- 10 Temmuz 2008
- 77
- 7
- 98
- 43
güzelim hel-ine katılıyorum cok güzel acıklama yapmıs benimkide 6-11 virüsüydü ve tamamen iyileşince aşı yaptırıcam. kendi doktorumun dışında diğer doktorlarda aşıyı önerdi. bence sen doktorunu değiştir sana gerek yok demekle hata yapıyor.bu ne sacma bı mantıktır yaaaaaa !!!!
baslangıc sewıyesı hpv genıtal sıgıılerın zaten
hpv tıp 6 & 11 asının amacı zaten 11 16 korunmak bı ust sevıyesınden kesınlıkle we kesınlıkle ası olman sart benım kıde tıp 6 hemen ası oldum
CERVALIX
ASININ ayrıca sole bır ozellıgı war hpv vucuda gırdıyse ası huucrelerı yenılıyor we dıyer saldırlara karsı koruyor !!!!!
İŞE YARAMAZ DYEN DOKTORUN AKLINADAN ŞÜPE DUYORUM KESINLIKLE ASI OL ... BANA DOKTORUM ONERDI ası olmamaı hatta ıse yaramı dedım de vucut huce yenılemesıne gıdıo we kendını koruyor dedı
bendede tuwalete gıderken yanma oluodu cok acıodu 2 3 gunler acı hıssetmeye basladım
AWON DAN aldım bı genıtal temızleme sıwı jelı var 500 ml 9 TL ALDIM
ONCE ONU SURUODUM SONA IDRARIMI YAPIODUM BOLECE YANMIYORDU IKI AY bole ıdare ettım[/QUOTE
aynı sorun bende de vardı ama eczaneden aldığım fenomen( kartondan yapılmış ayakta idrar yapmak için) onu kullandım. yaraya fazla degdırmeden o ürünü kullandım tabi bol bolda su içtim ki fazla yanma olmasın diye. aslında fenomeni her yerde kullanmak lazım ayakta yapmak zor oluyodu yada ben o an zorlandım ama umumi tuvaletlerde kullanmak için super bısey.. her eczanede bulunmuyor ben sipariş üzerine getirttim bilginiz olsun.
güzelim hel-ine katılıyorum cok güzel acıklama yapmıs benimkide 6-11 virüsüydü ve tamamen iyileşince aşı yaptırıcam. kendi doktorumun dışında diğer doktorlarda aşıyı önerdi. bence sen doktorunu değiştir sana gerek yok demekle hata yapıyor.
ayrıca aşı bu hastalığı gecırmıs olanlara eskıden vurulmuyomus bekar kızlara bu hastalığı kapmasınlar dıye vuruluyomuş. şimdi ise vücut direcini yüksek tutmak için bizlerede aşı onerılıyor.. erkeklere bile yapılıyormuş yurt dışında bence nikah işlemleri sırasında bu aşıları her iki tarafa mecburi edılmelı.
bence sen git hemen aşı yaptır dile kolay 3 yıldır uğraşıyossun bunla..bilmiyorumkismile
bence liselerde yapmak lazım aşıyı..ama o kadar ilerleyebilmemiz için bikaç yüzyıl lazım bu ülkeye.. Anlıyorum cnm dediklerinizi, umarım işe yarar.. Nerden temin edilip nerde olunuyo bu aşı acaba? Fiyatlar da düşmüş deniyo acaba en son ne kadardı?
güzelim hel-ine katılıyorum cok güzel acıklama yapmıs benimkide 6-11 virüsüydü ve tamamen iyileşince aşı yaptırıcam. kendi doktorumun dışında diğer doktorlarda aşıyı önerdi. bence sen doktorunu değiştir sana gerek yok demekle hata yapıyor.
ayrıca aşı bu hastalığı gecırmıs olanlara eskıden vurulmuyomus bekar kızlara bu hastalığı kapmasınlar dıye vuruluyomuş. şimdi ise vücut direcini yüksek tutmak için bizlerede aşı onerılıyor.. erkeklere bile yapılıyormuş yurt dışında bence nikah işlemleri sırasında bu aşıları her iki tarafa mecburi edılmelı.
