Evet ama cin1de değil tabiki.Eğer smearda ilerleme varsa şuan sana kolpokopi yapılması lazım kolonoskopide nereye kadar ilerlediği ve hamgi bölgelerde ilerledigi daha detaylı belli olur.Yani müdahale derken o bölgeyi dondursun veya kazisinlar mi demek istiyorsun sisi?
Teşekkür ederim,başka önerileri olan varmı acabaFsm hastanesi Cihangir bey öneririm çok ilgili bi doktor .
Leep yaptırmak için en uygun yer neresi ve doktor adı verebilirmisinizCoriolus Mrl de kullanmanı öneririm
Leep için macit arvas olabilir (üniversite hastanesinde)Leep yaptırmak için en uygun yer neresi ve doktor adı verebilirmisiniz
Mrb siz de hpv var miydiForumu okuyunca tekrardan o gunlere dondum allah herkese şifa versin sisi asinin yan etkisinden korkuyorum sanirim önceki asıda kolum elim sismisti
Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama bence nişanlın kendisinde Hpv oldugunu biliyor ve senin abartıp onu suclamaman için üstünü örtmeye calısıyo gibime geldi.Eğer tip 16 veya 18 varsa cok büyük skıntılar olabilir yarın bir gün kim kimin yanında olacak belli değil onun rahmi yok sonucta olan sana olur sonradan zararını sen cekersin dogurganlıkla ilgili olanını özellikle .İyi düşün .Aşını ol ve korunArkadaşlar nişanlım hiç önemsemiyor bu durumu tedqvileirmizi oluruz sorun olmaz dikkat ederiz kafana takma , takarsan daha çok büyür daha çok çekersin stres yapma dedi ne kadar haklı bilemiyorum :/
Alingirli ol derim sana 1.dozunu olmussun zaten 3 dozunu da bitir tam tamına koruyuculugu 5-8 yıl arasında ki yine korumaya devam ediyo sadexe koruyuculugu düşüyo neredeyse tüm aşılardaki gibi ama hala korunuyosun ben ol derimSisi biliyorsun ben ilk doz asi yaptırdım ikinci asiyi yaptirmak istemiyorum bir sorun olur mu. Asinin koruyuculugu 5 yil olunca fikrim eegisti etrafimda sigili olan yok esimde yok bende yok ben omur boyu zannedip asiyi vurunmustum simdi cok kararsix kaldim
Adını ilk defa duydum falan dedi baya anlattım ne olduğunu falan , suçlamak istemiyorum olan oldu artık inşallah kötü olanı yoktur . aşımı yaptıracağım ve korunmasız ilişki kesinlikle olmayacak .Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama bence nişanlın kendisinde Hpv oldugunu biliyor ve senin abartıp onu suclamaman için üstünü örtmeye calısıyo gibime geldi.Eğer tip 16 veya 18 varsa cok büyük skıntılar olabilir yarın bir gün kim kimin yanında olacak belli değil onun rahmi yok sonucta olan sana olur sonradan zararını sen cekersin dogurganlıkla ilgili olanını özellikle .İyi düşün .Aşını ol ve korun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?