Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bu aralar çok mutluyum arkadaşlar siğilleri 2.defa yaktırcamı söylemiştim ya 1.seanstan sonra krem kullanmaya başlamıştım etkisini gösterdi hiç siğilim kalmadı kuruttu hepsini şükürler olsun inş bir daha çıkmaz
tatttlım sormak ıstedıgım bır sey war yaktırdıktan sonra mı hıc kalmadı yoksa farklı b ır ıslem mı uyguladın ?

aarkadaşlar bu siğillerden yaktırmadan we ya amalıyatla kurtulabılenınızz varmı

Eger 5 6 adetse aldara krem yada asıt yanınverlutol solıyon gbı sıgıl ılacı kullanman

Ama benım yaklasık 10 adettı ılk aldara krem banamısın demedı bıde ustelık230 tl mı neydı

O sırada aldarayı kullanıyım derken zaman gecıyor asıt surdum gene bısey olmadı yaklasık bır ıkı ayda dagıldı 40 50 sıgıl oldu

Koterler o mınık etlerı kesıp yanı uyusturup o bolgeyı temızlıyolar benım o kadar sıgıl yaklasık 15 dk surdu korkma
Bundonemde onemlı olan saglına dıkkat et maddı ımkanınız varsa propolıs tozu al aktardan balla ve corek otuyla karıstır her gun bır kasık ye

Yada hazır macun al muhakkak sebze aglıklı ve seker tuz az turket
Gunluk bır bardakntaze portakal suyu ıc

tatttlım sormak ıstedıgım bır sey war yaktırdıktan sonra mı hıc kalmadı yoksa farklı b ır ıslem mı uyguladın ?

Yakma olduktan sonra her gun batıcon surmen dırencını yuksek tutar vıtamın alırsan ıkı uc sene ası olursan cıkma ıhtımalı cok az

arkadaslar gecen hafta kriodan sonra özellkle artan bi akıntım var öncesinde hafifti ama su gnlerde cok fazla sarımsı beyaz bi akntı bu normalmi yaaa adetimde yakın bakireyim henüz iç ksıma gaz falan gtcek durumda yok lütfen cevap vern

Akıntı ve adet gecıkmesınden korkma normal bır ıkı ayda duzene gırıyo en erken bol su yanı 1 2 lt su ve gunluk ada cayı bır ekınezya bır tuket bıtkı cayınıda ıkı bardaktan fazla tuketme

kızlar selamm uzuuun zamandır yazamadım başka dertlere düştük eşim ameliyat oldu felan umarım iyisinizdir. ben de yakınlar da smear aldırıcam yine hpv dna negatif çıkmıştı ama 4 ayda 1 smeare devam edeceğim.

kendinize iyi bakın :9:

kızlar selamm uzuuun zamandır yazamadım başka dertlere düştük eşim ameliyat oldu felan umarım iyisinizdir. ben de yakınlar da smear aldırıcam yine hpv dna negatif çıkmıştı ama 4 ayda 1 smeare devam edeceğim.

kendinize iyi bakın :9:

slm tatlım, eşin için çook geçmiş olsun. umarım şifaya kavuşur. smear sonucunu ben de merakla bekliyorum canım. çünkü senin durumun bizler için bi umut ışığı oldu. inşallah hpv dna hep negatif çıkar, bizleri de haberdar et.. kib

sor herkes burda cvp veririz

sağol tatlım...bende 8 yıl önce bu siğillerden çıktı o zaman 23 yaşındaydım çok korkmuştum ve ben sadece mantar kremi kullandım 7-8 adet siğilim 3 günde dökülüp gitti....ve bende bir daha bu konu üzerinde hiç durmadım taaakiii 5 gün öncesine kadar....hpv den 5 gün önce haberim oldunetten araştırmalarım üzerine....8 yıl önce oldu 3 günde yok oldular o karnıbahar şeklinde olanlar....bir daha da asla olmadı..1. Sorum acaba ben bunu vücudumdan attım mı????? 2. Sorum geçen pazartesi smaer testi yaptırdım haftaya sonucu çıkacak o testte bu çıkar mı acaba???

