Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emremre8p said 22 saat, 52 dakika önce:
mydoombln:
Sana kimse hesabını sil demedi de bu forumun amacı insanların HPV den kurtulması için yol göstermek öncelikle daha sonra da destek vermek.
Belki senin gibi linkli olmaycak ancak;
Türkiyeden aktif olarak HPV çalıştayına (Adını tam hatırlayamadım HPV ile ilgili doktorlar topluluğu, dernek gibi) katılan bir doktorr ile tanıştım. Kendisi de Hakan TOPALİSMAİLOĞLU dur. Burada gidenler de vardır. Sana kanıt veremem ancak hocayı arayabilirsin. Son olarak Canada ya gitmişti bu derneğin seminerine ve orada HPV nin vücuttan tamamen atıldığının kanıtlandığından bahsetmişti. Dediğim gibi inanmazsan arayıp konuşabilirsin. Ben duyduğumu söylüyorum.
Bu arada 21 Aralık kinaye olayıydı. Yani yazan konuşan söyleyen çok ancak olmayabiliyor…
Arkadaşımızın dediği gibi tarihlere dikkat et. HPV konusunda benim bildiğim bir tane topluluk var sürekli ilgilenene. Yine en sağlam bilgi oradan gelir ve bu oluşuma Op.Dr. Hakan TOPALİSMAİLOĞLU üyedir. bilgi…
# bu bir hpv sitesinden slintidir ordan kopyalayip buraya yapistirdim bilgi icin
nasıl yani aşı olmayalım mı biz şimdi ya :S
nasıl yani aşı olmayalım mı biz şimdi ya :S
Asi konusunda insanlar ozgurdur yaptirip yaptirmamak senin elinde sma su varki hpv tek basina kanser yapmiyor ve vucuttan atiliyor saglikli bir bireysen beslenmen duzgun digara yok slkol yok ve dogum kontrol hapi kullanmiyorsan vucudun viruse karsi sntikor uretiyor yani bagisiklik kazaniyor boylelikle seni hasta etmiyor sigil ve kanser gibi.
1 ve 7 numarali siklar cok ilginc degil mi bu bir arastirma :)
Strese baglı adet gormuyosun ıstıyosan tarlutal al
Ben asi olmadim hamileyim zaten dogum olacak emzirecegim en az 3 sene var bu 3 senede neler degisir neler. Su varki acayio abartiliyor hpv buda asi ciktigi icin dusunun bu kadar yaygin birsey bizde varsa siz sanatcilari dusunun en bilindik defne samyeli hpv geciren. Arkadaslar bu virus cok guclu degilmis ona bakarsaniz grip virusunden olen daha cok hangimiz korkuyoruz grip olmaktan. Asi pazarlama bence ama tabi buna kisi kendi karar verir ben konustugum dr larin soylediklerini yazdim olmadi dedim en iyisi slinti yapmak ben yine diyorum tel. Dr konustum bu virus cok guclu degil dedi herpes gibi kalici degil dedi 4-5 yildan sonra zaten gidiyor bulastiricilikta kayboluyor dedi bagisikligi guclendirmek gerekiyor o kadar ne kanser hastalari var neleri yeniyor rabbim korusun hiv gibi degil kanda degil bagisikligimizi dusurmuuor. Cocuk sahibi olmamiza engel degil teksen camlibel roportajini hepiniz okumussunuzdur demis ki bu virus insanin vucuduna 100 kere girdiyse 80 ni kendi kendine atiliyor ama bazilarinda kaliyor o da yukarda saydigim baska hastaliklar sigara alkol kotu beslenme sinir stres yirgunluk uykusuzluk eksik vitamin bunlara etkendir
bencede 1 2 ve 7 ilginç.2.şık dikkatimi çekti bende kist vardı ve bu yüzden dogum kontrol ilacı kullanıyorum bi senedir acaba buda tetiklemiş olabilirmi diye bi soru işareti oldu aklımda.dr uma soracagım.
Bununla alakalı asının yuzde 1 bıke koruyuculu olsa bu asının olunması gerektıgırdır bununla beraber dengelı beslenılmesı uyku duzenı sıgara alkol kullanımını azatmak sartAsi konusunda insanlar ozgurdur. Bu rahim agzi kanseri asisi degil ve bu kesin bu asi sadece hpv asisi o da 4 tipine karsi simdi sunlari siralayayim madem test edilmis hpv tek basina kanser yapmiyor ve yine hpv nin 15 tipi kansere yol aciyor asida ise 2 tanesi icin nede durmadan tum siteler 16-18 deyip duruyorlar sebebi asi 16-18 karsi oldugu icin peki diger tipleri geriye kaksn 13 tip ne olacak gorulmuyor mu insanlarda elbette goruluyor ama asi pazarlamasi cok iyi yapiliyor dunyada insanlar diger 13 tipi gormuyor gidopte o tipleri kapmayacagi ne malum sigil yapan sadece 6-11 yok diger bazi tiplerde yapiuor yani tezatligi dusunebiliyormusun 16 yi kapmis biri 18 icin mi asilanacak sadece yada 6 yi kapmis biri zaten sigil yapan tip kanser olmuyotsa niye 15 yuksek riskli tipe karsi asi yapmamislar yoksa bu sigilin bu kadar tipi yokta hepsi bir palavra mi ? Bu isin uzmanlari soyler vucut buna bagisiklik kazanir diye doguda da var bu hastalik kadinlar dogru duzgun dr gitmiyor.hepsi oluyormu? Bakin domuz gribi asisi yine benim kizima devleyin yaptigi punomokok asisi icerigine baktiginizda yuksek atesi zatureyi orta kulak iltihabini engelliyormus benim kizim yuksek ates gecirdi bronsit oldu daha 1 hafta once de siddetli 2 kulagi birden olmak uzere orta kulak iltihabi gecirdi gece hastanelerdeydik yani bu asi kizima yapildida kizimi niye kotumadi veyine bakin asilarin hepsimi kotu tabiki hayir ama su var cok once cikan asilar iyi kizamik gibi eski asilar sonrasi resmen tucaret oldu millet nasil asi cikarip satariza bakiyor domuz gribi kus gtibi yok grip asisi ne bunlar ya bana mantikli gelmiyor vucudumuz o kadar cok tehlikeli viruslerle bas ediyor ki bas edemeyenler daha once yazdigim sebeplerden ya dunyada ki sanatcilardan unlu kisiler dusunun hic mi biri bu virudu kapmis olamaz catir catir cocuk doguruyorlar siz dusunun. Artik bu hpv ile ilgili bilgisi olan dr lar bu virusun atildigini soyluyorlar kimin dogal bagisikligi guclu onu bilemedikleri icin asi ile antikor seviyesini yukseltiyorlar. Ben birde butun dr lara guvenmem vok kotu anilarim var inanin cogu sadece diploma almis o kadar