bence sen git hemen aşı yaptır dile kolay 3 yıldır uğraşıyossun bunla..bilmiyorumkismile
bılmıorm ben koter olddum gun hemen 1 .asımı oldum hpv tıp 6 11 dı benım kı dedım gbı hızla ılestım we doktor bana bol bol portakl suyu ıc dedı taze sık sabahtan dedı hemencecık ılestım
senınde dedın gbı belkı eskıden hastalı gecırenlere wurulmyrdu ama kac doktora gıttısem ıse yaramaz dedı son gıttım we koter oldum doktor olsun sen genede ol ıse yaramıcaksa yaramasın dedı cunku su ankı asılar yenı we temız hucre uretıomus ben oldum 1.5 senedır cıkmadı cervalıx olan baska arkadsımda bır ay cıktı sona ondada cıkmadı cok sukur bıde EN ONEMLI o kaybettım macunu buldum top x
bende iyileşmeye başladım artık tez zamanda pansumandanda kurtulmak istiyorum..inşallah başımıza bir daha gelmez.. ne gibi vücut direncini kuvvetli tutacak içecekler almalıyım.. hihoyyyt
janım ben aktardan balık yag aldım 200 luk 30 tl ye o bana bır sene yater yane
bıde adama de vucut dırencını arttıran bı macun ıstıyorum o dıcek ben ıstersenız macun yapım sıze 90 200 tl arası bı fıyat wercek ınanma ben hazır macun ıstıyorum de
ben macunu buyuk bole 1 aylık alıorm 10 tl aldım ole hazır al hem daha ıyı son kullanma tarıhlerıne bak al ılla sunu al demıyorum
ayrıca son aldım macunun tadı cok kotu ama normal bal yıorum once agzımda bekletıyorm sonra macunu yıorum suyla yutunca gıdıo :):):)
kızlar merhaba,
hastaneden gelioum.cok basarılı gecti operasyon.hastane cidden superdi.beni bayılttılar 10 dk surmus.hepsi yakılmıs bi terslik cıkmamıs.doktorum yaralardan bi parca aldıgını.bunun dna tiplemesi icin test olacagından dolayı aldıgını soledi.ama hastanede yapılamıomusçbize verdiler dsu an dolapta :)ozel tanı merkezlerinden birine goturup dna testi yaptırıcaz.ama riski yok ben emin olmak icin aldım dedi.su an cok rahatım.hic agrım sızım aynmam yok.afedersiniz tuvalete de cıktım.bi sorun yok.ztn tutmamak gerekiomus.ozel bi solusyon verdi onunla yıkıyorum.su degmeyecekmis.merhem+antibiyotik+agrım olursa agrı kesici verdi.su an icin hersey iyi.merak edersiniz diye yazdım.dualarınız ise yaradı kızlar hersey yolunda.10 gun sonra eski halime kavuscam ve 28 gun sonra tatile gidebilcem oley.verdiginiz destek icin tesekkur ederim hepinizi cok seviyorum
sigiilerri olup henuz doktora gitmeyenler gitsin bir an once allah muhafaza kotu bisi cıkmadan onlem alın.ıouyorum kızlar muıcuk
Ben de daha bugün yaktırdım siğillerimi lokal anesteziyle.Önce iğne ile uyuşturdular,bu biraz acı verdi,sonra da yakıldı.Moralim çok bozuktu ki bu forumu keşfettim ve sizlerin moral veren yazılarınız bana ilaç gibi geldi:1rolleyes:
Sizinle daha sonra yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum ama önce sormak istediğim şu:Ben de bugün siğillerimi yaktırmama rağmen dr su filan değdirme demedi ve özel bir solüsyon vermedi!sadece yakılan yere sürmem için krem verdi.Notfound solüsyonun ismini verebilir misin?Şimdiden tşkler..a.s.
öncelikle geçmiş olsun.. aslında bu sayfayı rahatsızlandıgımdan bu yana takip ediyorum ve herkese farklı uygulamalar yapılmış onu gordum.. mesela benım operasyon aşamam yarım saat surmus banada 10 dakıkada cıkarsın dedıler ama cıkamadım. dıger bayanlar gıbıde 10 gun ıcınde ıyılesıp ayaklanamadım 50 gunu gecık yaram kapanmadı ve ustelık sudan başka bırsey kullanma zar tutmasın dedı..cunku doktorumdan habersız zafıran suyu kullandım zar olusturmus tekrar sıyırmak zorunda kaldı doktor.. ılk zamanlar duş jelıyle banyo yapıyodum ve banyo sonrası acayip yanmam oluyodu sımdı bebe sabunuyla yıkıyorum ve batikon kullanıyorum. sen genede dıkkat et belkı her yara bır degıldır kullan ve sonra doktora goster cunku yaranın zar tutmaması gerekıyomus..aşınıda unutma doktoruna söyle yapsın..geçmiş olsun güzelim..
