araştırma ve eğitim hastanesine gidin
ben gitmiştim ilgilenmedi bile kondom kullan dedi gönderdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırma ve eğitim hastanesine gidin
ben nasıl yaptığımı yazayım izninizle. yuvarlak makyaj pamuklarını sirkeyle ıslatıyorum sonra medikal bantlar var ( onların sensitive olanlarını kullanmanın daha iyi olduğunu düşünündüğümden ben onlardan almıştım) onlar ile siğillerin olduğu yere sabitliyorum. aynı zamanda ped de kullanıyorum çünkü oturunca filan sirke bulaşıyor bütün koltuklar sirke kokuyor :) ben 1-2 saat bırakıyorum çünkü hassas bir bölge olduğu için sağlıklı cildi de yakmaktan korkuyorum. internette yatmadan önce koyun, uyanana kadar yaklaşık 8 saat filan kalsın diyor ama ben acısına dayanamadığım için onu yapamıyorum. benim tavsiyem acısına dayanabildiğiniz kadar tutun. çünkü internette 20 dk lık günde 3 tekrarın da yeterli olacağını söylüyorlar. süre geçtikten sonra pamukları cıkartıyorum, sirke suda çözündüğü için bol su ile yıkıyorum ve peçeteyle kuruluyorum. her zaman kullandığım banyo havlusuyla değil!! sonrasında isteğe bağlı olarak çay ağacı yağını suyla seyreltip siliyorum, hem antibakteriyel ve antiviral olduğu için hem de acıyı dindirip ferahlık veriyor. başka sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım. geçmiş olsun.
o zaman koter yaptırın sonra sırkeye baslayın ebnım 10 taneydı ıkı ayda 50 yakın oldu bır anda
asıt
sırke
ılac
aldaraa
en son koterle ve 15 gun arayla 2 kere oldum anca ole gectı sız dusunun
koter en saglıklısı cunku ıyı bı doktor yaparsa kesın cozum
koter sonrası c ve b vıtamını asımı oldum hıc aksatmadım hıc cıkmadı bıdaha
çokk teşekkür ederim bu cumartesi den itibaren tam 1 ay olacak ameliyat olalı şuan çıkan siğilim yok görünürde bişey yinede uygulayayımmı
Kızlarrr smear sonucum ve ameliyatta yakılarak alınan siğiller patolojiye gitmişti. ikisidee temiz çıktıı şükürrr...ama bundan sonrası ya çıkarsa tekrarr korkusu gece uykularımı bölüyor. Eşimdekide yakarak tedavi edildi. onda şuan sıkıntı yok. hiç dert bile etmiyo bu durumu ama ben öyle değil doktor siğil olan hastalar kesinlikle normal doğum yapamaz diyor. Birde kısırlığa yol açıyomuş. ben zaten polikistik over hastasıyım offfff offfffffff
Koter nasıl oluyor bilgi verirmisiniz benim 2 hafta sonra tekrar kontrolum var ameliyat olalı (yakma işlemi yaptı doktor ama dikişlerrim var) 3 hafta oldu şuan görünürde bişey yok ama dikişlerimin olduğu yerler tatlı tatlı kaşınıyor. diyorum acaba tekrarmı çıkıyolar bilgi verirmisiniz. Koter hakkındada bilgilendirirseniz sevinirimmm.
ben gitmiştim ilgilenmedi bile kondom kullan dedi gönderdi
o zaman baska doktora gıdın bazı doktorlar cok rahat bazısı sızınkı gbı bazısıda ........ vs vs vs sızın son durumunuz ne umarım tedavı oldunuz
Benim doğumdan sonra yok oldular gibi ondan önce asit gibi bir damla kullandım o da iyiydi
süt verıyomusunuz eger süt vermeniz bittiyse muhakkak ası olun
hayır şu anda süt vermiyorum iğne istiyorum ama ücretleri yok yüksek
mesela cervalıx 260 tl ıse tanıdık ılaccı ya da reprezantcı
ezacı varsa 200 verır arastırınız
bunu uygulayınnnnnnnnsabah portakal suyu ıcın sıkıp
gunduze dogru evevıt vıtamın
aksamda sıze onerım
pahalı degıl ıkı ay gıdıyor bu tarıfı sıtede verdım gecmıse bakarsanız bır cok bayanda bır hafta ııcnde gectı 150 tl mıktarı bır sy
100 gr propolıs 50 gr corek otu 50 gr arı sutu 50 grm polem tozu alın buyuk hazır bal kavonozunda hepsını karıstırıp sabah aksam yıyın sonucu goruceksınız
120 tl tutuyor ıkı ay gıdıyor
yanlız tahta kasıkla yıyın metal deymemsı lazım propolıse
Eki Görüntüle 945136
daha sonra da hepsını karıstırıp gunes gormeyen yere koyun folyolayıp
ben lavoba altına koydum
Eki Görüntüle 945139
bunu her gun cıgneyerek sabah aksam yıyın sebze agırlıklı beslenın gunde bır ada cayı bıtkı cayı tuketın ama bır bardak
aksam mandalın yıyın
zor degıl bakın sabah portakl suyu tok karnına macun sonrası vıtamın aksama doru bıtkı cayı bır bardak aksam tok karınan macun ve meyva
asınınızı da olun ha bır de her sabah aksam sırkeyle sıgılın uzerıne ıkı uc dk bekletın pamukla
Harikasin hel_in tedavi olduktan sonra dedigin asiyida alicam fakat bu elma sirkesinide yapmak istiyorum. Onuda sigiller yakildiktan ortalama kac gun ne kadar zaman sonra baslamaliyim sence ? Bidee bisey daha sorucambende ogrenmek isterim bu sigilin turu ne cismi ne nedir ne degildir zararlimidir degilmidir. Bunuda yapicaklar dimi smear testi falan da... Cok kafam karisiyo cogu kisi yaktirmayin yazinca ne yapsam bilmiyorum kizlar
korku icine dusuyorum boyle kisirlik dogum yapilamaz laflarini duyunca yasama sevincim bitiyo, biriside kansere donuyo falan dedi bu gun gercekten kotu oluyo psikolojim
![]()
Harikasin hel_in tedavi olduktan sonra dedigin asiyida alicam fakat bu elma sirkesinide yapmak istiyorum. Onuda sigiller yakildiktan ortalama kac gun ne kadar zaman sonra baslamaliyim sence ? Bidee bisey daha sorucambende ogrenmek isterim bu sigilin turu ne cismi ne nedir ne degildir zararlimidir degilmidir. Bunuda yapicaklar dimi smear testi falan da... Cok kafam karisiyo cogu kisi yaktirmayin yazinca ne yapsam bilmiyorum kizlar
korku icine dusuyorum boyle kisirlik dogum yapilamaz laflarini duyunca yasama sevincim bitiyo, biriside kansere donuyo falan dedi bu gun gercekten kotu oluyo psikolojim
![]()