kızlar siteye yeni üye oldum ölecekmiyim bu hastalk yüzünden evlenemezmiyim lütfen cevap verin çok kötüyümm :'(
ölncek olsa coktan ölürdüm öldrmüyo süründürüyor bekarmısın sende ben gibi benm iki yula yakın war bu illet tedawiyw 3 ay önce basladım
off bacım bilmiyorum tek sorun kurtulabilecekmiyim evlenmeme sorunmu bucinsel ilişkiye girmedim nasıl bulaştı bu bana :'(
kızlar siteye yeni üye oldum ölecekmiyim bu hastalk yüzünden evlenemezmiyim lütfen cevap verin çok kötüyümm :'(
Arkadaşlar eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım smear sonucu 3 hafta sürer mi?
eski arkadaşlardan siteye girenler varsa,şimdiki durumlarından biraz bahsedebilirler mi,nasıllar,hpv bitti gitti mi.ya da hastalığa mı alıştılar da uğramıyorlar,haber ederlerse seviniriz biz yeni hpv mağdurları olarak :)
merhaba tuana ben cok eski sayilmam aslinda ama bir seneyi geride biraktim. ilk koterimden sonra alla sukur bidaha tekrarlamadi. hpv tiplemesinde 44 ve 53 cikti.44 dusuk 53 olasi yuksek risk olarak geciyormus. ozel olarak hicbisey yapmadim aslinsda. sadece meyve ve sebze tuketmeyi arttidim o kadar. bide hic dusunmedim ve kafayi takmadim. inan dusunmedim dersem yalan soylemis olmam. kafanizi rahat tut ve stres yapma. doktorum sigara kullanmadigim icin %90 vicudun atacaktir dedi. umarim hepimiz bu hastaliktan en kis zamanda tamamen kurtuluruz
Aminn inşallah hepimiz tamamen kurtuluruz. Ben aşı olmadım canım. Doktorum tavsiye etti ama Okadar farklı fikirler varki ben cesaret edemedim açıkcası. Ben ilk koterden sonra hiç atak geçirmedim. Doktorum sigara içmemek çok etkili diyor. Sende kısa zamanda aratsın vücudundan bu hastalığı bence.(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?