daha önce flamen'in de dediği gibi dilimin altında flica fibriata denilen çıkıntılar vardı. ve buna benzeyen fazla sayıda çıkıntı. ilk onların siğil olduğunu düşündüm. doktora gittim. doktor emin olamadı, bi kısmından şüpheledi sanıyorum. hepsini yakıtrıdm. parça alıp patalojiye gitti. onun sonucu hpv çıktı. şimdu buda şu önemli; dil altında doğal zararsız çıkıntılar var. bunlar tehlikesiz. bende fazlaca vardı, demek ki bi kısmı doğal değilmiş ki papillom çıktı. doktor kısmen haklı çıktı yani. sende de zararsız bu çıkıntılar varsa siğil değildir. ama şüphen varsa bi kbbciye gidip göstermen iyi olur. bende ayrıca dün sabah; küçücük bişi çıktı dilimin yan- üst tarafında. onu görünce siğil olduğuna emin oldum. o çok belliydi, minicik dokununca sızı yapıyor ve ele sert geliyodu. tekrar doktora gittim. doktor da siğil dedi bu yeni çıkıntıya. bu sefer o da emindi... yani maesef bende 10 gün önce ve dün olmak üzere tekrar etmekte.... sanırım lustral sayesinde iyiyim :) bugün ahccye başladım. dua edin arkadaşlar....