çok geçmiş olsun , bende de yazın smear da genital siğil şüphesi çıktı , yasak felan verdi bi çok şeye, görüntüde bir şey yoktu ama sonra g.bölgede yüzeyde, bacaklarımda yüzümde de ona benzer bişyler çıktı, nette araştırdığım kadarıyla molluscum denen şeye de benziyordu , 3-4 ay kabus gibiydi psikolojim bozuldu, çok korkuttu beni mikrop kadın dr,
bu arada geçmesi için aşıları vuruldum 900 tl ye mal oldu yaklaşık, 3 aşı , // ne duyduysam yaptım , taze inciri dalından koparıp sütünü sürdüm, dualar okudum, kriyoterapiyle yaktırdım yüzümde iz kaldı

tca asidi getirtip onla yaktım resmen oyuldu, kendiliğinden çoğalıyor , kesin tedavisi yok pis bi hastalık allah kimseye vermesin, sarımsak sürdüm, sirke sürdüm, daha aklıma gelmeyen bi çok şey ,,,, ama yok kendiğinden git gide çoğalıyordu stresli olunca kabarıyor şişiyor deli gibi kaşınıyor parçalayası geliyor insanın kaşısan çoğalıyor, havlu çamaşır herşeyin ayrı olmalı felan, kafayı yiyecektim, en sonunda bu virüsün bağışıklık sistemi zayıfladığında güçleniyormuş öğrendim ve benimki de zayıftır , imunex te kullandım fayda etmedi , arı sütü dedim duymuştum bi bakalım netten eşim araştırdı arısütü, polen,probolis karışımı getirtti aç karnına sabah akşam 1 kaşık aldım ve allahıma binlerce şükür ki geçti, hamd olsun, sonra kontrol amaçlı dr gittim ama başka dr buldum biopsi ve kolposkopi yapıldı parça aldı felan patolojiye gönderdiler temiz çıktı şükür, ama o kadın psikolojimi öyle bozdu ki bişy yapamıcaz beklicen dio 4 ay felan bekledikçe çoğalıyor vücudumu sardı , hep kendim çabaladım araştırdım öyle şükür yendim, o kadar da beklemedim 3 ay gibi olunca gittim iyi ki de gitmişim temizlenmiş, dualara ve arısütü karışımına bağlıyorum.
tüm iç çamaşırlarımı attım , hastanede bi bayan söylemişti , yoksa tedavi oldukça o çamaşırlardan geri yerleşiyormuş, yeni aldıklarımı da 95 derecede yıkadım hepsini beyaz aldım, naylon olanları attım, pamuklu aldım, birde nem çoğaltıyor.
allh şifa versin olanlara ,