım siğillere iyi geldiği için o yüzden sürmek zorunda kaldım temas etmemeye çalışıyorum fazla ama işte bi yandan da korkuyorum. iyice yıkıyorum . siğille uğraşmak ne zor şey :KK43:
😊 fırça yardımıyla sur ben siğillerimi bildiğiniz sulu boya fırçasıyla yaktım

kızlar doktorum benden smear alırken rahim ağzında yara var o yüzden biraz kanadı demişti. rahim ağzı yarası HPV yüzünden mi oluyor ? rahim ağzında yarası olan ya da konu hakkında bilgisi olup benimle paylaşmak isteyen olursa sevinirim :((

kızlar doktorum benden smear alırken rahim ağzında yara var o yüzden biraz kanadı demişti. rahim ağzı yarası HPV yüzünden mi oluyor ? rahim ağzında yarası olan ya da konu hakkında bilgisi olup benimle paylaşmak isteyen olursa sevinirim :KK43:(
Rahim Ağzı Yarası Sebepleri Nelerdir?
  • Rahim ağzında oluşan yaraların sebebi tam olarak bilinmemekle birlikte en çok enfeksiyonlar neden olmaktadır.
  • Sık cinsel ilişki.
  • Hormonal değişiklikler.
  • Bazı kimyasal faktörler (Prezervatif üzerinde bulunan kimyasallar)
Şu sorularnzn hepsnin cevabı nette var

kızlar doktorum benden smear alırken rahim ağzında yara var o yüzden biraz kanadı demişti. rahim ağzı yarası HPV yüzünden mi oluyor ? rahim ağzında yarası olan ya da konu hakkında bilgisi olup benimle paylaşmak isteyen olursa sevinirim :KK43:(
Hpv de neden olabiliyor onu de diyim de eksik bilgi olmasın cnm

Rahim Ağzı Yarası Sebepleri Nelerdir?
  • Rahim ağzında oluşan yaraların sebebi tam olarak bilinmemekle birlikte en çok enfeksiyonlar neden olmaktadır.
  • Sık cinsel ilişki.
  • Hormonal değişiklikler.
  • Bazı kimyasal faktörler (Prezervatif üzerinde bulunan kimyasallar)
Şu sorularnzn hepsnin cevabı nette var
sebebi tam olarak bilinmemekte yazdığı için bu durumla karşılaşan var mı diye sordum amaç bunu yaşayan kişilerden birebir bilgi almak.

sebebi tam olarak bilinmemekte yazdığı için bu durumla karşılaşan var mı diye sordum amaç bunu yaşayan kişilerden birebir bilgi almak.
Çok kşi var belki bende ble var ama ilşkmn üzernden 1 yl geçmediği için smear yaplmadı bana.. Kuzenmda vardı yaktrdı neden olduğunu oda blmiyor enfaksyonlar ble sebep olablyor

Evli olan hanımlar cevap yazarsa sevinirim 🙈 kızlar eşinizle tedavi süreci nasıl oldu ve tedavi sonrası ilişki den korktunuz mu tekrar bulaşır falan diye aynı süreci tekrar yaşama fobisi oldu bende 🥺

kızlar ben martta smear vermiştim ama sonucuma ulaşamıyorum bahsetmiştim daha önce. siğillerim de çoğalmaya başladı ve psikolojik olarak çok etkileniyorum yayılmasından korkuyorum maalesef :KK43:( dedim en iyisi polat hocaya gideyim yakın zamanda. aradan fazla zaman geçmemiş olacak smear alınması doğru olur mu ? önceki ilgisiz doktorum bozukluk var demişti düzeyini bile söylemedi sağolsun !! acaba direkt kolposkopi mi yaptırsam biyopsi ile ?

Back
X