sağol tatlım...bende 8 yıl önce bu siğillerden çıktı o zaman 23 yaşındaydım çok korkmuştum ve ben sadece mantar kremi kullandım 7-8 adet siğilim 3 günde dökülüp gitti....ve bende bir daha bu konu üzerinde hiç durmadım taaakiii 5 gün öncesine kadar....hpv den 5 gün önce haberim oldunetten araştırmalarım üzerine....8 yıl önce oldu 3 günde yok oldular o karnıbahar şeklinde olanlar....bir daha da asla olmadı..1. Sorum acaba ben bunu vücudumdan attım mı????? 2. Sorum geçen pazartesi smaer testi yaptırdım haftaya sonucu çıkacak o testte bu çıkar mı acaba???

dip not: O dönem bekardım ve hiç bir ilişkim olmadı....şuan evliyim ve 5 gündür kendimi suçlu hissediyorum eşime karşı....hiç tekrarlamadı fakat yinede kafam çok karışık

Canim sigil mantar kremi ile gecmrz sende ki baska birseymisdir. Nasil bir gorunumu vardi bi tarif etsene dr gittin o zamanda dr mu dedi sana sigil diye ? Birde 8 yildir cikmadiysa cikmaz artik canim eger cikarsa bu 8 yil oncesinden degil yeni bulas olmasindandir hic sucluluk duyma rahat ol .

canim sigil mantar kremi ile gecmrz sende ki baska birseymisdir. Nasil bir gorunumu vardi bi tarif etsene dr gittin o zamanda dr mu dedi sana sigil diye ? Birde 8 yildir cikmadiysa cikmaz artik canim eger cikarsa bu 8 yil oncesinden degil yeni bulas olmasindandir hic sucluluk duyma rahat ol .

netten görsellerden baktığım kadarıyla siğil...ben o dönem hiç dr. Gitmedim ki....sadece eczaneden bi krem aldım o krem ilk gün küçülttü o siğilleri sonraki 3-5 günde de döktü hatta bi tanesi elime geldi düşerken....şu karnıbahar görünümde olanlardan aynısı....8 yıldır hiç bir derdim yok arada kaşıntı harici tabii...ama siğil falan yok....en başta tekti ben dokundukça 2 günde 7-8 tane oldular et beni gibi tırtıklı bir yapısı vardı....ama 5 günde o kremle geçti bi dahada olmadı hiç...acaba bağışıklığım vücuttan attı mı ki???? Smaer da çıkar mı bunlar acaba çok korkuyorum ben

merhaba uzun zamandır yazmıyordum benim siğiller başta çıktığında azdı 3 4 tane aldra kremle geçti çok şükür hiç kalmadı 1 aydr hiç yok.Bu aralar moralim çok bozuk ama yne de ydiğime içtiğime dikkat ediyorum b vitamini kullanıyordum o bitti.Ama bal çörek otu devam ediyorum.benim korkum içeride olma ihtimali.ben bekarım bana smear yapamıyolar bu yuzden doktor içerde olması çok düşük bi ihtimal dese de korkuyorum bide bnm akıntım var yani hergün bölye beyaz kokusuz bi akıntı normal mi ki acaba

netten görsellerden baktığım kadarıyla siğil...ben o dönem hiç dr. Gitmedim ki....sadece eczaneden bi krem aldım o krem ilk gün küçülttü o siğilleri sonraki 3-5 günde de döktü hatta bi tanesi elime geldi düşerken....şu karnıbahar görünümde olanlardan aynısı....8 yıldır hiç bir derdim yok arada kaşıntı harici tabii...ama siğil falan yok....en başta tekti ben dokundukça 2 günde 7-8 tane oldular et beni gibi tırtıklı bir yapısı vardı....ama 5 günde o kremle geçti bi dahada olmadı hiç...acaba bağışıklığım vücuttan attı mı ki???? Smaer da çıkar mı bunlar acaba çok korkuyorum ben

canım bnmde öyleydi ve kremle geçti çok şükür çıkmadı 1 aydır vücudun atmış olabilir ve smear de çıkar mı bilmiyorum bekarım ben çünkü

