Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

atıyorum şimdi msj

teşekkür ederim canım bir şey sorcam şu an bende pek bir şey yok ama bacaklarımın arka tarafında kalçama doğru çok küçük sivilceye benzeyen bir kaç tane var onlara sürsem iyi gelir mi ki senin sürdüklerin benim yaktırdığım gibiydi anladığım kadarıyla bende 2 tane et beni gibi vardı üstü beyaz 0,5 mm gibi onları yaktı doktor daha sonra çıkanlar küçük küçük uca beyaz sivilce gibi çıktı

kızlar uzun bi aradan sonra girebildim nete. operasyn geçireli tam bi yıl oldu ve hiçbir nüksetme yok. her şey normal. umarım hepiniz kurtulursunuz bu illetten. iyice araştırıp işinin ehli kişilere yaptırın. ve çevrenizdekilere de bu hastalığın nasıl bişe olduğunu, yanlış teşhisin nelere mal olduğunu anlatın lütfen. hastalık pek bilinmediği için, insanlar yanlış yerlerde çare arıyorlar. hepinize çok geçmiş olsun. sağlık dolu günler dileğiyle :)

bu arada ben çk çektım çok agladım korktumda yaktıramadımda 10'a yakın dr gezdım cildiye jinekolok ( devlet hastanelerını saymıyoum )........gecelerce uyuyamadım ....hepsi ayrı bişiler sölediler ....ben kendım evde 3 günde kurtuldum valla ilacn adını isteyene özel msj atarım kızlar hayır dualarınızı alıyım yeter bana.......bu ılacı bulanada kullanmamı saglayanada hala dua edıyorum ben çünkü ne kadarda kolay bişeymiş oysa agrısı sızısız kurtuldum

Cnm banada msjla atarmisin

bu arada ben çk çektım çok agladım korktumda yaktıramadımda 10'a yakın dr gezdım cildiye jinekolok ( devlet hastanelerını saymıyoum )........gecelerce uyuyamadım ....hepsi ayrı bişiler sölediler ....ben kendım evde 3 günde kurtuldum valla ilacn adını isteyene özel msj atarım kızlar hayır dualarınızı alıyım yeter bana.......bu ılacı bulanada kullanmamı saglayanada hala dua edıyorum ben çünkü ne kadarda kolay bişeymiş oysa agrısı sızısız kurtuldum

Cnm acil banada yazarmısın eczanelerde bulunmuyomu siparis verince hemen getiriyolarmıki :((

geçmiyor geçmiyor crio ilede dondurdum şimdide sivilce gibi şeyler oldu genitalimin içinde:((((rahmime ilerler diye deli oluyorum korkudan:(((küçücük bir ilde yaşıyorum ve buranın sağlık ikanları berbat:((((sadece smear vermem yeterli mi takip için çünkü şimdilik sadece bunu yapabiliyolarmış kadın doğumcu dedi ne yani sadece beklicekmiyiz:((((

geçmiyor geçmiyor crio ilede dondurdum şimdide sivilce gibi şeyler oldu genitalimin içinde:((((rahmime ilerler diye deli oluyorum korkudan:(((küçücük bir ilde yaşıyorum ve buranın sağlık ikanları berbat:((((sadece smear vermem yeterli mi takip için çünkü şimdilik sadece bunu yapabiliyolarmış kadın doğumcu dedi ne yani sadece beklicekmiyiz:((((

Geçmiş olsun bende küçük bir ilçedeyim şuan ancak istanbula gittiğimde muayene olabiliyorum. Bir kere yaktırdım doktor çinko verdi onu kullanıyorum bir de çörek otu vitamin falan. Geçen polen alerjisi ve gribi aynı anda atlatınca galiba bağışıklığım düştü 3-4 tane çıkıverdi. Şimdi mecburen elma sirkesiyle kendim yok etmeye çalışılıyorum sanırım başarılı oluyor ana içerdekiler elma sirkesi uygulamak çok Zor acayip yanıyor. Sen yinede sürekli elma sirkesiyle yıka arkadaşım belki ilerlemesi durur. Bende her duşta elma sirkesiyle yıkayıp biraz bekletiyorum sonra kükürtlü savunma yıkıyorum iç tarafıda inş sana da iyi gelir

merhaba bende elma sirkesi denedim ve bugün 6. gün anüsümdeki siğillerim malesef geçmedi .bana bunlardan kısa sürede kurtulabileceğim bi yol söylermisiniz lütfen çünkü geçmelerini çok istiyorum.krioda yaptırdım fakat işe yaramadı sanırım.lütfen yardım edin

