ebruli ben de ağdadan geçtiğini düşünüyorum hatta gittiğim ağdacıyla konustum bana dedi ki ne dert ediosun buraya bu şekilde gelen bi sürü kişi var:/ şok oldum ve aynı kazanı kullanıyordu:/ kaşıntı bi ilk öğrendikten sonra oldu sonra unutmaya çalıştım kaşıntı gitti ama bi kaç gundur gec saatlerde yatıorum e tabi bilg basında saatler gecırıorum siğil konusunda..şimdi 2 gündür yıne kaşınmaya başladı ama böyle elimle kaşıma isteği olacak kadar diil..umarım siğiller tekrarlamıyordur..benm gözle gördüğüm yanyana 3 4 tane var aynı yerde..diğerleri varsa da fark edemiyorum![]()
rahatlığa bak ya bu şekilde gelen bisürü kişimi var diyo bide yüzsüz.sanki grip mikrobu.bu insanlar nekadar pervasız inanamıyorum resmen.ama suç bizde işte temiz olsun diye gidiyoruz ağdaya kendimiz yapamıyoruz evde.ben kendi canımı kendim yakamıyorum bana evde yapıcak kimsede yok mecbur gidiyodum.memlekete gittiğim zaman mesela kardeşim yapıyor bana evde bende ona ama burda kmse yok.bundan sonra jiletle alırımda yinede gitmem.zaten lazere başlıycam yaralarım geçsinde.benimki zaten kaşıntıyla başladı çıkmadan önce böle deli gibi kaşınıyodu.siiller çıktıktan sonra azaldı biraz kaşıntı ama tamamen geçmedi.var olanlar kaşınıyodur sende de.bende bi taneyle başladı sonra yanyana çıkmaya devam etti taki vajina girişinde bile çıktı 3 tane falan.ama yok oldular kendiliğinden.kalanlarıda çıkardı doktorum geçtiğimiz salı.inşallah bidaha tekrar etmez.