Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay önce koter oldum sevindim pürüzsüzlüğü görünce ama gel görki geçen hafta yeniden cıkmıs kocaman kocaman hemde çok sinirim bozuldu bu hafta lazer randevum var ondan sonra yine gidicem
bekar oldugum için bana smear testi yapmadılar aşının konusu bile geçmedi :S
Doktorum siğilleri gördüğü gibi aşıyı vurulmamı söyledi.ilk dozumu geçen hafta vuruldum.1 hafta önce de koterimi olmuştum ama ordan bi yerden kırmızı bir parça bana bakıyor sinirlerim bozuldu yine.Bugün tekrar kontrolüme gideceğim
2 ay önce koter oldum sevindim pürüzsüzlüğü görünce ama gel görki geçen hafta yeniden cıkmıs kocaman kocaman hemde çok sinirim bozuldu bu hafta lazer randevum var ondan sonra yine gidicem
bekar oldugum için bana smear testi yapmadılar aşının konusu bile geçmedi :S
Bekarım ama cinsel hayatım var ve cinsel yönden aktif her bayanın bunu yaptırması gerekir.Evli bekar ayrımı yok yani bu işin.Erkek arkadaşımdan bulaşmış bana da.6 ay sonra ortaya çıktı bu pislik.Koter olalı daha 2 hafta olmadı tekrar çıkmış.Sinir bozucu bir durum ama kafaya taktım yeneceğim bu illet virüsü.
Arkadasım asıyı doktorlar ol olma yarısıntarsımalı o yuzden olmanı onerırım. Onemlı olan bı r ust tıpenyukselmememsı
Ayrıca lazere devam et
Sırke sur pamukla beyazlastırıp kurutur
Bıde eger tekrarlıyorsa vıtamın eksıklıgınden dolayı evevıt ya da vaska bır vıtamın kullan
kısa kesmek için evlimisin diye sordum :)) ya benim cinsel hayatım yok yinede tekrarlıyo çok sinir bozucu,inşallah hepberaber yeneriz şu pislikleri
bidahaki gidişimde aşıda ısrar edeyim bari azar işitebilirim dr dan benden daha mı iyi bilcen diye ama yinede şansımı deneyim
lazere devam ediyorum sirkeyide deneyim bari
aınası olmak ıstıyorum dıceksın bundan daha dogal bır sey olabılır mı doktorlar onemsemıyor ama ası kesınlıkle olmalısın
Benim doktor hala vitamin bağışıklık güçlendirici vermiyor deli oldum.Daha 2 hafta olmadı 3 tane içerde çıkmış.Doktorumu değiştireceğim bu yüzden
Canım doktorun sana vıtamın vermesı onemlı dıl
Vıtamını sen alıcaksın her uc ayda bır bırakıcaksın bır ay
Gunluk sebze tuketıceksın
Meyve bol tuket
Eger ıkı uc sene tekrarlamassa vucutttan atılıyor
En yogun evre hamılelık evresı oluyor dırenc cok dusuyor ılerıde hamıleıkte o zaman bol tuket dahada
Egunluk ada cayı tuket bır bardk
Ben böyle çok soru soruyorum ama artık idare edin beni
Bu lanet olasıcalar çıkarken çok kaşıntı yapıyorlar şuanda da var zaten.3 hafta bekleyelim dedi doktor çıkcak olanlar varsa onlarda çıksın sürekli işlem geçirme dedi.1 ay sonra tekrar yakalım dedi.Başka bir doktora hemen görünsem yaktırsam mı acaba bilemiyorum.Sizce ne yapmam gerek?
canım merhaba ancak girebildim siteye bilgilerin için tşk. ederim. benim soruntam olarak siğil olmadığı için yakamadı doktor. yani yarık şeklinde biribirine yapışık minik minik et parçacıkları şeklince tahriş olmuş bir alan gibi düşün ama bi acıma yok az da nadiren kaşıntı var doktorum tam teşhis koyamadı 2 doktora gittim tam siğilde değil oyüzden işte bana doğal yapılan ezcanelerde ilaç varmış
ondan aldım onutavsiye etti 15 gün kullanıyorum bi etkisi olmadı maalasef başka bi doktora gidicem smear da bir şey çıkmamıştı. acaba tam olarak benim durumumda olan birileri varmıdır. bu ilaç özel yapılmış tahrişli alanın dışına geldiğinde tahrip etmiyor alırken zaten siğillere iyi geldiğini söylemişti işte benimki tam bi siğil olmayınca ondan iyi gelmedi belkide acaba sirmekimi kullansam onuda bi kaç gün yaptım acayip yaktı sanki emin olmadım bıraktım... tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar
Benimde sorunum siğil.üç sene önce hamileliğimde çıkmıştı bir tane ama onun siğil
Olduğunu anlamamıştım o zaman ama şimdi 5-6 tane oldular.doktorum bekleyelim daha çıkacaksa çıksın
Hepsini birden alalım dedi ama bana mantıklı gelmedi sizce doğrumu .birde ağda ve jilet yapmamamı gerekiyor?
Şirketi okuyorum forumdan kullanıp sonuç alan var mı?yardımcı oludenizde sevinirim