Canım ben özelden mesaj atamıyorum.aydebuZ arkadaşımız bize söyledi o sana da mesaj atar.burdan yazmak sıkıntı olur mu bilemiyorum eğer atamazsa ben burdan yazarım sana

Kac gundur bekliyorum cnm yazmadi acil oldugu icin zamanim yok dedigi gibi 3 gunde duserse cok iyi olcak sen burdan yazarmsiin bi problem olucani sanmam herkez ne kullaniyosa yaziyo burdan acil yazarsan sevinirim :(

Kızlar birşey sorcam lütfen aynı durumda olanlar cevap versin
Benim genital bölgemde artık hemen hemen çıkmıyor ama kalçamda arka bacaklarımda ve bacaklarımın iç taraflarında çıkmaya başladı ( küçük sivilce gibi uca beyaz ama aynı kıl köküne benziyor ) ben anlamadım bunlarda siğil mi ya daha önce yaktırdığım ucu beyaz 0,5 mm çapında et beni gibiydi patoloji sonucum popillom çıktı doktar bana bu hpv değil korkmana gerek yok dedi. Ben hala çıkıyor diyince o zaman üniversite hastanesine git dedi ne yapacağımı şaşırdım üniversite hastanesine giren çıkamıyor işten izin almam problem özele gitsen dünya para günde 2 kere falan anca sirkeyle yıkayabiliyorum ama son zamanlara anüsüstede kaşıntı var ya kafayı yicem ne biçim bir şey bu önceden geçeceğine inanıyordum gün geçtikçe umudumu yitiriyorum. Hayatım alt üst oldu.

Kac gundur bekliyorum cnm yazmadi acil oldugu icin zamanim yok dedigi gibi 3 gunde duserse cok iyi olcak sen burdan yazarmsiin bi problem olucani sanmam herkez ne kullaniyosa yaziyo burdan acil yazarsan sevinirim :(

Cevap: selammmm
SUPERCHISTOTEL - Çinko ile Aktiv Zn Etbeni & Siğil & Nasır Yok Edici
Canım ben baktım internette var alırsan hemen bizi de bilgilendir lütfen

lütfen banada yardımcı olurmusunuz ? benim bir hafta içinde bunlardan kurtulmam lazım :( verrutol kullansam sayıca biraz fazla ve yayılmış durumdalar olur mu bi bilginiz varmı elma sirkesi pek işe yaramadı gibi

canım ben süreklı bu sayfaya bakmıyorum bana msj atsaydın yada begene tıklasaydın görürdüm ...bence al hemen dene

Geçmiş olsun bende küçük bir ilçedeyim şuan ancak istanbula gittiğimde muayene olabiliyorum. Bir kere yaktırdım doktor çinko verdi onu kullanıyorum bir de çörek otu vitamin falan. Geçen polen alerjisi ve gribi aynı anda atlatınca galiba bağışıklığım düştü 3-4 tane çıkıverdi. Şimdi mecburen elma sirkesiyle kendim yok etmeye çalışılıyorum sanırım başarılı oluyor ana içerdekiler elma sirkesi uygulamak çok Zor acayip yanıyor. Sen yinede sürekli elma sirkesiyle yıka arkadaşım belki ilerlemesi durur. Bende her duşta elma sirkesiyle yıkayıp biraz bekletiyorum sonra kükürtlü savunma yıkıyorum iç tarafıda inş sana da iyi gelir

sabunla yıkama ıyı degıldır canım ...sebamed yada başka markanın özel inti temizligi için şampuanları var ....genelde dr.larda verir

onlarla yıkamalısın

sabun bagııklık sistemını öldürür hemen mikrop kaparsın

Tamam cok saol canim alicam hemen uygulicam sizide bilgilendiririm

naptın canım aldınmı ?

sirkede denedim vitaminde çörek otuda ama nedense devam ediyo buradaki doktorlar büyük şehirlere git zaman kaybetme diorlar sizce smear testini bekleyeyim mi yok sa bi yolunu bulup gitsem mi ankarada iyi bir doktor bilen var mı kesin çözüm var diyen bir doktor nem bulamadım netten:((((

Back
X