Hel-in sezeryani dusunuyorum elbeyte bide senin dedigin kisinin yazisini okudum kixi 3-4 yasindayken ciksrmis ama bu dogum esnadinda cocugs bulasmis birsey degil cunku dogum esnasinda sigil bebegin cildine degil bogazina bulasiyor orda bir hastalik yapiyor zaten yazan kiside ne oldugunu bilmiyor ve cocuklarda ozellikle o yaslarda cocuklarda cinsel bolgesi olsun yuzu olsun sigil degil ams molloscum hastsligi var buyuk ihtimsl o kisinin kizinda cikan molloskumdu bu cocuklarda ciksbilen birsey ben igdirda hastanede karsilastim o yaslarda 4-5 yaslarinda bir kiz cocugi annesi getirmis cocugun yuzunde kollarinda vardi tsbi baska yerinde varmiydi bilemicem. Sonucta bu dogum esnasinda vucuna degil bogazinda olusuyor hic bir yerde vucufuna buladiyor diye yazmiyor. Zaten o yazan kisi diyor ki 20 yillik evliyim kizim simdi 15 yasinda ve bende simdi cikti yani kizinda 3-4 yaslarinda o dedigi sigil bence molloscum hastsligi kadinda 16 sene sonra cikmis sencede sacma degil mi bu kadina yeni bulasmis bu apacik belli. Benim dr normal olabilecegini derin kosebayda oyle dedi normal dogum yapabilirsin dedi ama bir cok dr dan bilgi almak daha iyi diye dusunuyorum yine nevra hanimin esi hakan beyde oyle dedi gorunurde birsey yoksa normsl olabilir diye. Ama bskalim daha 3-4 ay var hayirlisi neyse rabbim evladimi korusun nasil olmasi gerekiyorsa o zaman nasil olmasi gerektigi dogacaktir elbet icime insallah.
dila canım bencede sen içindeki sese güven.o bi anne içgüdüsüyle hareket edicektir.umarım herşey sorunsuz gerçekleşir.bebeğinde sende sağlıklı olursunuz.dualarım seninle.