Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Allah razi olsunnnnn
InsaAllah sende yakin zamanda sagligina tekrar kavusur hamile kalirsin rabbim sifa versin tez zamanda

çok teşekkür ederim rumeysaltan hergün dua ediyorum herkes sağlığının kıymetini bilsin burada öyle güzel şeyler okuyorum ki umarım birgün bende hamileyim diye yazabilirim .:KK46:

Arkadaslar oncelikle merhaba. bende de hpv teshisi konulmustu 6 aay once ve kucuk bir ameliyatla koterle aldirdim. Ozamandan beri hic cikmadi. Ancak o zamanlar da borde bogazmda bi sislik hissettm lenf bezlerim sismis. Bogazim şiş durmuyor tabi ama elimle dokundugumda orada hissediyordum. Birde yutkunurken bogazmin sol kisminda sanki birsey hissediyordum ve bi sertlik var gibiydi ele gelir birsey yoktu ama kendi kendine tukrugumu yutarken oyle hissediyordum. Arkadaslar sorum su ki sizce bogazmda da hpv cikma olasiligi nedir ultrasonda cektirmistim bu lenf bezleri için ama ultrasonda hpv belli olmaz sanirim. Kbbyede gttm bogazmda birsey olmadgni soylemisti. Bnde takıntılı oldugum icin ayna karşısında flasla cok bakiyorum ağzıma Dilime. Agiz içinde dilimde sigil falan yok hic. Acaba bu sigiller bogazda ciksa etkisi ne olurki ayrica boyle lenf bezi sisirirmi. Artik kanserlere kadar bakmis durumdayim 6 aydır ayni sekilde duruyor. Yardimlarinizi bekliyorum hepimize gecmis olsun:(

Arkadaşlar merak ediyorum yıllar geçmiş siz bu yazıları paylaşalı tamamen kurtuldunuz mu bu virüsten?

Arkadaslar oncelikle merhaba. bende de hpv teshisi konulmustu 6 aay once ve kucuk bir ameliyatla koterle aldirdim. Ozamandan beri hic cikmadi. Ancak o zamanlar da borde bogazmda bi sislik hissettm lenf bezlerim sismis. Bogazim şiş durmuyor tabi ama elimle dokundugumda orada hissediyordum. Birde yutkunurken bogazmin sol kisminda sanki birsey hissediyordum ve bi sertlik var gibiydi ele gelir birsey yoktu ama kendi kendine tukrugumu yutarken oyle hissediyordum. Arkadaslar sorum su ki sizce bogazmda da hpv cikma olasiligi nedir ultrasonda cektirmistim bu lenf bezleri için ama ultrasonda hpv belli olmaz sanirim. Kbbyede gttm bogazmda birsey olmadgni soylemisti. Bnde takıntılı oldugum icin ayna karşısında flasla cok bakiyorum ağzıma Dilime. Agiz içinde dilimde sigil falan yok hic. Acaba bu sigiller bogazda ciksa etkisi ne olurki ayrica boyle lenf bezi sisirirmi. Artik kanserlere kadar bakmis durumdayim 6 aydır ayni sekilde duruyor. Yardimlarinizi bekliyorum hepimize gecmis olsun:KK43:

Lenf bezleri korkulcak bişe değil tabi 6 aydan fazla uzun sürede seni terk etmedikleri taktirde iş değişir ve söz doktora kalır. Bi enfksyon polkliniğine gitmeni öneririm kbb ye değil. Çünlü lenf bezleri vücutta enf olduğunda şişer. Hpv ile alakası bu yönden olabilir. İçin rahat eder tüm enfksyn tahlillerini yaptır.

