Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ben nasıl yaptığımı yazayım izninizle. yuvarlak makyaj pamuklarını sirkeyle ıslatıyorum sonra medikal bantlar var ( onların sensitive olanlarını kullanmanın daha iyi olduğunu düşünündüğümden ben onlardan almıştım) onlar ile siğillerin olduğu yere sabitliyorum. aynı zamanda ped de kullanıyorum çünkü oturunca filan sirke bulaşıyor bütün koltuklar sirke kokuyor :) ben 1-2 saat bırakıyorum çünkü hassas bir bölge olduğu için sağlıklı cildi de yakmaktan korkuyorum. internette yatmadan önce koyun, uyanana kadar yaklaşık 8 saat filan kalsın diyor ama ben acısına dayanamadığım için onu yapamıyorum. benim tavsiyem acısına dayanabildiğiniz kadar tutun. çünkü internette 20 dk lık günde 3 tekrarın da yeterli olacağını söylüyorlar. süre geçtikten sonra pamukları cıkartıyorum, sirke suda çözündüğü için bol su ile yıkıyorum ve peçeteyle kuruluyorum. her zaman kullandığım banyo havlusuyla değil!! sonrasında isteğe bağlı olarak çay ağacı yağını suyla seyreltip siliyorum, hem antibakteriyel ve antiviral olduğu için hem de acıyı dindirip ferahlık veriyor. başka sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım. geçmiş olsun.

çokk teşekkür ederim bu cumartesi den itibaren tam 1 ay olacak ameliyat olalı şuan çıkan siğilim yok görünürde bişey yinede uygulayayımmı

o zaman koter yaptırın sonra sırkeye baslayın ebnım 10 taneydı ıkı ayda 50 yakın oldu bır anda
asıt
sırke
ılac
aldaraa
en son koterle ve 15 gun arayla 2 kere oldum anca ole gectı sız dusunun

koter en saglıklısı cunku ıyı bı doktor yaparsa kesın cozum

koter sonrası c ve b vıtamını asımı oldum hıc aksatmadım hıc cıkmadı bıdaha

Koter nasıl oluyor bilgi verirmisiniz benim 2 hafta sonra tekrar kontrolum var ameliyat olalı (yakma işlemi yaptı doktor ama dikişlerrim var) 3 hafta oldu şuan görünürde bişey yok ama dikişlerimin olduğu yerler tatlı tatlı kaşınıyor. diyorum acaba tekrarmı çıkıyolar bilgi verirmisiniz. Koter hakkındada bilgilendirirseniz sevinirimmm.

Kızlarrr smear sonucum ve ameliyatta yakılarak alınan siğiller patolojiye gitmişti. ikisidee temiz çıktıı şükürrr... :1: ama bundan sonrası ya çıkarsa tekrarr korkusu gece uykularımı bölüyor. Eşimdekide yakarak tedavi edildi. onda şuan sıkıntı yok. hiç dert bile etmiyo bu durumu ama ben öyle değil doktor siğil olan hastalar kesinlikle normal doğum yapamaz diyor. Birde kısırlığa yol açıyomuş. ben zaten polikistik over hastasıyım offfff offfffffff

çokk teşekkür ederim bu cumartesi den itibaren tam 1 ay olacak ameliyat olalı şuan çıkan siğilim yok görünürde bişey yinede uygulayayımmı

görnırde bır sey yoksa sabah aksam ıkı dk sılın pamukla sonra yıkayın
bu ısleme yaklasık en az 6 ay devam edın

