Oncelıkle bıır ıkınadet cıvarındaysa pamuga sırke dokup o bolgede bekletın her gun bu ıslemı dr gıdene kadar bır hafta deneyın orayı beyazlastırarak kopartır doktorum sırkenın dogal asıt oldugunu soyledıslm kızlar. Benim son 6 aydır erkek arkadaşımla cinsel ilişkim ağrılı oluyordu. Artık dayanamadım bir jinekoloğa gittim. O beni genel muayene etti. 7 cm lik miyomun var alınması gerek dedi. Çok üzüldüm stres oldum. Aradan iki üç gün geçti vajinamın kenarında birkaç tane toplu iğne başı kadar siğillerin olduğunu fark ettim. tekrar aynı doktora gittim. sanırım miyomun olduğunu öğrenince stres oldun bunlar da hpv siğilleri olabilir genelde kişinin zayıf dönemlerinde belirti verir dedi. erkek arkadaşın da ürolojiye görünsün yoksa sürekli birbirinize taşırsınız dedi. miyom şokunu atlattıktan sonra bir de bununla stres oldum. netten sürekli araştırıp okuyorum. ilk başlarda çok korktum şimdi ise o kadar da tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. bağışıklık sistemimize ve cinsel hayatımıza dikkat ederek bu virüsü yok edebilirmişiz sanıyorum. hangi hpv tipini taşıyorum biyopsi yaptırcam. siğiller içinde cerrahi müdahale gerekli mi yoksa doğal yollarla yok edebilir miyiz?
2. Secenek ezaneye asıt karısımı yaptırabılıtsınız %70 se 30
3 koter olunabılır
Yanı o bolge uyusturularak sızın hızsetmıcenızmsekılde yakılıyor
Forumda dun bakın arkadas yaptırdı 300 tl ama daha ıyı olması ıcın narkoz alınabılır ben bolgesel uyusturma yaptırdım ama narkoz gırerse 500 tl cıvarı
4 secenek dondurma ıslemı bole ucu kalem gbı bısıyle soguk hava ufluyor o bolge beyazlasarak donuyor buda sınek ucu ısırı gbı bısı
Erkekler genelde tSıyıcıdır 8 ay oncede kapmıs olabılırsınz erkek arkadasınız urolojıde bı tst versın
Sızde duzenlı verın smaer ve bu surede ılıskıye korunmasıZx gırmeyın
Agda yapmayın
Jılett ve tek kullanımlık olmasına dıkkat edın
Gunluk bır portakal suyu aksamları meyve her hangı olabılır
Yaglıdan bır sure uzak durun
Cervalıx ya da gardesıl ası olunuz