Canımbu demir hapı mideye zarar vermiyo çünkü gyno ferro sanol bağırsaklarda çözülüp emiliyo.Yani midenden hiçbişey olmadan geçiyo.Bende içine kadar sıkıyodum makatta bişey olmuyoda vajen içi cok canını yakar ve falekt kasındırır bi de senin tekrar çıkmasının nedeni bence o Asitle 2 kez yaktırman hepsinni yüzeyinin yakılıp kökte kalması ve asidin her tarafında açık yara oluşturduğu için aynı defalarca siğili ve derini jiletlemiş gibi her yerine yayması yoksa sende bu kadar tekrar etmesi imkansız asitle dogru yakılmadıgı için her yerini yara yapmıslar siğilde yumurtlama zamanında direk oraya yerleşmiş. Popuca da da benzer durum var ama onunkisi çok hafif o da ilk başta yaktırmadı yanlıs hatırlamıyosam sirke deniz suyu vsle onlar kücüldü kayboldu ama ilk baştaki dişi siğillerin kökü içte oldugu için alttan yayılarak fazlasıyla çıktı ondan ilk yaktırmak gerçekten önemli sanırım bi de sen hemen gidip herhangi hastane veya yakınındaki tıp merkezinden b12 demirime baktırmak kan sayımı yaptırmak istiyorum de tahlili yaptır dahiliyeciye git durumu anlat hemen sana b12 aşısı yazsın haftada 1 falan aşı vurdurt bi de d vitamini aşısı yağtır b12 den sonra onu vurdurt veya ben damlasını kullanıyorum Devit-3 sende damlayla uğraşma ampülü var 15 günde 1 ampülünü kırıyosun d vitaminini bi anda yükseltiyo eczaneden alabilirsin direk ama bence ikisinin de bi an önce aşısını vurul bak gör o siğiller biticek