Kızlarrr smear sonucum ve ameliyatta yakılarak alınan siğiller patolojiye gitmişti. ikisidee temiz çıktıı şükürrr... :1: ama bundan sonrası ya çıkarsa tekrarr korkusu gece uykularımı bölüyor. Eşimdekide yakarak tedavi edildi. onda şuan sıkıntı yok. hiç dert bile etmiyo bu durumu ama ben öyle değil doktor siğil olan hastalar kesinlikle normal doğum yapamaz diyor. Birde kısırlığa yol açıyomuş. ben zaten polikistik over hastasıyım offfff offfffffff

tekrar cıkmamaısı ıcın muhakkak suan yoksa ası alın doktorunuz yapsın esınıze sızede asıyı

gunluk taze portakal suyu ıcın

portakal suyu cok yararlı bu surecte bılgınız olsun

ımkanınız varsa aktardan

100 gr propolıs
50 gr arı sutu
50 polen tozu
100 gr corek otu alın

hazır markette satılan balla karıstırın

her gun tahta kasıkla bır kez tok yiyiniz

buyuk bır kavanozda bunu yapın yaklasık ıkı ay gıdıyor
malıyetı 120 cıvarı

6 ayda bır smaer verın

sezeryan yapılabılır
günde bir elevit vıtamın ıcınız !!!!!
gorunurde sıgıl yoksa normal dogum olabılır

ama sunu sakın unutmayın hamılelık evresı dırenc dusuyor o vakıt bol vıtamın alınız cıkarsa bır ıhtımal o zaman cıkar
eger ıkınuc sene cıkmassa vürüs vucuttan atılıyor

Son düzenleme:
Koter nasıl oluyor bilgi verirmisiniz benim 2 hafta sonra tekrar kontrolum var ameliyat olalı (yakma işlemi yaptı doktor ama dikişlerrim var) 3 hafta oldu şuan görünürde bişey yok ama dikişlerimin olduğu yerler tatlı tatlı kaşınıyor. diyorum acaba tekrarmı çıkıyolar bilgi verirmisiniz. Koter hakkındada bilgilendirirseniz sevinirimmm.

koter yakma ıslemımoluyır işte ama dikişleriniz neden var onu anlamadım gereksız yapılmıs gıbı

sıyah pul pul dokulmeye basladıysanız pamuga sırke dökün bıraz acır ama kabuk baglamaya basladıysa 15. gunde sırkeye baslayın

o zaman baska doktora gıdın bazı doktorlar cok rahat bazısı sızınkı gbı bazısıda ........ vs vs vs sızın son durumunuz ne umarım tedavı oldunuz

Benim doğumdan sonra yok oldular gibi ondan önce asit gibi bir damla kullandım o da iyiydi

sabah portakal suyu ıcın sıkıp
gunduze dogru evevıt vıtamın
aksamda sıze onerım

pahalı degıl ıkı ay gıdıyor bu tarıfı sıtede verdım gecmıse bakarsanız bır cok bayanda bır hafta ııcnde gectı 150 tl mıktarı bır sy

100 gr propolıs 50 gr corek otu 50 gr arı sutu 50 grm polem tozu alın buyuk hazır bal kavonozunda hepsını karıstırıp sabah aksam yıyın sonucu goruceksınız

120 tl tutuyor ıkı ay gıdıyor
yanlız tahta kasıkla yıyın metal deymemsı lazım propolıse
Eki Görüntüle 945136

daha sonra da hepsını karıstırıp gunes gormeyen yere koyun folyolayıp
ben lavoba altına koydum

Eki Görüntüle 945139

bunu her gun cıgneyerek sabah aksam yıyın sebze agırlıklı beslenın gunde bır ada cayı bıtkı cayı tuketın ama bır bardak
aksam mandalın yıyın

zor degıl bakın sabah portakl suyu tok karnına macun sonrası vıtamın aksama doru bıtkı cayı bır bardak aksam tok karınan macun ve meyva

asınınızı da olun ha bır de her sabah aksam sırkeyle sıgılın uzerıne ıkı uc dk bekletın pamukla
bunu uygulayınnnnnnnn

