Ben de yeni çamaşır aldım hepsi çöpte. hatta lif kese bornoz fln ne varsa attım. Benimkiler azdı ama büyük olduğu için canım yandıbi daha bu durumu asla yaşamak istemiyorum. aksi gibi reglim başladı. Doktor birşey olmaz sık sık ped değiştir dedi... Bi de Gynoflor diye bi vajina içi tablet verdi.. ama regl başladığı için bunu kullanamicam sanırım. Resmen pimpirikli oldum. tuvaleti banyoyu çamaşır suyuyula yıkadım.. Eskiden kullandığım herşey şu an viruslü gözüküyor gözüme. Doktor yakma işi bittikten sonra hemşireye bin kere tembihledi iyice dezenfekte edin heryeri kuulanılan herşeyi atın bulaşıcı fln diye ... huylandım eve gelip bende herşeyi atmaya başladım :)
iç çamaşırlarını atman iyi olmuş.yenilerini özellikle pamuklu al hatta bundan sonra hep pamuklu kullan ki hava alsın sağlıklı olsun.büyükler baya can yakıcı oluyor ama inşallah hepimiz kurtulur aynı şeyleri bidaha yaşamayız canım.doktor operasyonu regli tarihine göre yapmalıydı.hemen hepimiz ona göre ayarlayarak yaptırdık.hijyen açısından bu çok önemli bi ayrıntıydı.hatta ben bunun için birbuçuk ay sillerimle yaşadım.lif keseyi atmanda iyi olmuş ama bornozu atmana gerek yoktu be canım yıkayıp ütülesen yeterdi.okadarda heryerden bulaşmıyor bu virüs.hele dışarda yaşayabildiği yerler kısıtlı.iç çamaşırları bile yıkayıp ütülesek oluyor ama onlar direk o bölgeyle temas ettikleri için atmak bana daha mantıklı geldi.doktor orda kullandıkları şeyleri tabiki atıcak hayatım yıkayıp kullancak halleri yokya.bundan sonra senin bulaşıcılık azaldı zamanla kaybolucak inşallah.bu arada evde ortak kullandığınız tuvaletin temizliğine bu aralar dikkat etsen yeter.daha yeni yakıldığı için siillerin bulaşıcılık daha tam yok olmadı.üzerinden biraz geçsin zaman herşey normale döner.