canım helin gelmiyor bayadır ama ben boş oldukça sayfaların çoğunu okudum helinin hastalıkla tanışma ve forumda paylaşımlar yapma tarihi 2009.ozamandan buyana forumdakiler genelde balla çörekotunu karıştırıp yediklerinden bide ekinezya çayı içtiklerinden bahsetmişler.genel olarak hepsine iyi gelmiş.çeşitli vitaminler kullananlarda olmuş.sirkeye gelince onuda yapan var ama çok sayıda değil.helin siillerini sirkeyle yok etmedi koter olduktan ve yaraları geçtikten sonra vajinal bölgesini sürekli sirkeyle yıkadığını anlattı.siillerin üzerinede pamukla sürülebiliyomuş öyle demişti.ama ben bu mevzuyu doktora sordum sakın sürme dedi.helinin doktoruda doğal asit sür demişti.yani kime neyin iyi geleceğini bilemeyiz.sen koter olmadınmı siillerin duruyomuki hala anlamadım ben şimdi mevzuyu.arkadaşlar birde koter olup tekrar edenlerin çoğu özel hastane yada muayeneye gidenler.eski sayfaları hep okudum kaç kişinin başına gelmiş bu olay yaktırmışlar sürekli tekrar etmiş daha sonra araştırma hastanesinde kökünden çıkarttırmışlar ve kurtulmuşlar.bende öyle yaptım ve dikişli oldu.zaten doktorum en kesin çözümün çıkartmak olacağını söylemişti.
günaydın canım.

Son düzenleme: