Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aydebuz.
Ilaci kullandim siiler gitti kucuk yara gibi kaldi bi an once kapansa bari

Canım çok haklısın insan bir an evvel kurtulmak istiyor takında istanbula gelicem şu hoca iyi gelirse bende gitmek isterim haberleşiriz inş. Bu arada yaralarına silverdin sür iyi geliyor lazerle yakma sonrası bana silverdin önermişti doktor . Hızlandırır iyileşmeyi . Fatm bende şu Balı almayı düşünüyorum bakalım böyle şeylerle de iyi olanlar var netice bağışıklık sistemiyke alakalı. Birde k yıl önce biimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar gelsede iyi olduklarını yazsalar neler yaptılar paylaşsalar ne güzel olur

Canım çok haklısın insan bir an evvel kurtulmak istiyor takında istanbula gelicem şu hoca iyi gelirse bende gitmek isterim haberleşiriz inş. Bu arada yaralarına silverdin sür iyi geliyor lazerle yakma sonrası bana silverdin önermişti doktor . Hızlandırır iyileşmeyi . Fatm bende şu Balı almayı düşünüyorum bakalım böyle şeylerle de iyi olanlar var netice bağışıklık sistemiyke alakalı. Birde k yıl önce biimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar gelsede iyi olduklarını yazsalar neler yaptılar paylaşsalar ne güzel olur[/QUOTE]

Evet yillar once bizimle ayni olanlar keske yazsalar cnm sen istanbula gel gidelim o bali bende alicam cayla birlikte yarin sip. Vericem daha etkili olsun aktardan aldigimz bal karisimlari etki etmiyo gibi o bal demekki iyi bidaha cikmamis sende al vakit kaybetmeden
Hemen silverdini surucem saol.cnm

Canım çok haklısın insan bir an evvel kurtulmak istiyor takında istanbula gelicem şu hoca iyi gelirse bende gitmek isterim haberleşiriz inş. Bu arada yaralarına silverdin sür iyi geliyor lazerle yakma sonrası bana silverdin önermişti doktor . Hızlandırır iyileşmeyi . Fatm bende şu Balı almayı düşünüyorum bakalım böyle şeylerle de iyi olanlar var netice bağışıklık sistemiyke alakalı. Birde k yıl önce biimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar gelsede iyi olduklarını yazsalar neler yaptılar paylaşsalar ne güzel olur

Evet yillar once bizimle ayni olanlar keske yazsalar cnm sen istanbula gel gidelim o bali bende alicam cayla birlikte yarin sip. Vericem daha etkili olsun aktardan aldigimz bal karisimlari etki etmiyo gibi o bal demekki iyi bidaha cikmamis sende al vakit kaybetmeden
Hemen silverdini surucem saol.cnm[/QUOTE]
Temmuz başında gelicem haber veririm canım birde sana bir şey sorucAm aldara kullanıyorum ağrı yapıyor mu sende arada hafif ağrı kaşıntı hissediyorum acaba aldaradan mı ?

Temmuz başında gelicem haber veririm canım birde sana bir şey sorucAm aldara kullanıyorum ağrı yapıyor mu sende arada hafif ağrı kaşıntı hissediyorum acaba aldaradan mı ?[/QUOTE]

Ilk gunlerde kasinti oluyodu hafif agri pek olmadi bende kasintida nedense gitti kullandigim halde kasinmiyodu halada yok haber ver geldiginde

Temmuz başında gelicem haber veririm canım birde sana bir şey sorucAm aldara kullanıyorum ağrı yapıyor mu sende arada hafif ağrı kaşıntı hissediyorum acaba aldaradan mı ?[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım orda izmirden gönderiyor bi adam sertifikası da var,

BAL+POLEN+ARI SÜTÜ+PROPOLİS KARIŞIMI*ORGANİK+1 GittiGidiyor'da 59120708

canm aynen bu şekilde gönderiyorlar ama benimki 1 değilde 3 numaraydı diye biliyorum karışımın oranlarına göre numaralandırmışlar hangisi çok olsun istiyorsan ona göre seçiyosun ,160 tl gibi bi fiyatı vardı bu karışımlardan satan çokta bu adamdan aldım hep ben ,

Organiksafbal - GittiGidiyor Dükkanlar adamın ürünleri burda canım allahın izniyle şifa bulacağına inanıyorum bol da dua ile sinir streste resmen fışkırıyor heryerden illet pis bişy rabbim olan herkesi kurtarsın inş.

Intelligent

Onerdigin bal karisimini aldim 3 numara olani bugun geldi bir tatli kasigi aldim 5 dakika olmadan cikarttim midem cok bulaniyo sende bu tur bisey oldumu aldigim yeri aradim ilk kullanmanizdan kaynakli olabilir dedi alerjim de yok ayrica

mrhaba bende ilk olarak şubatta çıkmıştı snra geçti iki kere tekrar etti çok şükür ki şu an yok.Ben bişi srmak istiyorum ben verrutolle yok ettim siğilimi çok küçük ve 4 taneydi siğiller geçti ama sanki deri yarılmış gibi küçük bi iz kaldı yani deri katlanıyo bildiğin.Böyle yırtılmış gibi acaba o asit sürdüğüm için mi oldu.Geçer mi o çok küçük ama ben kafama taktım :(

mrhaba bende ilk olarak şubatta çıkmıştı snra geçti iki kere tekrar etti çok şükür ki şu an yok.Ben bişi srmak istiyorum ben verrutolle yok ettim siğilimi çok küçük ve 4 taneydi siğiller geçti ama sanki deri yarılmış gibi küçük bi iz kaldı yani deri katlanıyo bildiğin.Böyle yırtılmış gibi acaba o asit sürdüğüm için mi oldu.Geçer mi o çok küçük ama ben kafama taktım :(

Kullandigin ilacla alakali tabide gecer bendede ayni sekilde kaldi daha yeni gerci
Verrutolle den baska herhangi birsey kullandinmi

Kullandigin ilacla alakali tabide gecer bendede ayni sekilde kaldi daha yeni gerci
Verrutolle den baska herhangi birsey kullandinmi

ben ilk aldara kullandım ondan sonra verrutole geçtim.sanırım asit yaktığı için öyle oldu bepanten sürüyorum hergün umarım geçer. birde ben b vitamini kullanıyorum doktor 1 sene boyunca kullan dikkat et ddi bal çörek otu da yiyorum sabah akşam

Canım aydebuZun önerdiği ilaçla geçti mi bütün siğillerin ? Bir de balı yiyebiliyor musun nasıl tekrar mide bulantısı yaptı mı ?

ben ilk aldara kullandım ondan sonra verrutole geçtim.sanırım asit yaktığı için öyle oldu bepanten sürüyorum hergün umarım geçer. birde ben b vitamini kullanıyorum doktor 1 sene boyunca kullan dikkat et ddi bal çörek otu da yiyorum sabah akşam

umarım birdaha cıkmaz cnm bende cinko kullaniyorum kac aydir cikmio subattan itibarenmi

meraba arkadaşlar çok panik yapmayın vajinada olan şeyleri bana doktorum dedi en küçük birşeyde doktora gidiyoruz bzaen burda özeller çok pahalı devlet günler bazen haftalar sonrasına veriyor randevuyu

