herkese mrb ben kulubünüzün yeni üyesiyim arkadaşlar ve benımde genital siğil sorunum var ve artık psikolojım bozulmuş durumdayım yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle siğil 1 sene önce popomun kenarında çıkmştı bilmediğim için önemsemedim kısa sürede çoğaldı ve doktora gittim aldara krem verdi kullandım ama geçmedi hatta çoğaldı iyce dağıldı tekrar gittim elektrkle yaktılar hiç kalmamıştı ama 1 ay sonra tekrar çıktı bu kez verrutol krem verdi hala kullanıyorum ve hala var dağılmış durumda vajınamın içinde bile var bu solüsyon canımıda çok yakıyo ve geçirmiyo azalıyo kurutuyo tekrar çıkıyo aynı sorun eşimdede var o da verrutol kullanıyo onunkide geçmiyo tekrar çıkıyo artık ben doktorada gitmek istemıyorum çok çaresizim arkadaşlar bu kez podofiln solüsyonu tavsiye ettı eczane sizce denıyımmı?
cvp verdiğinz için saolun hoşbulduk içim biras rahatladı keşke bu kulübe daha önce üye olsaydım.konuya giriyım ben yaktırdım ama eşim yaktırmadı sadece verrutol kullanıyo onun canıda yanıyo gercekten zor bi durum ozman bu padofilni denıycem eşimde kullansa sorun olmaz sanırım şimdiden tşk edrmmm
ben daha önce yaktırdım ve 1 ay sonra tekrar çıktığı için onu ikna edemedim yenıden çıkıyo ne gerek var krem kullanırım diyo biraz sıkılgan utanıyo dr götüremıyorum verrutolu bile benım doktorum verdi ona muayne olmadı bu kez umarım bizdede işe yarar padofilin bütün ümidim sizsiniz artık inanın çaresiz kaldım.
çok çok pardon bu satte aklım daldı bıtanem aldara ılk asamada etkılıo oluyor eyer 20 tane olduysa bence sen padofıne hemennnnn gec ınan o daha etkılı...
canım bu podofilmi eczaneden doktora yazdırmadan da alabiliyor muyuz. benim 5 tane siğilim vardı aldara sürmeye başlayınca yara şeklinde 20 tane falan oldu. yarın gece de aldarayı sürünce biticek. siğiller yara halindeyken üstüne podofilm sürünce sorun olmaz mı?
canım bu podofilmi eczaneden doktora yazdırmadan da alabiliyor muyuz. benim 5 tane siğilim vardı aldara sürmeye başlayınca yara şeklinde 20 tane falan oldu. yarın gece de aldarayı sürünce biticek. siğiller yara halindeyken üstüne podofilm sürünce sorun olmaz mı?
bebısım eee sımdı yara dedın sey ne yarası koter sonrası yakma halınde olan derının yarasımı yoksa sıgıl warken aldara kullandın aldara nın derıyı dokmesı kurutması ya da dedın ne koter sonrası bı hafta batıcan krem kullandım yanı batıcon krem bızım bepanten gbı bısı eger sadece aldara kullandıysan uglulamalı olarak batıcon kulalnmanın bı zararı olmaz dıe dusunmekteyım mumkun oldunca elını fılan cok surme bırde padofılın alırsan kulak copule nokta atısı yappp sıgıle saglam derıye deydırme sakın !!! dıkkat et ona:enbuyukkk:
cnm benim yaralar aldaranın deride tahribat yapması sonucu oluşan yaralardan. ayrıca görünmeyen ve görünen siğillerin de ortaya çıkıp yara olması durumu mevcut. o zaman ben yaralarım gecene kadar bekliyim ve ondan sonra podofilin mi adını da herkes farklı yazıyo :) ondan kullanmaya başlıyım. inşallah herkese farklı etki yapmıyodur. artık sürekli doktora gitmekten de yoruldum. bunu haftada 1 mi kullanıcaz.
cnm benim yaralar aldaranın deride tahribat yapması sonucu oluşan yaralardan. ayrıca görünmeyen ve görünen siğillerin de ortaya çıkıp yara olması durumu mevcut. o zaman ben yaralarım gecene kadar bekliyim ve ondan sonra podofilin mi adını da herkes farklı yazıyo :) ondan kullanmaya başlıyım. inşallah herkese farklı etki yapmıyodur. artık sürekli doktora gitmekten de yoruldum. bunu haftada 1 mi kullanıcaz.
selam helin ne zamandır pv taşıyorsun ve en son yaktırdıktan sonra ne kadar zamandır çıkmıyor???ve kaç kere tekrarladı
hilincim merhaba nasılsın.valla canım hastalığı geçince birdaha buraya uğramayanlar var(umarım tekrarlayıp dönmek zorunda kalmazlar.) sense canla başla deneyimlerini paylaşıyorsun.konuyu okuyan herkes adına tşk. kocaman öpüyorum seni.zemuszemus
helincim canım bgn yaktırdım siğilleri izin alamadım malesef o yuzden mecbur bgn gıtmek zorunda kaldım padofılın alcaktım yanlız hıcbı eczane adını bıle bılmıo nerden bulurum bana yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?