canım çok tşk edrm verdiğin bilgiler ve öneriler için dikkate alıcam bu dediklerinin hepsini....ewet ewliyim 8 senelik ve düzenli olarak her sene smear testi yaptırırım.inş. bu hastalıktan tez zamanda sağlk ve hayırlısıyla kurtuluruz
ewet cnm şu anda inan tek düşündüğüm tez zamanda eşimle sağlıklı günlerimize dönmek çünkü böyle korku içinde birbirimizi bile istemeyizcanım benim rabbim bütün isteyenlere bizlerede hayırlı ewlatlar nasip eder inş.
![]()
öylemi cnm yani ben şu anda hamilelik düşündüğüm için aşıyı yaptıraramam mı? bunu bana doktorum hiç söylemedi ki benim hamile kalamadığımı istediğimi korunmadığımı bildiği halde neden söylemedi ki.....bu dediğin ekinezya zerdaçal çayları bağışıklık sistemi ni güçlendirmek için mi? sonucum bi çıksın da daha ne olduğunu bile bilmiyoruz ki sanırım hafta içi sonucum çıkar bakalım hayırlısı...
ewet cnm eşimdekilerde siğil ama sadece doktor aldara krem kullanmasını ve bir ürologa görünmesini istedi dediğini yaptık ama ürolog eşime önemli bişey değil bunlar demiş ve krem yazmış banada aynı şekilde cildiye doktoru aldara kremi yazmadı daha çok enfeksiyon ve mantar rahatsızlığı içerikli ilçalar yazdı .... bu gün siğillerimi yaktırdığım doktoruma gittim anlattım bana verilen ilaçları falan söyledim hiç bişey demedi sonucu bekleyelim dedi sadece işte böyle oldukça daha çok stres yapıyorumbu gün doktora yaşadğım sorunları anlattım psikolojin bozulmuş ewet panik atak nöbetleri geçiriyosun çok kafana takmaktan stres ve üzüntüden dedi ve bana laroxyl deprasyon ilacı yazdı.....ilaçkolik oldum ya
![]()
tatlım hamilelik düşünüyorsan aşıyı olma derim ben kaç doktora sordu isem olma dedi çünkü aşılı iken hamile kalırsan bebek üzerindeki etkileri bilinmiyor yani düşük felan yapmana sebep olabilir
ve bildiğim kadarıyla depresyon ilaçları da zararlı canım yani gebe kalırsan hemen kesmen lazım diye biliyorum hiç takma kafana senle aynı durumda olan yüzlerce kişi var. burdan da ben ve ebruli mesela hem stres gebe kalmanı da zorlaştırır canım inaşllah bebeişin en yakın zamanda gelir
Son düzenleme: