Arkadaşlar, bu hastalık ömür boyu vücutta kalmıyor. Tekrar enfekte olmadığınız sürece en fazla 2 yıl içinde bu virüsü vücuttan atabiliyorsunuz.
melis_35 evet ya bu aklıma gelmemişti benim bakya kafamda dr a gidene kadar o kadar çok soru oluyor ki inşallah unutmam da sorarım bunu ve vitamin yazdırırım. hayatımda kendime bu kadar iyi baktığımı hatırlamıyorum varya... bir arkadaş yazmıştı çok hoşuma gitmişti... bu tarz hastalıklar kişinin kendisini daha disiplinli ve sağlıklı yaşamaya sevkettiğinden daha dirençli ve duyarlı olmamızı sağlarmış. bence çok da mantıklı :)
mesela benim hep 3-4 kilo fazlam olurdu bunu kafaya takardım ama şimdi umurumda bile değil. sanki kendimle daha çok barıştım.ne olursa olsun sağlıklıyım ya gerisi umurumda değil...
Bu virüs iki yılda vücuttan atılabileceği gibi hiç atılmayabilir veya atılma süresi 10 - 15 yılı da bulabilir.
Bu nedenle dikkati ve özeni elden bırakmamak gerekir.
meliscim vitaminlerin içerikleri genelde aynı evet... çörek otunu ihmal etme cnm ben alternatif tıbba da çok inanır ve uygularım. hee bu arada akıntısı olan arkadaşların forumlarına baktım. maydanoz kaynatıp suyunu içmek de akıntıyı temizlemeye yardım ediomuş. ee zaten ilaçlarımızı da kullanıyoruz. doğal yollarla da tedavimize yardımcı olalım senin de aklında olsun
aa tamam maydanozada başlıyım hemen :) günde 1 kere kaynatıpmı içmek lazım ? çörek otunada dewam :) mutlaka etkisinin olduğuna inanıyorum..
dun doktora gittim.aldara verdi yine onu kullaniyorum dedim.bana podofilin sorusyon verdi.bugunde doktorum surdu.gecmezse yine gitcm surcek bakalim ne olcak ins gecer.benneyaptımki
cnm bu podofilin solusyon nasıl bişi aldaraya alternatif olarak mı üretilmiş.ilk başta sendeki siğiller ne durumdaydı büyüklüğü ve sayısı... hiç yakılıp yada donduruldu mu? yoksa benim gibi baştan beri aldara mı kullandın. kusura bakma nickini hatırlıyorum da eski sayfalara döndüm senin ilk mesajı göremedim. ya bende 4 taneydi çook küçük erken farkettim sanırım... aldarayı 3. sürüşümden sonra acaip yara açıldı ama bendeki 4 siğil aynı ağızdaki uçuk gibi görüntü aldı ve onun yanında o uçuk gibi yaralar bir gecede 25-30 tane oldu. sonra 2 günlük ızdırap sonucu o uçuklar geçmeye başladı ağrım hafifledi hatta yaraların en çok acıdığı gece ateşim 40 a çıktı. şimdi 2 aydır bende siğil falan çıkmıyo.ALDARA kullananların başına böyle bişey geldiyse bana fikir verebilirlermi acaba dra sormayı unuttum cuma hastaneye gideceğim için soramam da aklıma takılıyo...
benim ilk haziranda cikti.gec farkettim doktora gittim fln kfrem verdi kremler alakasizmis meger.neyse... bayaga buyumuslerdi sonra dondurtttum 3 kez.sonra aldara kullanmaya basladim 2 kutuyu bitirdim.3.kutunun yarisdindaydim baska bi doktora gittim.sigillerim kucuk kucuk doktor yine aldara verdi ben onu kullaniyorum dedim bana sonra podofilin verdi.solusyon bu ilac.doktor suruyor sadece sen kendin surme dediler.yine aldara gibi sigillerin ustune suruluyor.bir kez suruldu ama suan bi faydasi yok.bir hafta bekliycem sonra tekrar surdurcem.ama aldara kullanmiycam podofilin surdugum icin.yeni bir ilacmis daha etkenleri bilinmiyormus bekliyorum oyle cnm.Allah yardimcimiz olsun ins gecicek.bu umutla bekliyorum.
canım ben yarım demet maydanoza göz kararı üstünü kapatacak kadar yada biraz daha fazla su koyuyorum yeşil suyu çıkana kadar kaynatıyorum. ılık içiyorum. kalanı da koyuyorum küçük bir sürahiye kenarda bekliyo ara ara içiyorum. sabah 1 subardağı içmek de yeterli olabilir. zaten maydanoz suyunun sadece akıntıya değil birçok şeye faydası var
selam bende 22 haftalık hamileyim kondilom var doktorum bir ilaç sürecek triklorasetat gibi bir şey korkulacak bir şey yokmuş sen ne ile yaktırdın :ecrin_bebek:
tamam sağolasın..mantar içinde krem vermişti doktorum. ama geceleri kaşıntı geçmiyo nedensebide mantar olanlarda benm gibi plaklar varmı acaba ? küçük küçük şeyler var, pütürcükler gibi, siğile benzemiyo mantar dedi doktor. korkuyorum ya gene siğilse diye ama anlamaması olanaksız doktorun.. haftaya kontrol var bakalm ne dicek..
cnm bana da mantarla birlikte akıntı var dedi ama bende görüntü olarak bir değişiklik yok. ve ayrıca kaşıntım da yok. ama yıllar önce mantar olmuştu bende kızarıklık ve kaşıntı vardı. ama mantar olanların sayfalarına baktım. mantar türleri çok farklı oluyormuş. sonuçta deri rahatsızlığı bu bu tarz şeylerin olması doğaldır bence. mantar cinsini öğrenmek için kültür yapılıyormuş. bunu da doktora hatırlatırsan canım. hemen doğru ilaç ve tedaviyle bir an önce kurtulursun. bilirim o mantarın kaşıntısını ya cnm benim. bir an önce kurtulursun inşallah. hee bu arada sirkeyle suyu karıştırıp o bölgeyi yıkarsan mantarı tedavi etmese de kaşıntıyı hafifletiyormuş. dene istersen...
bu siğillerden bıktım!!!!!! 3 kere yaktırdım ,,,aldera kullandım arttı,, tekrar başlıcam ..yokmudur tam bi çözümü ya valla bıktım
slm arkadaşlar ben bu polikistlikover teşhisi konan bir hastaydım ..bebeyim olsun diye4 yıl bekledim kah yeniyodum kah nüksediyodu ileride kanser olma düşüncesini hiç aklıma bile getirmiyordum ben sadece bebeyimi istiyordum o nun hasreti herşeyden önemliydi ...neyse sonunda kullandıgım bir bitkisel ilaç la yendim ve bebeyime kavuştum allah hepinize şifalar versin ...ve o ilacı bulmama temin etmeme sebeb olan insandanda allah razı olsun ...merak eden bilgi almak isteyen bana mesaj yazsın ben dönerim saglıcakla kalın ....
bu siğillerden bıktım!!!!!! 3 kere yaktırdım ,,,aldera kullandım arttı,, tekrar başlıcam ..yokmudur tam bi çözümü ya valla bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?