arkadaşlar ben sitede yeniyim 5 ay önce genital bölgede et bene benzeyen bişey çıktı hiç önemsemedim ve doktorada gitmedim ama sonra çoğaldılar ve internetten araştırdım genital siğil olduğu ve rahim kanseri yapabileceği durumunu öğrenince hemen doktora gittim doktorum korkulacak bişi olmadığını söyledi ve genital siğil olduğunuda doğruladı hemen yakmamız azım dedi ve yaktı o anki 1.5 saatlik aciyı tarif bile edemem canımdan can gitti eve geldim ve ne göriym siğilin 1 tanesini bırakmış hemen aradım tabii neden onuda yakmadınız die acısına dayanamazsın diye yakmadım dedi.bende hepsinin acısına dayanmışım da 1 tanesininkine mi dayanamıycaktım dedim ertesi gün tekrar gittim ve tekrar yaktı. 1 - 2 defa daha tekrar eder ama geçer kadınların %90 nında var dedi.sonuç olarak görünürde bişi yok gibi ama derinlerde kontrol ettiğim zaman elime yine bişiler geliyo başka bi doktora gittim temizsin dedi.ama inamıyorum belkide çok stres yaptım paranoya yaptım ondandır bilemiycem bu arada eşimdede vardı ve o yaktırmadı ona sirke kullandık sirkeli pamuk yapıştırdık yara bandı ile ondaki siğil düştü.ayrıca onun siğilin üstüne sirkeyi damlattığımızda bembeyaz oldu bende o şüphelendiğim şeylerin üstüne döktüm hiç bişi olmadı şidi hacettepe hastanesine gidicem bide orda muayene olalım dedik.sizlerin bana tavsiye edeceği bişeyler varmı bu hastalıktan kurtulan varmı ne olur içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin :'(

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,7 ay once hpv tip 54/55 bulundu bende.Cok fazla sigil gormuyorum,3-4 tane filan anca cikmistir,cok minik minik cikiyorlar.Bazen bolgeyi yikarken filan kendiliginden kopuyorlar cok dayaniksizlar.Corek otunu okudum,zaten kullaniyordum,cok sevindim.Tekrar test yaptirmak istiyorum ama bir kac sorum olacak,bunyeye gore hpv nin iki yil icinde vucuttan atildigi dogru mu?Ya esime bulatirdiysam ve ordan tekrar bana gecerse?Veya daha da kotusu esimden bana gectiyse,erkekler icin bir tedavi var mi?Cok kafama takiyorum,bebek dusunuyoruz ama bebege de gecme ihtimali varmis,baska bir canliyi kotu etkileme ihtimali bebekten vazgeciriyor beni...bir kisir dongudeyim,ne yapacagimi sasirdim...

bebeğe bişeycik geçmiyomuş merak etme ama sezeryan doğum öneriyorlar..doğumda ses telleri zarar görürmüş benim doktorum öle dedi:))))

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız :) mart ayından beri ilk kez siğilim haziran başında nüksetti. Klitorisimin yanında ve sadece bir taneydi ertesi güne randevu aldığımdaysa kendi kendine kaybolduğunu gördüm ve randevuma gitmedim. Ancak bende 2-3 aydır şöyle bir sorun başladı. İki adetim arasında kanamam oluyor. Çok az, kahverengi lekelenme tarzında. Araştırdım çoğu yerde bunun yumurtaların çatlamasında oluşan kanamalar olduğunu yazıyor ama bana saçma geldi 15 yıldır adet görüyorum bugüne kadar, siğil problemine kadar böyle birşey olmadı da şimdi mi olacağı tuttu :( çok korkuyorum rahim ağzında bi problem olacak diye. sizde de böyle bir şikayet olmuş muydu ?

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız :) mart ayından beri ilk kez siğilim haziran başında nüksetti. Klitorisimin yanında ve sadece bir taneydi ertesi güne randevu aldığımdaysa kendi kendine kaybolduğunu gördüm ve randevuma gitmedim. Ancak bende 2-3 aydır şöyle bir sorun başladı. İki adetim arasında kanamam oluyor. Çok az, kahverengi lekelenme tarzında. Araştırdım çoğu yerde bunun yumurtaların çatlamasında oluşan kanamalar olduğunu yazıyor ama bana saçma geldi 15 yıldır adet görüyorum bugüne kadar, siğil problemine kadar böyle birşey olmadı da şimdi mi olacağı tuttu :( çok korkuyorum rahim ağzında bi problem olacak diye. sizde de böyle bir şikayet olmuş muydu ?

Hemen vıtamıne basla
Sıgıl yanı hpv baslangıcı duzensız adet kanaması leke olma olasıgı cok yuksektır cunku
Ama her kadın robot dıldır duzensız de olabılır korkma strese baglı
Vitamınlerını aksattın sana bır sene boyunca vıtamınlerını duzenlı alman gerektıgını soylemıstım ıste bu yuzden !!!!!!

Back
X