Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlar şimdi sölüycegım şeyle rahatlıycaksın

benım 2 ene önce böyle makata dogru sivilce gibi bişey çıktı öyle korktumki çümkü en yakın kız arkadaşım yaşamıştı dr .götürdüm hpv dedıler yakıcaz dediler korktu yaptıramadı b.köyde devlet hastanesine gidiyo bıgün ordada yakıcaz demişler bunu bayıltıp yapmışlar öle anlattı bana artık çıkmadıgını söledi
( bu arada benım cinsel hayatım yok )

neyse bendede ondan kalma korku varya dr.gittim banada sigi yakıcaz dedı korktum tabı tyaktırmadım .o gün 3 jinekolok 3de hastane ve cildiyecileri gezdim hepsi yakıcaz dedi bir tane cildiyeci bayan dediki yok tehlıkeli degıl dedi PODOFİLM verdi bikaç hafta kullan dedi ben tam 1 yıl kullandım ama yok gecmedı okdar agladım o kadar korkumkı yaktıramıyorumda kafamda kurmaya başlamıştım artık
birgün arkadaşım eczanede bir yazı görmüş et benlerine sigillere kesin çözüm diye 33.35 tl arasında bişeydi hiç bir eczanede yok yanlız ilaç yeni gelmiş tr ye bunlarda reklamını yaparız dıye cama asmışlar biz bir ümit sipariş verdık getirdiler İNANAMIYCAKSINIZ AMA SADECE 3 GÜN İÇİNDE HEPSİ YOK OLDU ( BU ARADA BENIMKILER ET BENIYDI 4 ADET VARDI )HATTA BİRİ KOLTUK ALTIMDAYDI KORKTUM ILK ORDA DENEDİM İLK GÜN SÜRÜYOSUN KAPKARA OLUYOR 2.GÜN UFALIYOR 3.GÜNDE DÖKÜLÜP GİDİYOR
ŞİMDİ SİZİN YAZILARINIZIDA OKUYUNCA ANLIYORUM NELER ÇEKTİGİNİZİ BANA DUA EDICEKSINIZ

bu arada sonradan gittigim bütün dr.lara üşenmedım gittim ( kendım çok çektigim için ) hepsi şaşırdılar yaaaa duymadık adını yazdılar hastalarımıza verın dedım aa ne güzelmiş diyorlar birdeya

Yakma ıslemı sonrası bunlar normal yogun kanama anaormal bır durum

Her banyodan sonra muhakkak bactırban krem yada bepanten krem sur zaten bır haftaya yavas yavas dokulur bu sure zarfında
aksam yatarken ve sabah kalktında muhakakkkkkk batıcon solısyon al ve sur uzerınede krem

Ic camasırlarının hepsı pamuklu olsun 65 derecede yıka ve utule bu sure zarfında ılıskıye gırmee bır sure

Gunluk portakal suyu tuket muhakkak
Yaglı ve sekerlı seylerden uzak dur
Asını ol

Helin teşekkür ederim. İlk kez yaktırdım otururken batma yanma falan oluyor korktum tabi. Senin yıllardır çıkmıyor galiba şimdi hpv negatif mi senin ?
Birde daha benim tipi belli değil mesela 16 çıksa bile yine de aşı yapılıyor mu ?

Gunluk protakal suyu ıc
Aktardan dırencı yuksek tutan macun al 15 tl mı ne
Ve her gun sabah aksam sırke sur pamuga sırke dok 2.3dk beklet beyeazlasır bır haftada gecmeye baslıcaktır ama macun degerlendırmenı onerırım

Eger ımkanın varsa 100 gr propolıs
100gr corek otu
Ve 100 gr arı sutu al yaklasık olarak 150 tl tutucaktır bıde marketten hazır kavonoz bal almalısın buyuk bır kavanozdaaa kavonozun etrafını folya ıle kaplayıp gunes gormemelı ve sabah aksam sadece tahta kasıkla yenmelıEki Görüntüle 690712

teşekkür ederim canım dediğin macunu alıcam arı sütü ve çörek otu var evde bide propolisi alırım . Bu siğiller ya geçicek ya geçicek elma sirkesinide denemeye başlicam, geçmezse ve yayılmaya devam ederse veririm artık en son çare 500 600 lira yaktırırım başka çarem yok...