Bu arada ben 46yaşındayım ve aşı olmak için tereddütteyim.Çünkü bazı okuduklarım 45yaşına kadar aşıyı öneriyor.Açıkçası kararsız kaldım.:uhm:
Bu arada ben 46yaşındayım ve aşı olmak için tereddütteyim.Çünkü bazı okuduklarım 45yaşına kadar aşıyı öneriyor.Açıkçası kararsız kaldım.:uhm:
Ben de daha bugün yaktırdım siğillerimi lokal anesteziyle.Önce iğne ile uyuşturdular,bu biraz acı verdi,sonra da yakıldı.Moralim çok bozuktu ki bu forumu keşfettim ve sizlerin moral veren yazılarınız bana ilaç gibi geldi:1rolleyes:
Sizinle daha sonra yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum ama önce sormak istediğim şu:Ben de bugün siğillerimi yaktırmama rağmen dr su filan değdirme demedi ve özel bir solüsyon vermedi!sadece yakılan yere sürmem için krem verdi.Notfound solüsyonun ismini verebilir misin?Şimdiden tşkler..a.s.
Merhaba,
ben işin en ciddi kısmı olan; kanser riski ile ilgili sıkıntı yaşarken, erkek arkadaşım 3 yıl prezervatif kullanacak olmasına takılmış durumda ve buna kesinlikle yanaşmayacağını söylüyor..
koyun et, kasap can derdinde anlayacağınız...
......
Merhaba,
Bugun erkek arkadaşımla İstanbul/şişli' de karı-koca jinekolog olan doktora muayene olduk..Tedaviyi eşli olarak uygulayacaklar ki zaten bizim istediğimizde aynı zaman diliminde aynı doktorun tedavisinde olmaktı. benim dış dudaklarda ve anus ile vajina arasında 2 büyük(1,5 cm) lezyonum, erkek arkadaşımın ise küçük küçük 5-6 lezyonu var.Bugün benden sadece smear alındı. Önümüzdeki hafta İkimize de koter uygulanacak.Dr ikimize ayrı ayrı tipleme yapılmasına gerek duymadığını söyledi.Koter sonrası onun lezyonları tipleme için tetkike gönderilecek. 15 gün cinsel ilişkide bulunamayacağımızı, ikimizde portör olduğundan lezyonların tamamen çıkmadığına emin olunması için geçmesi gereken 3 yılda da mutlaka prezervatif kullanmamız gerektiğini söyledi..lezyonlar ikimizde de yakılsa bile bağışıklık sistemi zayıf olanda tekrar nüksedip diğer eşe bulaştırma riski yüksekmiş..Ayrıca başkaları ile birlikte olursak maalesef onlara da hpv bulaştırmamız mümkünmüş..
ben işin en ciddi kısmı olan; kanser riski ile ilgili sıkıntı yaşarken, erkek arkadaşım 3 yıl prezervatif kullanacak olmasına takılmış durumda ve buna kesinlikle yanaşmayacağını söylüyor..
koyun et, kasap can derdinde anlayacağınız...
Sitede bazı arkadaşların işlem maliyeti ile bilgi istediklerini okudum..Bugun önümüze çıkarılan liste şöyle;
dr muayenesi ; 140 tl (erkek arkadaşıma sadece 2 dakika sadece göz ile teşhis koyduklarından ondan ücret alınmadı)
smear testi : 80 tl
tipleme testi : 450 tl
bana uygulanacak koter : 400 tl
erkek arkadaşımın koteri: 500 tl
dr yurt dışından bazı aşılar getirteceğini ve onları da tedavinin bir parçası olarak görmem gerektiğini söyledi..Ayrıca bağışıklık sistemi ile ilgili bazı vitaminlere ihtiyacım olduğunu ve onları da kendisinden temin edeceğimizi söyledi..
Önümüzdeki cumartesi koter işlemi ile de bilgi vereceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?