canım asistan mıydı bilmiyorum ama genç bi doktordu bn farklı bi jinekoloğa daha gidiyorum bn 20 yaşındayım ve evlenmeme 5 6 yıl var eşime bulaşır mı dedim doktoruma o zamana kadar sen çoktan iyileşmiş olursun dedi öyle ömür boyu çıkcakmış falan öyle bişe yok dedi ama bu adam aksini söyledi anlamadım ve inanılmaz canımı sıktı ben açıkcası evlenirken söylemem diye düşünüyodum çünkü siğil yoksa bulşma da yok diye biliyorum ama bu doktor kaçarı yok illa bulaşcak diyince şok oldum.bi virüsü vucuttan atmak çok zor bunu biliyorum ama atmak istiyorum kendime de çok dikkat ediyorum hergün kefir içiyorum sabah akşam ballı çörekotu yiyorum b vitamini kullanıyorum ekinezya çayı içiyorum çünkü bağışıklık sistemi güçlenirse virüsle savaşır ve atar diye okumuştum bi yerde
sen ilk doktorun sölediklerine inan.ve evlenirken hiçbi açıklama yapma.sinek ufak mide bulandırır derler gerek yok buna.hala vücuttan atmak zor diyosun.herkesin negatif sonucu alması iki yılı bile bulmuyor.buna nazar arkadaşımız ve suspus arkadaşımız dahil bi yıla varmadan negatifi aldılar.helin arkadaşımızın 5 yıl oldu ama siz hala kötü şeylere inanmak istiyosanızda artık yapcak bişey yok.okuduysan annemde çıkmış beni doğurduktan sonra yakmışlar kadın şimdi 50 yaşında ama ne bidaha çıkmış nede babama bulaşmış.daha ne diyim ben size.