Kizlar merhaba. Benimde genital bolgede ayni.sorun.var. Bir bucuk ay oluyor ben farkedeli, doktora gitrim smer alindi, cidiyeye gittim dondurma uygulandi dustu sayilirlar dort gunde. Cildiye onemli olmadigini soyledi dondurun telaslanmayin dedi teste falanda gerek yok dedi, fakat smer sonucum cikmis doktor aradi. Suoheli durumlar var dedi. Illa bir sey cikacagi anlamina gelmez ama supheli bi durum soz konusu keteme gitmeniz gerekiyor dedi. Hpv dna testi yaptirmalisiniz dedi, kizlar benim sorum bu rutin olarak herkesin yasadigi bir surec mi yoksa tehlike sinyallerimi

Arkadaslar oncelikle merhaba. bende de hpv teshisi konulmustu 6 aay once ve kucuk bir ameliyatla koterle aldirdim. Ozamandan beri hic cikmadi. Ancak o zamanlar da borde bogazmda bi sislik hissettm lenf bezlerim sismis. Bogazim şiş durmuyor tabi ama elimle dokundugumda orada hissediyordum. Birde yutkunurken bogazmin sol kisminda sanki birsey hissediyordum ve bi sertlik var gibiydi ele gelir birsey yoktu ama kendi kendine tukrugumu yutarken oyle hissediyordum. Arkadaslar sorum su ki sizce bogazmda da hpv cikma olasiligi nedir ultrasonda cektirmistim bu lenf bezleri için ama ultrasonda hpv belli olmaz sanirim. Kbbyede gttm bogazmda birsey olmadgni soylemisti. Bnde takıntılı oldugum icin ayna karşısında flasla cok bakiyorum ağzıma Dilime. Agiz içinde dilimde sigil falan yok hic. Acaba bu sigiller bogazda ciksa etkisi ne olurki ayrica boyle lenf bezi sisirirmi. Artik kanserlere kadar bakmis durumdayim 6 aydır ayni sekilde duruyor. Yardimlarinizi bekliyorum hepimize gecmis olsun:KK43:
ben o duyguyu bır sene asamadım aynayla agzıma baktım ole dr gıttım ama agızda cıktında cok belırgın oluyor o yzuden var oldugunu sanmıyorm kaldıkı doktorunuz yok demız olsa soylerdı
sıze onerım sırke bır kasık alın tukurun ıkı dk bekletın yeterlı olur
rahatlatır sızı

Kizlar merhaba. Benimde genital bolgede ayni.sorun.var. Bir bucuk ay oluyor ben farkedeli, doktora gitrim smer alindi, cidiyeye gittim dondurma uygulandi dustu sayilirlar dort gunde. Cildiye onemli olmadigini soyledi dondurun telaslanmayin dedi teste falanda gerek yok dedi, fakat smer sonucum cikmis doktor aradi. Suoheli durumlar var dedi. Illa bir sey cikacagi anlamina gelmez ama supheli bi durum soz konusu keteme gitmeniz gerekiyor dedi. Hpv dna testi yaptirmalisiniz dedi, kizlar benim sorum bu rutin olarak herkesin yasadigi bir surec mi yoksa tehlike sinyallerimi
sıze onerım 6 ayda bır smaer aldırmanız ve ası olmanız onemlıdır asının amacı cıkmasını engelllemekten zıyade tıp 6 dıyelım tıp 11 cıkmasını engellemek
5 senedır bole asının koruyuculugu 7 /10 senedır

Lanet olsun bu sigillere ne yaparsam yapayim cikiyo yasamaktan usandim artik kendimden igreniyorummmmm
eger sıgıl tekrar nüks edıyorsa bilinki ya doktorunuz alırken bırskıyordur ya ds siz vıtamın slmadınızdan cıkar bılgınız olsun günluk pamuga sırke dokup sıgıl olsun veys olmayan her yere surün ve yıkayın ası olun bıde

mesela gunluk portakal suyu
sırke
a6 ayda bır smaer
vıtamın
ası bunları yaparsanız cıkmaz korkmayın

Ben 5 gun once bidaha yaktiedim ve baya ilerlemisti bu sefer hatta iki sigili yaktiramadim bile okadar acidiki uyustururken. Teker teker uyusturuyo ole yakiyo hamile oldugum icin. Dayanamadim.iki yeri yaptirmak.icin dun gidicektim ki bana yaktirdiktan sonra dediki bu durumda normal dogum yapamazsin ozaman bende daha yaktirmam dedim. Yaktiema sebebim bebege zarar vermesin dogumda diyeydi madem sezeryan olcam ve bunu ikinci yaktirmada soyluyo kendmisalak gibi hissettm

canım sıze onerım sirke pamuga dokunuz hamıleyken doktorlar koter ıslemıne gırmes zaten sezeryan olucaksnız

en azından doguma kadar deneyın bır sey kaybetmessınız
sırke sıgıllerı kurutuyıor ve curuterek dusuruyor
gene sız bılırsınız