ya aradaşlar aranızda bunu yaşayan varmı bilmiyorm ama bu lanet virüs gözde yanma batma gibi şikayetler yapıyormu yaa :(ara sıra gözüme durduk yere sanki asit kaçmış gibi aniden bıçak saplanıyor yanıyor ve kızarıyor , internetten araştırdım genelde HPV 1 tipi virüsler gözün korneasında enfeksiyon yapıyomuş ve tedavi edilmezse körlüğe kadar gidiyormuş yani bendede HPV 1 yok 2 var anlamadım ya kafayı sıyırdım artık...

bu arada sonradan gittigim bütün dr.lara üşenmedım gittim ( kendım çok çektigim için ) hepsi şaşırdılar yaaaa duymadık adını yazdılar hastalarımıza verın dedım aa ne güzelmiş diyorlar birdeya

kızlar bu konuda benm başım çok yandı. o yüzden denk geldikçe tavsiyede bulunuorm. doktor çok önemli. benm doktorlarım berbattı. genital siğil teşhisi koyamayıp hemoroid diyenler 1 ay oyalayanlar çıktı. bi dünya şey.

tavsiyem Genital Siğil, HPV, Kondilom, Genital Siğiller, Genital Kanser Hakkında En Doğru Bilgiler www.genitalsigil.net bu siteyi takip edin. en dğru net bilgiler burada. benim doktorum hakan beydi. çok alakalı ve insanı aydınlatıyor. dier doktorlar gibi hurafelerde kafa doldurmuoyr. ayrıca yakarak değil lazerle tedavi ediyor. ben operasyondan sonra şişliden galata kulesine kadar gezindim :) mayısta operasyon geçirdim ve hala birşey yok.

kendinize işkence ettirmeyin.

hepinize geçmiş olsun.
Slm takıl sen türüne baktırdın mı ? Birde Hakan bey kontrole çağırdığında yani yaklaşık 1 ay sonra çağırıyor ya işte o zaman yeni siğilin var mıydı ?

Helin teşekkür ederim. İlk kez yaktırdım otururken batma yanma falan oluyor korktum tabi. Senin yıllardır çıkmıyor galiba şimdi hpv negatif mi senin ?
Birde daha benim tipi belli değil mesela 16 çıksa bile yine de aşı yapılıyor mu ?

Bende 50 taneye yakındı
Doktorum ıkı seferde yaktı 15 gun arayla

Doktor muhakak her gun taze portakal suyu bır adet bıtkı cayı ve salatay yememı onerdı
Yag ve sekerden uzak durdum az tukettım

Muhakkak cervalıx ol hatta gardesıl oluyum dedım gerek yok dedı gardesıl hastalık bulasmadan olunması gerektını onerdı cervalıx oldum ıste
O gun bugundur hazı macun alıyorm bır kasık gunluk yerım muhakkak

Sunuda soleyım ılk koterde sonra yarı yaıya yaktı doktorum ıkıncı kotere kadar bır ıkı cıkmıstı 2. Koterde asımı o gun oldum o gun bugundur cok sukur
Yaralarım gecınceeee tamamen gunluk her aksam batıcon surmeye basladım
3/4ay sonrada aksamları sırke suruop yıkamaya basladım 2010dan bu zamana hala kullanıorm sırkyı son bır senedır banyoda yıkıyorm

Bu arada avonda satılan jel seklınde genıtal temızleme jelı al koter sonrası ıyı oluyor

teşekkür ederim canım dediğin macunu alıcam arı sütü ve çörek otu var evde bide propolisi alırım . Bu siğiller ya geçicek ya geçicek elma sirkesinide denemeye başlicam, geçmezse ve yayılmaya devam ederse veririm artık en son çare 500 600 lira yaktırırım başka çarem yok...

Eger suan sıgıl yoksa hazır macunda kullana bılırsın 10. 15 tl corek otu cktır aksamları yogurtla tuket bır seker kasıgı

ya aradaşlar aranızda bunu yaşayan varmı bilmiyorm ama bu lanet virüs gözde yanma batma gibi şikayetler yapıyormu yaa :(ara sıra gözüme durduk yere sanki asit kaçmış gibi aniden bıçak saplanıyor yanıyor ve kızarıyor , internetten araştırdım genelde HPV 1 tipi virüsler gözün korneasında enfeksiyon yapıyomuş ve tedavi edilmezse körlüğe kadar gidiyormuş yani bendede HPV 1 yok 2 var anlamadım ya kafayı sıyırdım artık...

