merhabalar, bende gecen hafta muayne oldum yine aldara krem verdi doktor 1 ay boyunca 3 gunde bir surmemi tavsiye etti. Erkek arkadasimda test yaptirdi o temiz cikti ki bir seneye yakindir birlikteyiz. Gercekten inanilmaz uzuluorum ve geriliorum. Kremi ilk defa iki gun once kullandim ama hic bir yanma yada baska bi etkisi olmadi sadece kasinti yapiyor. Acaba tedavi olabildin mi yada sende kremin ne gibi belirtileri vardi yardimci olabilir misin? Sen de yasadigin icin ne kadar gerilmis ve uzulmus oldugumu tahmin edebiliyorsundur... cok tesekkur ederim simdiden:a015:
canım merhaba,
inanır mısınız gözlerim doldu yazdıklarını okurken!! ...
yaşadıklarını buradaki çoğu kişi yaşadı canım, biz de çok ağladık, geceleri uykusuz kaldık, düşünmekten kafayı yedik, işin içinden çıkamadık amaaaa, sonunda senin gibi doğru yolu bulduk :))
burada paylaşıyoruz ve daha da rahatlıyoruz. ben de hikayemi anlatmıştım. ilk gittiğim bayan bir jinekologtu ve beni öyle bir telaşlandırdı ki anlatamam. o zaman 4-5 tane siğil vardı. hemen yakıcaz dedi, 750 ytl genel anestezi falan dedi...o sırada benim başım dönmeye falan başladıydı korkudan :) mutlaka tekrarlar, çok zayıfsın şöylesin böylesin dedi bu sefer kiloma kafayı taktım...
sonra çok yakın bir arkadaşım beni kendi doktoruna götürdü, resmen ilaç gibi oldu...o sırada zaten çoğu düşmüştü, ertesi gün de hiç kalmadı. doktor süper biri. ben erkek jinekologların daha başarılı olduğunu düşünmeye başladım. birkaç kişiden de aynı yorumu aldım.
yani şimdi bende siğil çıkmadı hala. kendime iyi bakıyorum, heeep olumlu düşünüyorum artık. diş ağrısı gibi kabullendim. :))
hepinizi öpüyorum canlar!!
notfound'cum ilk gittiğin özel hastanede çok salakça davranmışlar sana yaa, burda baya sinir oldum. neymiş bakire değil diye başka türlü davranmak, sana ne ki... vs. vs.
iyiki iyi bir doktor bulmuşsun canım, inşallah iyi olcak, sevindim senin adına. umarım bian önce kurtulursun... :)
erkek jinekologlar konusunda nisan'a katılıyorum. annem hemşire olduğu için çok jinekolog gördüm tanıdım çocukluğumdan beri, kesinlikle erkek jinekologlar daha iyi.
inanin sayenizde icim rahatladi yemin ederim:) yuzum guldu ya gecenin bi yarisi allah ne muradiniz varsa versin:) herkesin yuzu guler insallah. herkese cok gecmis olsun... herkesi iyilesti sayicam artik kendimde dahil
kızlar bende 2.kez yaktırdım ya şimdilik bişey yok ballı çörek otuna devam ediyorum ama işte daha iyileşmedi yanık yerleri onlar çok canımı yakıyo ama hepimiz kurtulcaz inşallah
kızlar bayadır yazamıyorum evlilik telaşı var :)
çörek otuna devam ediyorum.6-7 tane olan siğillerim geçti bir tane diğerlerinden daha buyuk olanı kalmıştısadece.bı kız arkım bana verrutol kullandıgını e aldara gıbı zahmetsız oldugunu söledı.ama bu asit çok dikkatli sür dedi etine degerse yakar dedı sabah akşam ou sürdüm 3 gun ve bıttı.allaha şükür yaktımaya gerek kalmadı.aldarayı kutu bıtene kadar kullandım hepsi geçti bi o kalmıştı oda gitti allaha şükür.çörek otunu kullanıyorum yeni çıkmaı beslenmeme dikkat ediyorum moralimi yülksek tutuyorum.umarım hemencecik gider sizinkilerde allah acil şifalar versin.çok dert ettım bunnarı geçmedıler ama artık umursamamaya başlamıştım baktımıkı geçiolar fazla takmayın kafanızı herşey için moral önemlidir hepinizi seviyorum 3 aydır ugrasıorum ıstediğinizi sorabılırsınız yardımcı olursam sevınırım :)))))
işte bi şuanda canımın yanması kald bende vajina girişinde değil makat ağzında ve içinde çıktı en son işte onları yaktırdım içerde olanlar çok canımı yakıyo ama geçecek verdiğin moral için çok sağol nisan inan okadar karamsardımki geçmicek tekrarlıcak diye şimdi tekrarlamaz gibime geliyo sizlerin sayesinde ameliyat öncesi çok moral verdiniz sağol. ama tekrarlara başka doktora gitcem bu gittiğim her çıkmasına yakmak istiyo ilaç vermiyo geçirmek için
meloshkoo caney :)) ne guzel telaşlar bunlar ya çok mutlu olursunuz işalla!! :1rolleyes:
geçmiş olmasına çok seviniyorum. ben de aldara hakkında iyi şeyler duydum hep. çok mutlu oldum senin için..şimdi bu tatlı koşuşturmada siğiller düşünmezsin :) süper!
artık şööyle bir masaja mı gidersin, bakıma falan mı gidersin bir keyif yapp hem hazırlık niyetine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?