Bu yaktirmayla dondurma ayni mi, biz dondurduk cunku. Dusuyorlar yavas yavas. Yaktirmamiz mi gerekiyordu

canım sıze onerım sirke pamuga dokunuz hamıleyken doktorlar koter ıslemıne gırmes zaten sezeryan olucaksnız

en azından doguma kadar deneyın bır sey kaybetmessınız
sırke sıgıllerı kurutuyıor ve curuterek dusuruyor
gene sız bılırsınız
Ama bastan solemesi gerekmezmiydi ben ozaman bosuna yaktirdim bosuna para odedim bosuna aci cektim bana sezeryan olcan deseydi asla yaktirmazdim

Ama bastan solemesi gerekmezmiydi ben ozaman bosuna yaktirdim bosuna para odedim bosuna aci cektim bana sezeryan olcan deseydi asla yaktirmazdim
kesinlikle dr hatası hamıleyken ne koter ne doktoruma ıslemı yapılmaz cunku vucuda elektırık verılıyor cocuga zarar verebılır
bence doktorunuzu oncelıkle degıstırın derım
suan yapıcanız sey kendınıze meyve sebzele ıyı bakmak
hamıleler ıcın elevit vıtamın almak gunlukdevlet oduyor zaten ama tek ılac 8 tl bısı 30 lu kapsul
gunluk ozelıkle bır bardak portakal suyu
oraya da pamukla sırke koymak
agda yapmayın dagılır
jılet alın dıkkatlı alın
havuz yasak hamam yasak
denıze gırebılırsınız
herkezın kullsndı wc oturarak cok kullanmayın

sezeryan oldugnuz gün koter yapılcak ve sütten kesılınce cervalıx gardesıl ası olmaktır
her 6 ayda bır smaer

sirkeyı muhakkak deneyın doguma kadar sabah aksam evdeysenız kurutur döker ve rahat olur beş dk bekletin yeter

Asla jilet vurulmuyormus cildiye ozellikel soyeldi kil koklerinden dagilir dedi, sadece tuy dokucu krem kizlar tekrar soriyim yakmayla dondurma aynimi.anlamadim ben

Merhaba bişey sorucam vajinasının içinde siğil olan varmı ben carkedeli uzun zaman oluyor daha sonra baktığımda yoktu şimdide sanki orada rahimde yani bir tabaka var o kadar çok korkuyorumki rahim kanaeri oldum diye doktora gidemiyorum vajinanın herhangi bir yerinde değilde direk içinde ve kaşıntı çok..sanki belimdede ağrılar var psikolojikni bilmiyorum yaşım 25 kısırmı oldum yumurtalıklarımada mı bulaştı acaba diye ödüm patlıyor..acaba böyle bi haber alırsam nasıl yaşarım nasıl evlenirim aklımı oynatmak üzereyim böyle bir durum yaşayan var mı

Merhaba bişey sorucam vajinasının içinde siğil olan varmı ben carkedeli uzun zaman oluyor daha sonra baktığımda yoktu şimdide sanki orada rahimde yani bir tabaka var o kadar çok korkuyorumki rahim kanaeri oldum diye doktora gidemiyorum vajinanın herhangi bir yerinde değilde direk içinde ve kaşıntı çok..sanki belimdede ağrılar var psikolojikni bilmiyorum yaşım 25 kısırmı oldum yumurtalıklarımada mı bulaştı acaba diye ödüm patlıyor..acaba böyle bi haber alırsam nasıl yaşarım nasıl evlenirim aklımı oynatmak üzereyim böyle bir durum yaşayan var mı
Canım sen hemen bi jinekoloğa git. Yoksa psikytriye de gitmek zorunda kalcan. Çok düşünme internete fazla bakma doktora git . İnternete bakarsan ohooooo

Back
X