Herkese merhaba.... Bugun dr gittim farkli bir drdu tam anlamiyla daniskaydi.... Onceki dr sonuclarimi istedi felan 3. Smir yapilacakti... Ben hpv dna istedim smirle beraber yapildi ogleden sonra labaratuara postaladim...daha onceki 6 ay arayla yapilan smir temizdi agustos ayinda kolposkopi yaptirdim sonuc temizdi... Bugunki testin sonucunu bekliyorum geldiginde yazarim.... Gecen sene biyopsi hpv dna hepsini yaptim sonraki smirlerde hepsi temiz cikmisti.... Benim anlayamadigim bu hpv nasil bir illet kesin nasil anlicam... Bugunki dr tam ibretlikti omrumde boyle geveze dr gormedim... Allahtan esimle gitmedim... Neydeki birdaha ona gitmicem ostedigim testleri yaptiya yeter sonucu kendi dr goturecem.... Ocak 15 te dermatologtan randevu aldim son cikan nokta seklindeki kabarciklari kotet yaptiracam.... Gerci kolposcopi yaptirdigim jinekolog bunlar sigil degil demisti....ne azaldilar ne cogaldilar ben yinede isimi garantiye alip yakip kurtulayim ....
senin adına mutluyum canım herseyin temiz cıkması cok iyi umarım tipleme testinde olumlu sonuc alırsın beni biliyosun ben hala bilinmezlkler içindeym kendim hergün sirke asit sürüyorum ama banamısın demio doktrlarnda bişey yaptıgı yok gitmediğim doktr kalamadı