Senınkı psıkılojık tamemen buna ınan eger bunu atlatmak ıstıyosan kendıne ıyı bak gozun ıcınde tavsıyem dalin bebek sampuanı al gozlerını sabah aksam yıkaa ıcını dısını doktor bana soledı batmalar bı sure sonra kesıldı
Sen portakal suyu tuket merak etme yanı ıyı bakarsan bısıcıkler olmaz

Eger suan sıgıl yoksa hazır macunda kullana bılırsın 10. 15 tl corek otu cktır aksamları yogurtla tuket bır seker kasıgı

siğilim var 10 tane falan :( ilk siğilim bunlar benim başıma ilk kez geliyor verrutolle yok etmeye çalışıyorum ama olmuyor gibi.. Portakal suyu içmeye başladın çorek otu bal arı sütü ve pekmeze devam ediyorum, macunuda alıcam

Senınkı psıkılojık tamemen buna ınan eger bunu atlatmak ıstıyosan kendıne ıyı bak gozun ıcınde tavsıyem dalin bebek sampuanı al gozlerını sabah aksam yıkaa ıcını dısını doktor bana soledı batmalar bı sure sonra kesıldı
Sen portakal suyu tuket merak etme yanı ıyı bakarsan bısıcıkler olmaz

tamam deneyeceğim dalini normalde duş alırken gözüme su bile degdirmiyordum kızarıyor diye umarım psikolojiktir :(

ya merhaba bnm bundan 2 ay önce çıkmıştı geçmişti hemen :( yine çıktı hemen idrar yaptığımız yerin yanında çok büyük değil 4 gündür verrutol kullanıyom ama sanki bi değişiklik yok gibi anlamadım sürüyorum üstünü beyaz bi tabaka kaplıyo sonra çıkartıyom siğil de bembeyaz olmuş bide sertleşti sanki normal mi bu anlamadım.önümüzdeki ay aşı da olcam geçmicek mi bu :(

ya merhaba bnm bundan 2 ay önce çıkmıştı geçmişti hemen :( yine çıktı hemen idrar yaptığımız yerin yanında çok büyük değil 4 gündür verrutol kullanıyom ama sanki bi değişiklik yok gibi anlamadım sürüyorum üstünü beyaz bi tabaka kaplıyo sonra çıkartıyom siğil de bembeyaz olmuş bide sertleşti sanki normal mi bu anlamadım.önümüzdeki ay aşı da olcam geçmicek mi bu :(

tatlım sertleşmesı normal bnmde sertleşmıştı forumda yıne sertleştıgınden bahsedenler olmuştu. 2 3 haftaya kadar ıyıleşme gosterıyor bolge daha 4 gun olmuş. aşıyı nerede olacaksın pekıı ıstanbuldamısın

ve krem banada verdi sabah akşam sür dedi ayrıca bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek için cinko hapı verdi

Aslıcık selam sende mi Hakan beye gittin? Yakılan siğiller 10 gün olmasına rahmen sertleşmiş biçimde orda duroyor seninde böyle mi olmuştu. Ne zaman iyileşiyor bunlar Hakan beyde tedavi olan biri varsa ne olur cevap versin bana :(

Son düzenleme:

benimde aynı yerde çıktı idrar yaptığımız yerin yanında

benimde aynı yerde çıktı idrar yaptığımız yerin hemen yanında ama o bölge cok hassas olduğu icin sürmeye cesaret edememiştim açıkcası . Ama sigillerin beyazlaştığını biliyorum sürdükten sonra beyazlaşıyor bikac saat beyaz kabuk duracak sonra kabuğu alıp tekrar süreceksin öyle zamanla kurutuyor sigili

arkadaşlar size 1 sorum olacak. erkek arkadasımın cinsel organında 3-4 tane cook kücük sivilcemsi birseyler olustu. doktora gittik molluskum dedi fakat internette arastırdıgım kadarıyla molluskum cok hızlı yayılırmıs. Bunlar hiç yayılmadan Ocak ayından beri orda duruyor. Çok küçükler sanki sivilcemsi böyle acaba siğil olabilir mi? İnternet fotolarına baktıgımda hep cook büyük vakaların resmi vardı cook kücük siğiller olabilirmi?

Back
X