Harikasin hel_in tedavi olduktan sonra dedigin asiyida alicam fakat bu elma sirkesinide yapmak istiyorum. Onuda sigiller yakildiktan ortalama kac gun ne kadar zaman sonra baslamaliyim sence ? Bidee bisey daha sorucam :( bende ogrenmek isterim bu sigilin turu ne cismi ne nedir ne degildir zararlimidir degilmidir. Bunuda yapicaklar dimi smear testi falan da... Cok kafam karisiyo cogu kisi yaktirmayin yazinca ne yapsam bilmiyorum kizlar :( korku icine dusuyorum boyle kisirlik dogum yapilamaz laflarini duyunca yasama sevincim bitiyo, biriside kansere donuyo falan dedi bu gun gercekten kotu oluyo psikolojim :(

Harikasin hel_in tedavi olduktan sonra dedigin asiyida alicam fakat bu elma sirkesinide yapmak istiyorum. Onuda sigiller yakildiktan ortalama kac gun ne kadar zaman sonra baslamaliyim sence ? Bidee bisey daha sorucam :( bende ogrenmek isterim bu sigilin turu ne cismi ne nedir ne degildir zararlimidir degilmidir. Bunuda yapicaklar dimi smear testi falan da... Cok kafam karisiyo cogu kisi yaktirmayin yazinca ne yapsam bilmiyorum kizlar :( korku icine dusuyorum boyle kisirlik dogum yapilamaz laflarini duyunca yasama sevincim bitiyo, biriside kansere donuyo falan dedi bu gun gercekten kotu oluyo psikolojim :(

banada yakılması gerekiyor dediler.ben smear aldırdım sonucunu bekliyorum. siğilin türünü öğrenmen için patalojiye gitmesi gerekiyor diye biliyorum. doktorların geçmez dediği siğiller elma sirkesi ile gitti bitti bende. aşı için smear sonucunu bekliyorum.

Smhdmr canim bende haftaya gidicem bakalim birazda korku icindeyim :( insallah temiz cikar seninde herseyin. Simdi baslasammi elma sirkesine yoksa gittikten sonrami baslasam cok kararsiz kaldim. Deniyen herkes memnun sanirim elma sirkesinin etkisinden. Dusunmuyo degilim

herkese merhabalar 35 haftalık hamileyim önceki sene 1 tane genital siğilim vardı yaktırdım ve geçti. eşimde hala var ve tedavi görüyor. dr aktif siğil olmazsa testlerin de temiz çıkarsa normal doğum yapabilirsin demişti hamileliğin başında. normal doğum yapmayı çok istiyorum ama netten araştırdığım kadarıyla bebek için tehlikeliymiş. ne yapacağımı bilmiyorum dr doğumla ilgili bişey söylemedi henüz yarın kontrolüm var ne diyecek bakalım. daha önce benim gibi siğili olan ve normal doğum yapan var mı?

hıc korkma öle olsa dünya nüfüsü biterdi
asınızı muhakkak olunuz
elma sırkesıne koter olduysanız deri eski rengine sıyahlıklar döküldügunde uygulayın yoksa canınızı cok yakar
smaer 6 ayda bır yaptırın cok ıyı teshıs
ben tıpını koter olurken doktorum patolojıye gonderdı devlet hastanesınde baktı

bide ası olmamdakı en buyuk amac doktorurum ası olurken tekrar cıkabılır kokrma ama ben sanmıyorm dedı
cıkarsa bı dogumda cıkar ondada guzel beslenırsen sanmıyorm dedı( dırenc hamılelıkte cok dustugu ıcın bunu dedı )
korkmaayın
portakal suyu ıcın gunluk
macundan bır tok karnına yıyın
sebze agırlıklı beslenın
hıccc korkmayın ası nun amacı tıpı mesela 6 bır ust tıpe nüksetmememsı :)))
ben koter olduktan bır ay sonra sırkeye basladım ve aksatmadım her gun portakal suyu
evevlıt vıtamın
sebze meyva her yemegımde
sıgarıyıda azcık azalttım
bır de sanırrım 6/8 ay korunduk
doktorum sıgıl yoksa normal dogum yap dedı
havuza gırmedım denıze hep
agdacıya gıtmedım koter sonrası genıtal bolgenı muhakkak lazerre git!
bu sene yılım doluyor bida ası olucam

Back
X