Canım ben yaktırmadım ya da dondurtmadım İlk doktor siğil dediğinde yakılması lazım canın çok yanacak dedi korktum. Açıkçası bu kadar illet bişey olduğunu da bilmiyordum bilsem o zaman yaktırırdım. Doktor muayenemde 2 ay önce falandı. 2 ay içerisinde bi azaldı bi çoğaldı. Aldara kullanıyordum o arada. Bir de tatile gitmiştim ve amann yaaa banane kafasına girdim ve bol bol denize girdim. Didem arkadaşımın da yazdığı gibi deniz suyu bana da çok iyi geldi. Geldikten sonra aldaraya devam ettim o da cildimi iyice tahriş etti. Doktora gittim şu an hiç bişey yapamam tahriş olmuş haldesin aldarayı bırak bakalım dedi. Bende o günden itibaren elma sirkesi ve bioakadin ile yıkanıyorum resmen. Bol bol vitamin aldım. Azalır gibi oldu yine geldi, geçti dedim yine geldi ama farkettiğim kadarıyla ben de abartmaya başladım artık gördüğüm herşeyi siğil sanıyorum. Eğer tedavi olamıyorsan git bir elma sirkesi al, biokadin vitamin bağışıklık arttırıcı bişiler kullan. Ben yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek.