Doktorlarin yaptigintestlerin çoğu belirgin yuksek riskli tiplere bakiyor. dusuk risklilere bakilmadigindan test sonucunda cikimiyor. benim doktorlarimin tümü 16 nin sigil yapmadiginda hemfikir. bu dmek iloluyor ki bende düşük riskli sigil yapan bi tip daha var. Mujtelemeln sende de aynisi gecerli.Ama burda ozgedemır de tip 16 tasiyicisi ve sigil cikmis ondada
Bu Ankara hera kliniğe giden kimdi ne kadar ücret istiyorlar?
Oldum korkulucak bişey yok.Grip aşısı içinde aynı spekülasyonlar varHanımlar 3 gün sonra GARDASİL aşımın 1.dozunu vurulcam. Ama KORKUYORUM YAN ETKİ OLAYINDAN. Sizler oldunuz mu? Felç yapmaya kadar giden etki çok korkuyorum bu yüzden
aşınızı oldunuz mu..Hanımlar 3 gün sonra GARDASİL aşımın 1.dozunu vurulcam. Ama KORKUYORUM YAN ETKİ OLAYINDAN. Sizler oldunuz mu? Felç yapmaya kadar giden etki çok korkuyorum bu yüzden
aşınızı oldunuz mu..
Smear testini her sene yaptırman gerekiyor belki tahriş olmuş olabilir ondan ama her kadının her sene smear aldırması lazım lütfen smearini aldır,bakteri kaynaklı bi durum olup olmadıgını akıntıdan vs alınan vajinal kültür testiyle anlayabilirsin.Virütik bi rahatsızlık olup olmadıgını ki pembe akıntı tahriş ya da bakteri kaynaklı büyük ihtimalle bunları tedbir olması için herkesin yaptırması gerekiyor senede 1 kez diğerlerini de kan tahlili yaptırıp öğrenebilirsin tedbir amaclı(en son ilişkiden 3 ay sonra yaptırman gerekiyo kan tahlili yaptırıcaksan ;hsv2 ıgg(genital uçuk kan testi),clamidya pnömoni,hepatit b için (anti hbs ve hbsag),hep c,hiv combo), sfiliz için vdrl ve tpha , kan tahliliyle bakılanlar ama dedigim gibi en son ilişkiden 3 ay geçmesi lazım kesin sonuç için ;vajinal akıntıdan bunun için en son ilişkiden 2-3 hafta sonra vajinal akıntı baktır burda da bel soğuklu,mantar,üreplasma gibi birçok bakteri aranıyor.İdrar tahlilinden de klamidya ve gonore bakılıyor.Kızlar aklınızda bulunsun eşinize de hem kan tahlili hem bunları yaptırın.Hepatit b aşınız yoksa aşılanınArkadaşlar yardımcı olur musunz? benimde ilişkiden yarım saat sonra pembe bir akıntı geliyor son 3 defadır. 3 sene önce simir testiyaptırmıştım. sizce kötü bişey var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?