Smaerde sigil diye cikmaz eger yuksek riskli bir hpv varsa hucre bozulmasi yaptiysa cikar merak etme esin daha once bu tarz bir rahatsizlik gecirmemisse smaerinde hic bir sey cikmaz merak etme. Ama sekiz sene cok iyi bir zaman cikmamasi acisindan dr a bu durumu soyleseydin bi baksaydi kolposkopi denen bi alet var buyutec gibi onunla bakar gozle gorunmeyen var mi diye yoksa smaerde temizse tamamdir sorun yok vucudun atmis bu virusu demektir.

smaerde sigil diye cikmaz eger yuksek riskli bir hpv varsa hucre bozulmasi yaptiysa cikar merak etme esin daha once bu tarz bir rahatsizlik gecirmemisse smaerinde hic bir sey cikmaz merak etme. Ama sekiz sene cok iyi bir zaman cikmamasi acisindan dr a bu durumu soyleseydin bi baksaydi kolposkopi denen bi alet var buyutec gibi onunla bakar gozle gorunmeyen var mi diye yoksa smaerde temizse tamamdir sorun yok vucudun atmis bu virusu demektir.
dila82 çok sağol canım valla biraz moralim yerine geldi...eşimde böyle bişey yok...5 yıllık evliyiz ne onda bişey var ne bende...ben hiç bilmeden attım sanırım bu virüsü...daha böyle bir hastalıktan 1 hafta önce haberim oldu...çok canım sıkıldı....ve eşimle normal uçuklardan bahsetmiştik bi kere hani dudak kenarında çıkan...bende bi kere çıkmıştı ağzımın kenarında eşim kendisinde hiç çıkmadığını söylemişti...düşün yani dudak kenarı uçuk siğil bile yaşamamış 40 yaşına kadar adam....inşallah hücre bozulması olmamıştır smearım temiz çıkar...bu arada 1.5 yaşında normal doğumla bir kızım var....ama okuduğum kadarıyla hamilelikte siğil yoksa normal doğum yapılabilir diyor....valla böyle bi hastalıktan haberim olmadığı için normal yaptım kızımda gayet sağlıklı maaşallah...bu derdi çeken herkes birgün kurtulacak hiç merak etmeyin....belki uzun sürer belki kısa ama mutlaka geçip gidiyor

esparados nedemek burda herkes birbirine yardimci olmak icin var peki o kullandigin kremi hatirliyormusun?
inan ki hatırlamıyorum....ama eczaneye gidip mantar kremi istiyorum dedim yalnız hayal meyal şunu hatırlıyorum sanki bana 2 tane manrat kremi vermişti eczacı bunları ikisini birlikte kullan dedi...ama ben derdimi utancımdan söylemedim söylemem de :) hatta ben 1 kremi daha çok kullandım 1 tanesini de 1 sefer mi ne kullandım....kimse görmesin diye de çöpe attım kremleri....siğil olan arkadaşlar herhangi bir mantar kremi kullanan oldu mu aranızda bilmiyorum ya benim siğillerime şans eseri iyi geldi o kremler ya da kendiliğinden geçti 5-6 günde ama sanmıyorum yaaa kremden önce hergün artıyordu kremi sürdüm tek tek döktü....

inan ki hatırlamıyorum....ama eczaneye gidip mantar kremi istiyorum dedim yalnız hayal meyal şunu hatırlıyorum sanki bana 2 tane manrat kremi vermişti eczacı bunları ikisini birlikte kullan dedi...ama ben derdimi utancımdan söylemedim söylemem de :) hatta ben 1 kremi daha çok kullandım 1 tanesini de 1 sefer mi ne kullandım....kimse görmesin diye de çöpe attım kremleri....siğil olan arkadaşlar herhangi bir mantar kremi kullanan oldu mu aranızda bilmiyorum ya benim siğillerime şans eseri iyi geldi o kremler ya da kendiliğinden geçti 5-6 günde ama sanmıyorum yaaa kremden önce hergün artıyordu kremi sürdüm tek tek döktü....

dilacım sen ne durumdasın peki şuanda??? Siğiller mevcut mu geçti mi??? Hiçö smear falan yaptırdın bu arada??

Back
X