prematurem uzun sure giremedim siteye biseyler oldu kabul etmedi. bugun oylesine bi deniyim dedim de girdim okudum. baya bi sayfa once beni sormussun. ben cok iyiyim cok sukur bi skinti yok. gecen hafta smear aldirdim bu hafta gidip sonucumu alicam. smear de doktora dedim bakar misiniz bisey goruyo musunuz diye. hicbisey yok dedi. insallah smear de temiz cikar da iyice rahatlarim. bu arada never cok sevindim sigil olmamasina.![]()
insss dedigin gibi hicbirsey olmaz....birdahada yasamazsin...bende enson colposcopi yaptirdim dr icerde hicbirsey yok gayet normal demisti....uzun suredir alt bolgede yatsi bir cikinti var gosterdim bu daha once birsey olmus yada kucuk yara gibi birsey elleme gecer dedi ama bu bende ilk cikan cikintiydi 2 defa orasi koter oldu gecer gibi oldu gene cikti ama sigil degilmis oynadigim zaman hafif agri var...ustte cikan kucuk birkactane kabarti vardi onlari gosterdim ciplak gozle bakildiginda asla anlasilmiyor dokundugumda net anlasiliyor bu sigil degil dedi bir isim soyledi anlamadim ama zararsizmis anlayacagin benimde kafam cok karisik....bunlardan rahatsizda oluyorum...